*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 15
monicus spune:
Ce frumosi si ce mult seamana... ce echipa frumoasa faceti voi. Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii frumosii de ei. sanatate multa cozonacelului si sper sa gasiti cauza de la ce face febra.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris neatza....david este bine....nu a mai facut febra si nici frison chiar nu stiu de ce a facut febra... ii dau panadol la 8 ore.... poze cu cozonacii mei de pe FB: http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.209379275739834.55956.100000032891044 |
Anca sanatate cozonacicai si sa aflati cauza bubitelor. Si pune-ne si noua poze cu ea. Sa o vedem pe vorbareata.. si nu te mai stresa ... fiecare mamcia se confrunta cu astfel de ganduri.. asa ca da-le pace si lasa mintea libera si nu o mai incarca cu prostioare. Z se va face bine pentru ca are alaturi parinti extraordinari.
alra spune:
bebecris, deea - bronchovaxomul se da cate 10 zile pe luna, timp de 3 luni. trebuie sa tineti minte data pe care ati inceput in prima luna si sa incepeti pe aceeasi data in urmatoarele luni. eu incep de obicei pe o data divizibila cu 10 :)
in principiu se fac 2 cure pe an, una primavara si una toamna, o cura oferind 6 luni de protectie. eu laurei ii dau numai toamna, la nicole i-am dat anul trecut in iunie prima data caci o tinea in antibiotic la 3-4 saptamani, si apoi anul asta prin ianuarie am inceput.
aici nu il recomanda toti doctorii tuturor copiilor, unii sunt foarte stricti - numai copiilor care au deficiente imunitare sau risc mai mare in cazul infectiilor.
la fetele mele s-a vazut diferenta, in sensul ca au racit in continuare cu 40-ul asociat virozei, insa nu s-au mai suprainfectat caile respiratorii si nu a mai fost nevoie de antibiotic.
deci raceala, febra si muci tot fac :)
malinas spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Malinas, ti-am tinut pumnii. A iesit ce si cum ti-ai dorit? Tot uit sa te intreb de Roxana. Sper ca se descurca bine. |
uite www.facebook.com/?sk=ff&ap=1#!/photo.php?fbid=198894340134738&set=a.154230334601139.29586.100000425202878&type=1&theater" target="_blank">aici poze cu Roxana si cu Darius. Sunt bine, multumesc. Darius are insa un fond alergic mostenit de la bunic si face foarte des laringite, dar s-au obisnuit deja. Roxana a inceput munca de vreo 2-3 luni, ca nu se mai descurcau financiar de loc.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
manumanu spune:
Of, de cand vreau si eu sa scriu un mesaj... greu cu timpul asta, am fost si eu racita, mai mult m-am tarat pe-aci cu diverse treburi, n-am prea intrat pe net.
Noi inca n-am scapat de muci, mai au si o "tuse restanta", dr ne-a zis ca e normal, sa-i tratam simptomatic cu leacuri cat mai naturale ca trece cand da caldura. cel mai horror e la aspirarea mucilor... Radu zice "mami am muci", eu : "hai sa-i scoatem", el "da, hai" si se aseaza frumos pe pat, dar tot da din manute si maraie, trebuie tinut. Anastasia, in schimb, urla si se agita, e tare greu sa-i scoatem muculetii. La gradi le place din ce in ce mai mult, azi-dimineata Radu s-a dus la patutul sora-sii si o tragea de piciorus: "hai, tita (fetita) 'coala-te sa megem a gadinita"!
O sa intreb si eu dr de Bronchovaxom, poate facem si noi o cura la toamna.
ANCA, sper sa dati de capatul alergiei, s-ar putea si febra de acolo sa fie... Mi-e groaza si mie cand voi trece pe lapte de vaca, dar cred ca din cauza asta o sa le dau UHT. Si eu si sotul avem fond alergic, eu sunt "vindecata", in sensul ca nu mai fac alergii de la 13 ani, dar toata copilaria am avut forme foarte urate, cu eruptii, febra, injectii cu gamaglobuline etc., etc.... la fel si sotul, dar el si acum daca bea un lapte mai gras sau o branza mai grasa, ii iese eruptia, asa ca mai bine previn. Cand eram mica, imi amintesc ca ma lasa mama la bunica (la fel si pe sot), care avea bivoli (si bunicii lui) si beam lapte de bivol... care imi place enoooorm, e atat de dulce si bun, dar extrem de gras... poate de acolo ni s-a tras la amandoi. Oricum, mi-e dor de laptele ala
.
WYNDY, welcome back! felicitari pentru vorbareata Anna si pentru bebele care vine!
Te asteptam mai des pe forum, sa ne dau un "sfung" sa mai scriem!
ALRA, da' stiu ca ne dai "sperante" cu crizele
.
OTI, le fac pana la urma o prajitura cu foi cu miere si crema de lapte. Cheesecake le-am facut de Craciun si am mancat-o noi
. A, si am mai comandat la cineva un tortulet cu frisca naturala, plus buseuri cu nuca de la soacra-mea. Apropo, voi ce meniuri faceti de Pasti, mai ales pentru micuti?
Ai mei sunt mai nou innebuniti dupa rosii.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fluturasha23
Deci, cand te asteptam? Eu m-am mutat langa Parcul Circului dar vin si in Tei caci e foarte aproape. De abia astept sa ne vedem. Mami fericita de 2 ![]() |
A doua saptamana din mai cel mai probabil. Vorbim. Pana atunci
fetele frumoase si ochioase!Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Otiliav spune:
Manumanu, credeam ca musai vrei tort. Eu vreau sa fac acum de Paste tot o prajitura cu foi, in aluat se pune miere. Si intre foi pun gris cu lapte plus unt si gem de prune. Mie imi place mult si am avut mare noroc ca mi-a adus cineva gem de prune ca aici nu gasesc.
Darlingule ce de baieti frumosi pe langa tine
. Si ce voinici sunt amandoi. Edu merge pe jos binisor sau ai carut pentru amandoi?
Monicus, nu se inteleg deloc cele mari. Elisa vrea mereu ce-i al Anei desi nu-i pentru varsta ei. Vrea caietele Anei de la scoala, vrea sa-i ia trotineta cu 2 roti desi nu o poate conduce, vrea sa aprinda lumina la baie inaintea Anei. Si Ana cedeaza de cele mai multe ori dar zgatia mijlocie gaseste mereu motiv de cearta sau de criza. In principiu din orice iese scaandal daca nu e un adult cu ele. Am ajuns sa le tin in camere separate daca vreau sa fac ceva la bucatarie sau la baie si sunt singura cu ele.
Ana in schimb se joaca foarte frumos cu Iulia, ii canta, o danseaza. Si Iulia zambeste cum o vede.
Ajutor? Ana daca o pun sa se joace cu Iulia cand ea are chef de desene considera ca o pun la munca si e greu.
As fi multumita daca ar fi liniste in casa. Sper si eu ca macar pe la 4 ani sa termine Elisa cu tipatul cum nu-i convine ceva.
Tu parca intrebai de ce fac crize. Eu cred ca nu reusesc sa-si exprime dorintele, ce simt, ce nu le convine, frustrarile si asa se exteriorizeaza. Eu nu prea reusesc sa-i prevad crizele, cam orice poate deveni factor declansator. Zilele trecute a facut circ pentru ca m-a vazut aruncand un servetel galben la gunoi
. Degeaba i-am explicat ca ii pot da altul identic, care nu e ud, nu e murdar.
Acum imi dau seama ce copil model a fost Ana. Imi aduc aminte o singura criza dar atunci era seara obosita dupa gradi si cumparaturi. Era si in perioada cand nu o mai lasau sa doarma la pranz la gradinita. Iar crize prin magazine cu tavaleli pe jos nu am avut parte.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Hera25 spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Hera, serios ca va mutati? cum asa? Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
Da Otilia ne mutam din Bucuresti....caci nu mai putem sta aici....e greu sa te ocupi si de copii...nu prea e un oras de crescut copii aici.....dar in primul rand ne mutam pt starea de sanatate a sotului...in fine...va mai povesteam eu cu boala Lyme....acum avem indicatii medicale clare ca trebuie sa ne mutam de aici macar pt o perioada dc nu de tot....
Poate totusi ne mai prinzi in Bucuresti cand vii tu in tara si ne vedem toate in Parcul Tei....deabia astept.
Fluturasha nu am mai avut timp deloc de parc...am tot umblat zilele astea caci au venit ai mei la noi si au stat cu copii, iar eu mi-am mai rezolvat din treburile ramase restante....trebuie s ane vedem pana plecam....
wndyctygirl spune:
Buna de ziua madamelor!
Bei Belgique, bonjurelu' my dear soulmate!!! Ce pusiorii mei faci???Bine c-ai venit aici la scrima cu mine...sa ne distram deci ca viatza e scurta, maine poimaine bate 2012 la usha si noi nu ne-am trait viatza!A propos, pe-aici e o isterie generala, cumpara gutzanii galeti cu mancare praf si pastile antiradiatii...scutere si walky-talkies...te doare bila-n cap!
Sarumana pt info cu expulzarea si bronchovaxom( nu c-ar avea legatura , da le bag in aceeasi oala ca sa-ti fie mai usor sa spui " cu placere"). Anna nu e prea bolnavicioasa, daca tot am reusit s-o conectez la titzi( well, la pompa de fapt via beberon) 1 an si 7 luni, insa are o sensibilitate la urechea dreapta, face infectii destul de des...asha ca o bag pe bronchovaxom! Nu sunt io fan medicamente, si mai ales vaccinuri, dar am un feeling pozitiv vis-a-vis de asta...asha ca il va ingurgita oricum!
Cu prietenu strepto am o intelegere...io il atac cu antibiotice, el ma lasa in pace...n-am patit nimik cu Anna, da ne-au imbuibat pe amandoua cu antibiotice in nopatea nashterii si pe ea in zilele urmatoare...trebuia s ama fii vazut cand am intrat in spital...explicam tuturor cu un ranjet morbid si pe ton agresiv ca am strep b si ca vreau epidurala....acum!!!!!Asha ca le-am dat motiv sa ma tzintuiasca de pat cu perfuzii cu antibiotic in vene si ganduri ucigashe ...ca nu mi-au dat epiduralu' decat peste cateva ore...oricum, nu se compara cu nashterea ta cu Laura, cu moasha pe burta...ihhhh....
ce-ti fac minunatii copii? O poza, un film ceva...
Nu esti sanatoasa mujer...auzi, pastile antistress..pai si la pubertate( a lor, ca de a noastra se presupune ca am trecut desi io una inca ma zbat emotional si mental pe la aceeasi varsta) ce facem nene????
O tai un picutz dar revin...
Mama de Anna Sophie( 6/11/2008) si
+24 cu 
wndyctygirl spune:
Otiliaaaa....bine te-am regasit, cherie! Draga doamna young and restless, felicitari pentru cele 3 fete cucuiete si multa bafta la pubertate, cum ziceam!In rest, cand ai timp s amai respiri, pe unde, si cum?
Darlingsarumana pentru info cu expulzarea...blugi???? Cum puii mei incapeau blugi pe tine la 9 luni, io i-am bagat in valize acum vreo 2 luni...si zau ca de data asta nu m-am elefantit ca n-am avut loc de intors...greturi permanente si oribile pan' la 4 luni juma, acum arsuri sinistre care mimeaza simptomele de atac de cord...plus batai ca la fasole dimineatza, la pranz si seara de la fii-miu..
Supermishto pozele, super, super...iradiezi o fericire majora...te invidiez.. a propos, te rog sa imi explici si mie ca unui taran mai mult sau mai putin retardat cum pui pozele de pe FB pe desprecopii...
Si ce puii mei face Bitixul? Stodalul?Ce altceva mai ai pe lista...share mah friend pls...
Bebecris, malinas nu pooot sa vad pozele...
Manumanubine te-am regasiiiit...da, hai, pe cai, la scris si la joaca..destul cu fiertul in suc propriu...
Muci zici??? Ha ha ha, la mine picaturile si supozitorul au ajuns un fel de baubau..Anna, nu strangi jucariile, bag picaturi...sa vezi cum se executa micutza figuranta...iar io sunt o mama tiran cand e cazul...
Mama de Anna Sophie( 6/11/2008) si
+24 cu