*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (131)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI tuturor celor cu nume de floare!

Eli ma bucur ca nu te mai doare! In cateva zile, va disparea si lapticul si disconfortul. Legat de David....sunt deja progrese. M-a ajutat faptul ca am discutat aici despre ce ma framanta (la subforumul cabinetul psi) si am vazut ca nu e ceva iesit din comun. In plus, detaliind situatia, am reusit sa gasesc solutii. E adevarat ca nu e nimic 100% sigur, dar e idem cu intrebarile pe care le pun fetele aici legat de tantrumurile cozonaceilor...te lovesti de ceva nou si indiferent cat citesti, simti nevoia sa ti se certifice ca e bine cum procedezi si ca starea de fapt va trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

LA MULTI ANI cu intarziere pentru Bebecris, Mirtha, Cherieactiv, Hera, Ginye! Si bineinteles tuturor celor cu nume de floare! Multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!

hera in sfarsit ne-am mutat, asa ca daca mai esti prin Bucuresti poate reusim sa ne vedem pana pleci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Fluturasha ma bucur ca ati reusit sa va mutati. Sper sa va placa zona...
Nu ne-am mutat inca...probabil la inceputul lui mai...depinde de unele chestii...poate ne vedem sapt asta in parcul Tei...ce zici? Poate intri pe mess si vb mai multe....acum sa ne nimerim si cu orele...

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

hera in sfarsit ne-am mutat, asa ca daca mai esti prin Bucuresti poate reusim sa ne vedem pana pleci.

Mami fericita de 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

La multi ani sarbatoriltelor lunii si toturor florilor!!!
Noi maine incepem diversificarea Ieri, pt ca a facut bebe 6 luni i-am facut tort. O bomba calorica, si, ca niciodata, Arianna a mancat Daca stiam ca mananca, faceam ceva light. Dar am facut unul care te transforma in diabetic si mandra mea a mancat cu maaaaarrreee pofta. Azi am fost iar la echitatie. Apoi la restaurant. a fost f cuminte.

Deea, e f frumos cu 2, greu, dar frumos. Trebuie sa fii pozitiva, si sa te gandesti ca si bebe va fi la fel de cuminte ca printesa.

legat de crize, vred ca Arianna e campiona avem n/zi, plange de n-ori. sunt disperata, am creierii pe bigudiuri. cateodata incepe sa planga inainte sa ceara ceva, preventiv ...adica banuieste ea ca nu e voie/nu primeste, asa ca doar ca se gandeste, nu mai are rost sa ceara, ca stie ca e refuzata, asa ca nu-si raceste gura degeaba, ci incepe din start sa planga. In public se abtine de cele mai multe ori. Mai face cateodata cd vrea ceva, dar reusesc sa-i distrag atentia.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

David a facut asta-noapte febra 39. Nu are nimic altceva.L-am intrebat daca il doare ceva iar raspunsul a fost "mimic". L-am pipait pe la urechi, pe la gat si nu s-a plans ca l-ar fi durut ceva.Fornaiei usor, dar...doar atat.I-am pus un supozitor cu nurofen si l-am imachetat cu sosete cu apa si intr-o ora a scazut.Dimineata nu mai avea nimic. Aveti vreo idee?

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Bravegirl esti norocoasa ca Arianna se comporta bine in public, al meu e mai cuminte acasa (a nu se intelege ca nu face crize acasa) decat in public. Ieri am avut o repriza de urlat cand am plecat din parc, dupa ce am amanat momentul plecarii de 3 ori. As fi stat mai mult ca era doar 5 insa trebuia sa fim acasa pentru a pregati masa celui mic. Succes cu diversificarea. Eu am aplicat alta schema de data asta si merge uns, sper sa mearga in continuare.

Sa-l mai si laud, face puzzle din ala mare de 24 piese, are si o strategie: pune toate piesele pe fata si isi alege ce vrea, e asa tacticos si vorbeste cu el insusi, asta da asta nu, oh no...am remarcat ca are un simt al detaliilor extrem de dezoltat, observa niste chestii care mie imi scapa

ieri cand a vazut ca-mi curg sanii s-a uitat la mine pret de cateva secunde, se vedea ca se gandeste intens si apoi mi-a zis mami pipi

eu nu mai stiu ce sa-i dau de mancare seara.....any ideas????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

David a facut asta-noapte febra 39. Nu are nimic altceva.L-am intrebat daca il doare ceva iar raspunsul a fost "mimic". L-am pipait pe la urechi, pe la gat si nu s-a plans ca l-ar fi durut ceva.Fornaiei usor, dar...doar atat.I-am pus un supozitor cu nurofen si l-am imachetat cu sosete cu apa si intr-o ora a scazut.Dimineata nu mai avea nimic. Aveti vreo idee?

_
David (10 noiembrie 2008) de Alina.
Poze cu comoara mea

Povestea povestilor

Asa a inceput la Edi primul episod de amigdalita ...usor harait in pieptsi temp 39-40... nimic altceva. A doua zi la noi s-a complicat treaba.
Multa sananate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Citat:
citat din mesajul lui malinas

_
David (10 noiembrie 2008) de Alina.
Poze cu comoara mea

Povestea povestilor

Asa a inceput la Edi primul episod de amigdalita ...usor harait in pieptsi temp 39-40... nimic altceva. A doua zi la noi s-a complicat treaba.
Multa sananate!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

SI NOI am scapat acum o sapatamana de o amigdalita urata..s-a lasat cu injectii cu gentamicina (avea si un murmur la plamani)...ieri mi-a facut iar febra dupa ce s-a trezit la pranz si azi noapte frison si febra ...am comabtut-o cu nurofen, sosete cu apa si otet...i-am luat paxeladin pt ca tuseste...
m-am saturat de vremea asta tampita...saptamana trecuta bebe mi-a facut conjuctivita

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si TUDOR STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bebecris multa sanatate copilutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

giney, bebecris .

Ce vreme pacatoasa. Am vorbit toata ziua la telefon cu mamaie. David nu a facut febra toata ziua si nu a avut nici o problema. Sper sa nu fie nimic. Ma gandesc si la bolile copilariei, ca toate debuteaza cu febra din cate stiu eu. Poate totusi nu e nimic, dar totusi febra 39 nu poate sa fie din senin, nu?

bebecris, sanatate multa.

Mergi la inceput