Crin Antonescu vrea conditionarea votului diaspore

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Acum esti galbena de invidie (am zis bine galben, Ingrid?)

Zic zau ca ai gresit adrisantul, eu nu am avut niciodata vreo confuzie in acest domeniu.

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Vai, iileana...cum poti sa zici ca intrebarea nu merita atentie, din moment ce, se pare, doar pe mine ma citesti?
Pai, daca citeai o pagina in urma, vedeai ca Ingrid l-a numit pe Basescu Catani, ce-i drept, al doilea. Asa ca intreab-o pe ea de viziuni, sa-ti duci deliciul pana la capat.
Ma bucur ca ma citesti atent...

Nici tu n-ai citit-o bine pe iileana sau doar te-ai facut ca nu intelegi ce vrea sa spuna.
Btw, primul Cattani e Morar, nu?, al doilea e Base-cel-tare-in-pumni (prietenii copiii stiu de ce), ca sa elimin orice umbra de indoiala asupra intentiilor mele de a caracteriza cu spor lupta dreapta anti-coruptie care se desfasoara sub ochii induiosati ai electoratului.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Btw, primul Cattani e Morar, nu?, al doilea e Base-cel-tare-in-pumni (prietenii copiii stiu de ce), ca sa elimin orice umbra de indoiala asupra intentiilor mele de a caracteriza cu spor lupta dreapta anti-coruptie care se desfasoara sub ochii induiosati ai electoratului.

Explica-i iilenei, nu mie, intentiile tale...eu doar te-am citat si iileana ma acuza ca ti-am furat patentul
Nu inteleg de ce e Morar primul si Basescu cel de-al doilea Catani, dar nici nu ma intereseaza.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
am zis bine galben, Ingrid?

Zic zau ca ai gresit adrisantul, eu nu am avut niciodata vreo confuzie in acest domeniu.

Si tu uiti de la o zi la alta ce scrii pe forum?
Adrisantul esti chiar tu, cea care ne-ai atentionat ieri sa nu ii numim pe penelisti albastrei ci galbejiti. M-am conformat si ti-am dat intru verificare noua formulare.

Mergi la inceput

Capcaune, galben e una si galbejit e altceva. Cazi in acelasi derizoriu si penibil in care zace de mult timp Rufus, lumea voastra e una tare frumoasa in care epitetele injuriile, inlocuiesc argumentele.

Citat:
Adrisantul esti chiar tu, cea care ne-ai atentionat ieri sa nu ii numim pe penelisti albastrei

Viviana nu stia culorile, discuta si sfatuieste-te cu ea de vrei, eu n-am patronat pe nimeni si nu incep de azi.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Albastreii galbejiti sunt bine organizati in teritoriul meu.

De Craciun am primit in niste pungi galbejite, pixuri, calendare, cozonac si o felicitare.
In pungile galbejite tin cartofii, cu pixurile scriu albastru, calendarul sta cu mutra-ntoarsa si cozonacul l-am mancat.

Astept cu nerabdare Pastele. Nu de alta da' cozonacu-i bun si o punga-n plus neecologica nu strica la casa omului.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:

Capcaune, galben e una si galbejit e altceva. Cazi in acelasi derizoriu si penibil in care zace de mult timp Rufus, lumea voastra e una tare frumoasa in care epitetele injuriile, inlocuiesc argumentele.

Ingrid...hai sa nu sarim calul.
Mi-e perpendicular ce crezi despre mine, dar opreste, te rog, consideratiile in ceea ce priveste optiunea si parerile despre politicieni ale altora, precum si limbajul nepotrivit.
Faptul ca-l numesc eu pe Antonescu in toate felurile, cu cine am votat sau voi vota vreodata nu-ti da dreptul tie (sau altora din gasca) ta sa-ti dai tu cu parerea despre lumea mea si sa faci insinuari sau afirmatii jignitoare.
Poate-ti par penibil, nu ma intereseaza, insa injuriile nu fac musai parte din "lumea" mea, chiar daca spun despre Antonescu ca-i dobitoc. Pentru ca asta-i un adevar.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Ingrid...hai sa nu sarim calul.
Mi-e perpendicular ce crezi despre mine, dar opreste, te rog, consideratiile in ceea ce priveste optiunea si parerile despre politicieni ale altora, precum si limbajul nepotrivit.
Faptul ca-l numesc eu pe Antonescu in toate felurile, cu cine am votat sau voi vota vreodata nu-ti da dreptul tie (sau altora din gasca) ta sa-ti dai tu cu parerea despre lumea mea si sa faci insinuari sau afirmatii jignitoare.
Poate-ti par penibil, nu ma intereseaza, insa injuriile nu fac musai parte din "lumea" mea, chiar daca spun despre Antonescu ca-i dobitoc. Pentru ca asta-i un adevar.

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Atata timp cat Ingrid nu vorbea cu tine, conform standardelor laxe pe care vad ca le ai atunci cand vorbesti despre altii, putea sa spuna orice despre tine . Zi mersi ca Ingrid inca se refera la tine scriind "Rufus" si nu iti zice Ochi-de-... .

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Denizel, nu zic mersi, e libera sa-mi zica cum vrea, dar eu o rog sa se abtina, sau sa zica de Basescu, daca o racoreste, sau de Boc, Udrea sau pe cine mai are ea "la pipota".
Parerea mea despre spalacitu' ala nu mi-o schimba Ingrid sau alti admiratori ai lui peste prajit...pardon, fiert.

Mergi la inceput

Creste nivelul discutiei daca balacaresc un partid sau o persoana? Cumva, argumentele primesc o alta valoare? Dimpotriva, eu vad ca cel mai usor sistem e nu sa combati, ci sa injuri, sa porcaiesti, sa te racoresti in lipsa unor idei. De regula, cand mai activa si Xenocid pe la acest subforum, urmaream (si cateodata, participam) la un schimb de opinii unul la unul, ca la un meci de tenis, rareori interveneau epitete injurioase, practic era o placere sa discuti. Personal, nu pot sa cobor la nivelul de acum.
Nici macar nu aveti umor sau o ironie fina, sarcasmele voastre sunt ca din topor. Stati dragilor singuri si felicitati-va reciproc pentru promptitudinea cu care anihilati dusmanul de clasa. Exact asa.
Denizel, n-am cum sa-l fac pe Rufus ochi de etc pentru ca nu-s curioasa de aspectul lui.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:
Dimpotriva, eu vad ca cel mai usor sistem e nu sa combati, ci sa injuri, sa porcaiesti, sa te racoresti in lipsa unor idei.

Da...vad si eu ca asta faci.
Da' nu te racori pe mine...ca nu ti-am facut nimic.

Mergi la inceput