MP3 player, de care ???
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
E fain, am vazut acum pret, 170.
Dar e fain Ramona ce-l pe care -l ai tu.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
iileana spune:
Eu il am pe asta: http://www.philips.ro/c/playere-mp3-si-mp4/gogear-raga-de-2-gb-sa2rga02sn_02/prd/
Bine, teoretic il are fiu-miu, dar, cum el n-are voie cu asa ceva la scoala :P, obiectul locuieste de fapt prin buzunarele mele .
E mic (4 x 4.5 cm), dragut, usor de folosit, are reportofon, n-are radio, se aude impecabil, are incarcare prin PC (n-are baterii),
In plus, am avut prilejul sa constat pe pielea mea eficienta service-ului on-line al astora de la Philips.com, nici n-am apucat bine sa ma sperii, zilele trecute, ca l-am stricat, ca am si reusit sa-l rezolv multumita alora.
szivarvany spune:
Serios si modelul pus de tine, Ileana, mie imi place, mi-ar placea
Eu pana la urma am comandat ceva mai putin sofisticat si mult mai ieftin si mai de fi`mea ca model, sa vedem cum ne place noua "jucarie" ca e clar ca acestea sunt noile trenduri in materie de cadouri de acum incolo, gata papusile&co
Cand ridic de la posta revin cu pareri si cu poza playerului
iileana spune:
Felicitari atunci, Daria&Giulia, sa-l stapiniti cu bine .
Citat: |
e clar ca acestea sunt noile trenduri in materie de cadouri de acum incolo, gata papusile&co |
Yeps!
Jumatatea plina a paharului e ca asa mai intram si noi, mamele, in rindul lumii.
szivarvany spune:
L-am primit, l-am bibilit, l-am incercat, ne-a placut
E un model ieftin, capul lui HelloKitty , n-are radio, dar are capacitate de 2 GB.
Am ascultat JustinBieber doo ore, ca doar am fost obligata, jumi-juma castile
ana_anca_ana spune:
Si eu am vrut sa imi iau un MP3 si pana la urma uitandu-ma pe net m-am hotarat sa iau un MP4
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_anca_ana Si eu am vrut sa imi iau un MP3 si pana la urma uitandu-ma pe net m-am hotarat sa iau un MP4 |
sa-l folosesti sanatoasa
pt fi`mea de 6 ani juma`, ajunge momentan mp3
deea_sav85 spune:
Am vazut ca ti-ai luat deja, sa-l stapanesti sanatoasa...am sa postez totusi poate va fi pentru altcineva de folos. Eu am un Samsung S3 de 4 gb de 2 ani de zile si pana acum nu i-am gasit vreo buba...se aude bestial, meniul e foarte usor de folosit, are si radio...e un pic mai scump dar isi merita fiecare banut.
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)