Pufi 2010 (9) - Felicitari Bea!
Raspunsuri - Pagina 16
ale1212xa spune:
buna seara
haideti la un ceai...e o vreme afara...tare bine merge o cana de ceva fierbinte...
nyny...horror ce spui tu acolo..internare..injectii..aoleo....
sa te faci repde bine, ma bucur ca piticii sunt mai bine
eu astazi am zis ca imi iau campii...dragos a urlat toata ziua, de o saptamana de abia mananca, mai mult lapte si am reusit in sfarsit sa ma uit in gurita lui, un dinte jos sta sa iasa, azi maine e gata, gingia la un canin e neagra, gingia la masea e umflata...nu l-a prea calmat nici calgel, nici panadol...bine macar ca doarme noaptea desi mai maraie in somn....si e si vremea de asa natura de nu pot iesi cu el pe afara sa mai uite, se plictiseste...
greu
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
plateea spune:
nyny... sanatate multa! si fund cat mai... nedureros!
poate ar fi bine sa ii mai asculte cineva pe copii inca o data la plamani, daca tu ai pneumonie...
better safe than sorry!

haircut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa buna seara haideti la un ceai...e o vreme afara...tare bine merge o cana de ceva fierbinte... nyny...horror ce spui tu acolo..internare..injectii..aoleo.... sa te faci repde bine, ma bucur ca piticii sunt mai bineeu astazi am zis ca imi iau campii...dragos a urlat toata ziua, de o saptamana de abia mananca, mai mult lapte si am reusit in sfarsit sa ma uit in gurita lui, un dinte jos sta sa iasa, azi maine e gata, gingia la un canin e neagra, gingia la masea e umflata...nu l-a prea calmat nici calgel, nici panadol...bine macar ca doarme noaptea desi mai maraie in somn....si e si vrea de asa natura de nu pot iesi cu el pe afara sa mai uite, se plictiseste... greu----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
Multumim de tratatie!
Imi pare rau de micul urlacios, cunoastem si noi una bucata copil de-asta....
Sa iasa repede dintii buclucasi!

haircut spune:
| citat din mesajul lui nyny Fetelor va multumesc din suflet pentru urarile de sanatate. ![]() Chiar am nevoie...Haideti sa va spun... am fost la dr. Pneumonie virala interstitiala. Dupa ce m-a consultat m-a intrebat daca vreau sa ma internez. ![]() ![]() Normal ca nu am vrut. Tratamentul este injectabil. Am plecat de la farmacie cu o sacosa de medicamente. David n-a mai facut febra de azi noapte. E bine. Bine macar ca isi revin ei. Bea felicitari pentru emotiile frumoase prin care treci. ![]() Mamica fericita de Mara si de David |
ufff, urata treaba...sanatate multa si tie si piticilor!

haircut spune:
Seara buna! Ca am intrat ca nesi direct in raspunsuri![]()
Ruxita, M e topita dupa filmuletele celor de la mother goose nursery rhymes
Eu am cam lipsit din cauza unui butoi care m-a tinut pe aproape....si de ce nu scrii nimic, de-aia e mai greu sa revii pe forum...
Sunt si in pana de timp pentru ca M a inceput sa faca mari mutre la mancare si dureaza o ora fiecare masa, de 2 zile face febra(nu stiu daca de la masele sau de la vreo viroza luata de la taica-sau care in WE a fost terminat)..asa ca intru destul de greu, dar sunt pe aproape, nu ma dati disparuta
Sa aveti o noapte frumoasa!
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 ok UM 27 ian sau pe care sa il pun ala cu anticonceptionalele? oricum nu ne luam dupa..doar dupa ovulatia din 3 martie asa si DPN 24 nov 2011 acusica......... ![]() ![]() ![]() mersiiiiiii si eu as putea trece.......... ![]() ![]() da nu am vreme.................. ![]() ![]() ![]() Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta! ![]() |
24 nov? wow....eu sunt nascuta pe 23 nov.....o sa ai o sagetatoare....ce frumos!!!!!!!!!
imi doream si eu copil sagetator. sau leu.
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
24 nov? wow....eu sunt nascuta pe 23 nov.....o sa ai o sagetatoare....ce frumos!!!!!!!!! imi doream si eu copil sagetator. sau leu. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Eu cred ca o sa fie scorpioanca, fetele vin inainte de DPN.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui nyny Fetelor va multumesc din suflet pentru urarile de sanatate. ![]() Chiar am nevoie...Haideti sa va spun... am fost la dr. Pneumonie virala interstitiala. Dupa ce m-a consultat m-a intrebat daca vreau sa ma internez. ![]() ![]() Normal ca nu am vrut. Tratamentul este injectabil. Am plecat de la farmacie cu o sacosa de medicamente. David n-a mai facut febra de azi noapte. E bine. Bine macar ca isi revin ei. Bea felicitari pentru emotiile frumoase prin care treci. ![]() Mamica fericita de Mara si de David |
Pneumonie?!!Vai de c..rul tau.....cate injectii o sa ia.
Dar gata, bine ca stii ce ai, de azi incepi sa te vindeci.
capul sus. esti puternica.
miremia spune:
| citat din mesajul lui haircut Seara buna! Ca am intrat ca nesi direct in raspunsuri Ruxita, M e topita dupa filmuletele celor de la mother goose nursery rhymes ![]() Eu am cam lipsit din cauza unui butoi care m-a tinut pe aproape....si de ce nu scrii nimic, de-aia e mai greu sa revii pe forum... Sunt si in pana de timp pentru ca M a inceput sa faca mari mutre la mancare si dureaza o ora fiecare masa, de 2 zile face febra(nu stiu daca de la masele sau de la vreo viroza luata de la taica-sau care in WE a fost terminat)..asa ca intru destul de greu, dar sunt pe aproape, nu ma dati disparuta Sa aveti o noapte frumoasa! mami de fetita finuta ![]() |

Ne distram si noi cu Mother Goose Club acum.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Pneumonie?!!Vai de c..rul tau.....cate injectii o sa ia. Dar gata, bine ca stii ce ai, de azi incepi sa te vindeci. capul sus. esti puternica. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
BF

... ai dreptate, macar sunt pe drumul cel bun.Din fericire mi-am pus in seara asta o branula. Mai bine o schimb p-asta la cateva zile decat sa-mi umflu fundul. Oricum, asistenta care mi-a pus branula mi-a spus ca antibioticul asta doare de te urci pe pereti... penicilina e mic copil...
Mamica fericita de Mara si de David

4+ de fetita cu codite...
de Daniel, n.01.02.2010