Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**
Raspunsuri - Pagina 15
Serialbastre spune:
Buna seara!
Noi azi ma fost in plimbare la tara, la socri. A cam batut vantul dar tot am prins cateva ore de stat pe-afara.
Mady, l-am facut mai mare pe Alex ... auleu ce probleme domle la clasa a II-a. 
Cris, la ce probleme vad la Alex, cred ca ne luam cu toatele meditator, cel putin la I-IV. De la a V-a incolo ma descurc. ![]()
Ma duc sa pun la loc toate cele, ca e jale prin casa asta.
O seara frumoasa!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
madyrizi spune:
andreea, problemele din manual sunt chiar foarte simple. alex isi face singur lectiile, in afara de antologie care e grea si pt. mine. problemele de genul celei la care nu puteam sa gandesc sunt pt. concursuri de matematica. aaa...si ca sa nu va puneti intrebari ce e antologia: e un optional, ca un fel de aprofundare de limba romana, dar e ciudata rau. e axata pe creatie, pe compunerea de raspunsuri si nu pe copiat din carte
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
La ora asta fi-mea cica spala vesela in ghiuveta ei 
mai pe intelesul tuturor..bucati si ustensile din bucatarioara ei zboara in toate directiile si ea e foarte mandra ca cica le face baie
![]()
ema ce facusi cuscra la ginerica ??adevarul e ca-i sta bine si cu chelie
dar si manjit la botic e super haios![]()
lavi nu te mai complica cu mama si soacra daca nu arde..crede-ma ca e mai bine si cu rares acasa si curatenia pe care planuiesti sa o faci va devenii o adevarata aventura cu el pe post de copilot de nadejde,chiar daca o sa dureze mai mult cu 1 zi ce ai planificat tu,dar fa fi foarte fain
.Azi i-am dat orez sa pape si vad ca nu a mai fabricat nimica in pampers..iti dai seama ce nerabdare pe capul meu ca sa kk o data
![]()
deea dar ce probleme ai cu netul? 
in perioada asta nu stiu ce au toti kindericii,dar sigur ii leaga o fratie telepatica greu de imaginat noua..Asteptam pozicileeeeeeeee
mady pai la banii aia sa o piatruiasca cum trebuie daca e asa,numai sa nu se trezesca vecina vostra draga cu 3 masini la poarta sa sape pentru nu-stiu-ce motiv..Ai reusit sa-i explici lui Alex problema?
sorilea offf,greu e cu partea asta in care trebuie sa ne intoarceam la munca..e ruptura prea brusca
.Uite ca asta cu cererea nu o stiam..dar e cazul sa ma interesez si daca aflu ceva te anunt
andreea cred ca ai mare dreptate
pana or sa cresca piticele noastre,or sa gaseasca astia o lege in care se invete copilul din clasa I probleme de geometrie

mady ce materii sunt fata astea 

..ce puii mei vor astia? sa vina studentii de la oxford la noi in tara sa imparta banca cu cei din clasele I-IV ??
Sa mor daca nu s-au scrantit..
Mirunel
terorista 

BAZAR
getik1 spune:
mady tu ti mult de tot la noi
ne pregatesti de pe acu ce ne asteapta la scoala
cu picii
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
SSABrya spune:
buna seara fetelor.
imi pare rau ca nu ati putut vedea pozele cu fluturasul meu.Am modificat setarile si pot fi vazute de toata lumea, nu doar de prieteni.
http://www.facebook.com/album.php?id=100000184667901&aid=66390
sper ca acum va merge
am produse la Bazar
cris_82 spune:
neata gagici..haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

Afara inca e urat si noroi,asa ca azi iar vegetam in casa ..voi ce aveti in plan?
ssabrya cred ca merge numai la cei care au cont pe FB ![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
emanouela spune:
neata
ce vreme naspaaaaaa.....ploua
voi ce faceti de trageti chiulul???? ha?????
cris am incetrcat sa vad foto de la SSABrya dar nu mere nici la cei ce au cont
daaaa, furase un biscuite cu ciocolata si-l lingea de zor![]()

eu n-am chef de nic, Darius face lego....deci e liniste, momentan
va pupacesc
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Simina1980 spune:
Neata!
Ce mai faceti?Eu la birou cu o groaza de treaba dar fara chef-as dormi sau mai bine zis as sta in pat la tv.....viseeeeeeeee......
Sa va povestesc de Malta?Poze cred ca maine ca nu a mers aseara sa descarc-nu stiu de ce nu recunostea laptopul aparatul-am pus la sora mea la laptop si la ea a mers
.Mai incerc in seara asta.
Deci...m-am bronzat-cam ca tractoristii ce-i drept ca nu am avut timp de stat la piscina-am preferat sa vizitam cat mai multe-am vazut laguna albastra -superbbbbbbbbbbbbb.Am umblat cu transportul local care este jalnic si unde mai pui ca soferii incearca sa te pacaleasca cand iti dau restul.......se circula pe partea dreapta-e tare ciudat ca ai impresia tot timpul ca esti pe contrasens......M-a impresionat vegetatia-multe flori,copaci infloriti,palmieri f multi,multi maslini,cactusi(garduri din cactusi)....in schimb fff multa piatra-toate constructiile la fel-stil mediteranean cu terase deasupra,toate din piatra de aproximativ aceeasi culoare cam ca mierea-e un pic ciudat sa te uiti la un oras fara pic de diversitate in culoare-mie personal nu mi-a placut monotonia asta-mi-a dat senzatia de ceva parasit,de cetate veche......
Mediterana.....superba!Cele care ati fost in Grecia sau Turcia stiti.
Hotelul-frumos,am avut un apartament cu un living imens,bucataria super utilata-inclusiv masina de spalat vase(desi nu stiu cine se duce la un hotel de 5 stele si gateste),terasa de jur imprejurul apartamentului cu vedere la mare,serviciile in hotel f bune,mancare multa si cam pe toate gusturile(desi ceva mai putina ca la turci);in hotel nu se fumeaza pe nicareri decat afara pe terase;sa va povestesc cum am dat pe o punguta de alune de 50 de grame 5 euro-cand am ajuns am inspectat apartamentul si am deschis evident si minibarul desi stiam ca se plateste daca consumi din el dar eram curioasa sa vad ce avem-am luat punguta de alune sa ma uit la ea si am pus-o la loc-abia dupa am citit ca minibarul este computerizat si ca o data ce ridici ceva de la locul lui se plateste-se inreg pe camera ta-am verficat pe tv ca am de plata 2.5 euro si zic hai sa le iau daca tot la platesc si c credeti?m-a mai taxat o data-asa ca am cumparat o punguta cu 5 euro-probabil as fi putut sa vorbesc cu ei sa le explic ca de fapt doar m-am uitat,etc,etc dar am lasat-o balta-oricum de acum voi da mai multa importanta mesajelor de pe diverse aparate.....
La petrecere au cantat baietii de la Jukebox(trupa de la Carcotasi) si Luminita Anghel.
Andu a fost ok fara mine-i s-a facut dor ca spunea sotul ca lua telefonul si vorbea "macuta,macuta"-el imi spune macuta de la mamicuta.Am vorbit cu el la telefon in fiecare zi de 2-3 ori si cel mai greu era seara cand imi zicea "apte buna,macuta".M-au asteptat la aeroport si reactia cand m-a vazut nu a fost chiar cum ma asteptam-m-a intrebat de bomboane ca ii spusese sotul ca ii aduc bomboane.
Nu mai stiu ce sa va povestesc-mai revin cu detalii....
Picky-te cred ca iti e tare greu-bine ca au venit socrii sa mai ai un ajutor.Imi pare rau ca nu ati reusit cu gradinita-poate se rezolva pana la urma!
Lavi-plange Raresel dupa tine sau de ce nu vrea mama ta sa-l tina la ea?
Mady-ce probleme!!!!!Si ce materii!!!!Vrem poze cu noul look!
Ema-am vazut pozele cu Darius-ii sta ffff bine!Mi-ai facut si mie pofta de salata...
Cris-asa e pe timpul verii nu prea ai cum sa lasi fata la gradi....Cum e Miru?Offfffff si ce incompetenti astia de la spital-te-au pus pe drumuri degeaba.
Getik-ti-a mai trecut raceala?
Cum au iesit analizele la fata?
Sorina-iti va fi greu fara Razvan mai mult tie decat lui-iti spun din experienta!
toate fetele!
Vad ca au pus colegii mei poze pe retea-hai ca seletez cateva si va pun!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Simina1980 spune:
Am selectat niste poze-sunt cam multe-sper sa va placa:
https://picasaweb.google.com/simina.cretu/Malta?authkey=Gv1sRgCIiRntKGwtShwwE&feat=directlink
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
alynta27 spune:
Salutare!
Am ramas datoare cu un raspuns Emei! Te inteleg ca toata lumea "sare" pe tine, stai linistita!
Cand vei fi mai libera si odihnita vorbim! Mie imi convine si intr-o dimineata sa vii cu copilul la mine, daca vei vrea!(stau in Mircea, deci nu prea departe)
Simina foarte frumos a mai fost in Malta! Vreau si eu!![]()
A fost un we linistit la noi. Am reusit sa-mi refac energia. Pe David il duc de maine la gradi. Cu toate tratamentele muceste la greu, la fel si fratele si surioara. Cred ca e general valabil!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra