Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

donna, hihihihihi, cum as putea sa nu dau si aici ceva?

fetelor, eu sunt putin ingrijorata si pana merg cu Darius la ortoped, cred ca sapt viit, va intreb si pe voi: in ultimul tim, de vreo luna in loc sa dea din picioare drept, acum si le freaca unul de altul, nu stiu daca intelegeti, si cand paseste la fel, se calca pe picioare, si inainte pasea drept si chiar f bine! a mai patit cineva? e normal? sunt paranoica?

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Buna dimineata, (Donna ce m-ai distrat cu optimismul tau ,,, ca eu tot 7.10 am vazut pe ceas)

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie

CAMI, mult prea matinalul meu sot reglase deja toate ceasurile din casa... are Tudor cui semana...

Edit: am uitat la cafeaua de dimineata sa adaug o decofeinizata pt tine si pt Doina... si desigur, daca mai sunt doritoare... poftiti la decofeinizata!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!
Donna, multumim pentru cafea

LA MULTE LUNITZE, SARBATORITILOR!!! Si multumim mamelor pentru tratatie
Noi ne pregatim de mers la biserica, sa-l impartasim pe Matei si apoi ne vin niste musafiri. Sper sa apuc sa mai intru.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5587531898352948402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata, mamici matinale.
la multi, multi ani piticilor sarbatoriti azi, multumim de tratatie.. Se pare ca vremea se joaca cu noi, asa ca azi vom sta in casa.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

buna dimineata!!!!
azi e sarbatoare!!!! cei mai dragi pitici au mai implinit o lunita. Asadar LA MULTI ANI pentru DARIUS, VLADUT si RADU
Sa cresteti mari si sanatosi! Pupici !
Noua nu ne prieste schimbarea de ora :(
Multumesc de cafea si tratatie, sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

fetelor, eu sunt putin ingrijorata si pana merg cu Darius la ortoped, cred ca sapt viit, va intreb si pe voi: in ultimul tim, de vreo luna in loc sa dea din picioare drept, acum si le freaca unul de altul, nu stiu daca intelegeti, si cand paseste la fel, se calca pe picioare, si inainte pasea drept si chiar f bine! a mai patit cineva? e normal? sunt paranoica?

nu-ti mai fa griji inutile! Pupam pe sarbatoritul nostru preferat, Darius cel frumos.
Si Tavis isi freaca la fel picioarele unul de altul, si pe mine ma enerveaza mai ales daca e incaltat . Eu i-am aratat pediatrei si mi-a spus sa las copilul in pace ca se joaca si el :) A zis ca mai mult decat orice jucarie ei prefera mainile si picioarele. Iar la modul cum calca e prea devreme sa ma ingrijorez.
Asadar eu zic sa nu-ti strici minunata zi cu griji inutile. Zambeste, Darius are 5 lunite!!!!!! Yupppiiiiiii....bravo piticule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!Felicitam si noi sarbatoritti si infulecam bunatatile

Si Maia isi freaca piciorusele,dar nu cred ca e motiv de ingrijorare!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor,ma scuzati ca intreb,cine este Oana Radu?? Sau o cunoasteti??

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Ana, as pune si eu aceeasi intrebare.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fetelor!!!
multumesc de cafea!

elenys a fost un pic agitata...avem niste muci care nu ne lasa in pace....:(((((offff da scapam noi de ei:)

la multi ani sarbatoritilor!!!

si Elenys isi freaca picioarele:)...
va pup sa aveti o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput