Voi ce parere aveti de Adrian Severin?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Vine timpul, nu are cum sa nu vina.

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

La nivelul lor nu se numeste luare si dare de mita, draga Marius, deci nu va raspunde penal. Se numeste lobby...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Un articol interesant: http://www.contributors.ro/politica-doctrine/invatamintele-cazului-adrian-severin/

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Pe-ni-bil !

Pacat cum nu ratam nici un prilej sa ne facem de ras

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

NESIMTIT, TUPEIST....
si eu cred ca interesele sunt mari, el este doar o perdea a celor pe care ii ajuta si i-a ajutat.
sa fim seriosi, astia 12.000 au fost filmati, cati o mai fii luat fara sa il vada nimeni .
din pacate sta acolo si e platit din banii cetatenilor europeni, mi se pare jalnic ce se intampla.de ce nu poate sa il demita parlamentul european sau cineva, adica noi toti 500 de milioane platim niste hoti
pe Ceausescu tot marii politiceni de azi l-au anihilat, le statea i calea *succesurilor*lor politice.
pacat pentru Romania care are de pierdut din cauza lui, eu sa fiu presedinta tarii l-as declara persoana non-grata in Romania
si nu intleg un lucru, daca a fost ales pe listele PSD, si acum l-au exclus cum poate fii independent, nu are nici o logica, locul lui din PSD cine il ocupa acum?adica daca l-a trimis PSD nu tot ei trebuiau sa il aduca acasa si sa trimita alt om in locul lui?

dar,peste cateva luni totul se v-a uita, v-a trece in alt partid si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Adrian Severin - ales al romanilor pentru parlamentul european si de nenumarate ori ales in parlamentul tarii

Cariera de politician dupa 1990 a lui Adrian Severin poate fi considerata ca fiind marcata de o serie de gafe. La începutul anilor 1990, raspunzând unei întrebari puse de un ziarist, a cazut într-o capcana alaturi de alti parlamentari si s-a declarat revoltat ca apa de la robinetele din Bucuresti ar avea o concentratie nepermisa de hidrogen, doi atomi la doar unul de oxigen. Adica are formula H2O. Ca ministru de externe, în 1997, a cedat Insula serpilor catre Ucraina, modificând tratatul dintre România si aceasta tara. [...]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mElaine spune:

Ingrozitor de PENIBIL si NESIMTIT acest Adrian Severin. Rusine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

cum ar putea sa fie altfel decat partidul care l-a ,,creat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Tipic parlamentarului roman, a prins ciolanul si refuza sa ii mai dea drumul. Partea proasta e ca nimeni nu face nimic, se asteapta ca romanul sa uite si sa se musamalizeze cazul cum s-a facut de nenumarate ori in tara asta. Ne facem de ras cu alesii nostri in parlamentul european gen Gigi Becali, Elena Basescu, Vadim Tudor si care or mai fi. Mai poti sa mai zici ceva? Parca nimic nu ne mai mira in ziua de azi...

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ce se mai aude cu dl Severin?
Probabil ca a mancat linistit sarmalele de pasti si nimic nu i s-a intamplat.
Mai stiti ceva de el?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput