LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

chatonel - avem tot felul de mutzunachi de bumbac/plus... dar suzi e sfant; nu s-a consolat cu nimic altceva
sau, daca stau bine si ma gandesc, a gasit ceva - bratele lui mami(doar mami) si umarul pe care sa planga (ca acum asa ne linistim/adormim - plimbata in brate cu capul pe umar)

sa va mai spun cum reactioneaza cand vede pozele cu ea cu suzi un gurita? sau poze prin reviste (ca noi le studiem in timpul mesei) sau la tv?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

chatonel - avem tot felul de mutzunachi de bumbac/plus... dar suzi e sfant; nu s-a consolat cu nimic altceva
sau, daca stau bine si ma gandesc, a gasit ceva - bratele lui mami(doar mami) si umarul pe care sa planga (ca acum asa ne linistim/adormim - plimbata in brate cu capul pe umar)

sa va mai spun cum reactioneaza cand vede pozele cu ea cu suzi un gurita? sau poze prin reviste (ca noi le studiem in timpul mesei) sau la tv?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

Waw Geanina, esti hotarata rau sa o dezveti pe miscunica de suzi, noi de 3 luni adormim fara suzi seara (avem ritual si nu cere decat perna lui preferata si gata), i-o mai dau ziua la nani ca sa adoarma mai repede (in timpul zilei aproape deloc)... vreau sa-l dezvat inainte sa-l duc la cresa, sper sa nu ma chinui prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Neatza!
mor de masele...merci de cafea, treb sa fac una ca nu se poate ...la tgv(mai exact razvad) e soare..acum sa vedem.

Da... noi am prins ploaia de dimineata, asa ca ne-am enervat si ne-am pregatit de plecare. Soarele ne-a prins hotarati sa o taiem... ceea ce am si facut. Asa ca ne-a ramas timp de shopping in Bucuresti!

Succes Micshunicii la des-suzetire!

Vaz ca a urcat omu'pozici de la gradi, asa ca va trimit si voo linku':
https://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/Gradinita?authkey=Gv1sRgCOuinIb22OKbzAE&feat=email#5589080953586475730

Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Vazut toate pozicile cu ghioceii nostri dragi!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Eu azi am avut ceremonia de absolvire la cursul de ikebana si aranjamente florale. Tare bine mi-a prins sa mai fac si altceva, ma bate gandul sa il mai fac o data, cica acum sunt mai avansati. Chiar daca nu reusesc sa ma duc saptamanal, imi face tare bine sa am ocupatie, imi mai fac si mana, numai de bine.

Felicitari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee

La multi ani, ginerica - Darius Andrei sa fii sanatos, norocos si ai parte de tot ce e mai bun in viata! Te pupam

La multi ani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Altfel, azi am fost la tuns toata familia, piticul a stat incredibil de cuminte, s-a uitat in oglinda, s-a hlizit... d-astea

Io am fost singura la tuns... ca inca nu mi-am facut curaj sa duc si piticul... nu cred ca ar sta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Fetelor azi sunt trista , un copil de 2 saptamani a ramas fara mama, nici macar nu a apucat sa stea in bratele ei, sa-i simta caldura si nu va avea parte de iubirea mamei, decat de acolo sus din ceruri. Cand aud lucruri de genul acesta, ma gandesc la lucrurile cu adevarat importante si cat de fericite suntem noi ca putem fi cu copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am decis de la mine putere sa nu folosesc Biopaxul ala ca ma streseaza si numele nu numai gandul ca as putea face ceva rau copchilului. Si motivat de faptul ca acum are o tuse seaca suparatoare rau. La un minut doua tuseste pana se inroseste.

Ce leacuri mai stiti sa ii potolesc tusea?

Ca sa nu mai spun ca i-au iesit niste pete pe frunte pe langa zona parului. Trebuie sa le urmaresc...ori s-a lovit sau frecat de ceva ori vreo reactie alergica

Sa ii mai fac aerosoli? Daca nu mai are secretii? In afara de tantum ce mai stiti folositor?
A, tot de la mine, gandindu/ma ca il doare gatul, i/am dat homeovox si homeogene.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Neatza!
mor de masele...merci de cafea, treb sa fac una ca nu se poate ...la tgv(mai exact razvad) e soare..acum sa vedem.

Da... noi am prins ploaia de dimineata, asa ca ne-am enervat si ne-am pregatit de plecare. Soarele ne-a prins hotarati sa o taiem... ceea ce am si facut. Asa ca ne-a ramas timp de shopping in Bucuresti!

Succes Micshunicii la des-suzetire!

Vaz ca a urcat omu'pozici de la gradi, asa ca va trimit si voo linku':
https://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/Gradinita?authkey=Gv1sRgCOuinIb22OKbzAE&feat=email#5589080953586475730

Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Ce scumpa este si frumos imbracata si cuminte si ... si...

Mergi la inceput