Cum "cosmetizez" o pata pe perete?

Cum "cosmetizez" o pata pe perete? | Autor: annnna35

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor!

Tocmai am zugravit si de la vecinii de deasupra a avut loc o "scurgere" de ceva. Nu intru, in amanunte, nu are cine sa raspunda pt asta, nu as vrea sa zugravesc, asa ca intreb: cunoasteti vreo modalitate de a ascunde pata, fara a zugravi? E o pata cam de 20/40 (cm).

Multumesc din suflet pt eventualele raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Pata este pe tavan sau scursa pe perete? Ce culoare are zona "infectata"? Adica zugraveala initiala. In ce camera e? Intreb asta, pentru ca daca e camera copiilor, de exemplu, poti desena ceva; daca e in sufragerie... e mai complicat de ascuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Stiu ca ai mentionat ca nu vrei sa zugravesti...dar, daca ai culoarea din care ai dat pe perete si zugraveala e recenta, asta e cea mai buna metoda, nu se vede diferenta. Cateva role cu trafaletul...si s-a rezolvat.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Scuze ca nu am mai raspuns, va multumesc ca mi-ati luat in seama problema...

Pata e intr-un colt in bucatarie, zugraveala initiala este alba, pata este un pic scursa pe perete.

Deci se poate zugravi (tot cu alb) numai bucatica respectiva, fara sa se cunoasca? Intreb pt ca chiar nu ma pricep!

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Da se poate. Cu atat mai mult ca e alb deci..nu vor fi diferente.

Lumea ar fi infometata fara macelari
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu as sugera mai simplu un sticker de perete. Sunt site-uri de profil o gramada si modelele sunt super. Eu mi-am cosmetizat asa cu mare succes toate gaurile din pereti si arata minunat.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Poti incerca cu buretele magic. Eu asa am sters multe pete de pe pereti albi (nu am incercat si pe cei clorati) . Sunt niste buretei care se consuma ca o radiera si eu ii cumparam de la Billa, de la raionul cu produse pentru intretinerea locuintei. De obicei ii gasesti cate 4 mai mici, sau 2 mari in pungi transparente si sunt albi. Costa foarte putin, dar sterg petele de peste tot (inclusiv de pe piele si piele sintetica)

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput