Aspirante optimiste,Alina suntem alaturi de tine

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Fetelor, am sunat doctorita si i-am zis ce antibiotic am luat si in ce perioada si mi-a zis sa stau linistita

Scuzati-ma ca va bombardez cu atatea mesaje dar sunteti singurele fata de care imi exprim fericirea, deocamdata

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Ok,fetelor
asa ma gandeam si eu,dar am vrut sa vad voi ce ziceti

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Fetelor, am sunat doctorita si i-am zis ce antibiotic am luat si in ce perioada si mi-a zis sa stau linistita

Scuzati-ma ca va bombardez cu atatea mesaje dar sunteti singurele fata de care imi exprim fericirea, deocamdata

pe sot cand il anunti?

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Si noi alaturi de tine

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Si noi alaturi de tine

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Va invit la:
CAPITOL NOU

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Lilimara oare ce sa facem? Dar spune-mi te rog tu cu chist ai ramas insarcinata? Deci e posibil. Tu ce zici e posibil sa fie ovulul si sa se elibereze de acum?

Da cand am ramas insarcinata aveam un chist de vreo 3 cm dar luam naturistele si utrogestanul si vit E.E posibil sa ovulezi ma tarziu ...eu de exemplu si acum ca si atunci aveam un cm de 25-26 de zile iar cand am ramas insarcinata am prestat in luna aia doar in z16 pt ca sotul lucra in deplasare...

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miha poate ai racit, cine stie ce o fi. Nasol, sanatate multa!
Eu imi aduc aminte ca ne ziceai ca ciclul trecut a fost f. slab cantitativ, si mie mi-a trecut prin cap ca ar putea fi o extrauterina la tine. Fereasca Dumnezeu de asa ceva, dar totusi fa un beta sa scapi de dubii.
Walkiraaaaaaaaaaa felicitariiiiiiiiiiiiiiii, iupi

FELICITARI WALKIRA

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput