Aspirante optimiste,Alina suntem alaturi de tine
Raspunsuri - Pagina 17
gabyv spune:
Ah, si nu as vrea sa te ingrijorez, dar mie mi-a crescut ff mult prolactina de la Minulet(care dupa cum ai zis ce ai luat e acelasi formula). E adevarat ca nu am mai facut prolactina de 5 luni, dar ultima data imi scazuse.
Oricum fiecare organism e diferit, sa nu uiti asta. Atat de bine, poti sa ramai ciclul urmator, daca incerci. Nu uita ca esti ff tanara.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
magddalena spune:
SARAH eu a luat 3 ani AC si apoi dupa o luna de repaos am si ramas gravi acum cum au zis si fetele depinde de organism cum reactioneaza fiecare gata acum chiar plec 

UN WEEK-END FRUMOS VA DORESC!!!!!!!!
Mihaelafalt spune:
Sunt asa de suparata ca nici nu stiu ce sa fac, sa trantesc, sa urlu dar m-am gandit sa vin la voi.Am facut eco abdominal si coana doctor m-a intrebat daca am intarziere de ciclu si daca am facut test de sarcina.I-am zis ca negativ si banuie ea ca ar fi sarcina extrauterina, am venit acasa si am mai facut un test de sarcina si negativ, deci exclus extrauterina.Mi-a recomandat control la ginecolog ca anexa dreapta e foarte imflamata cu un corp in ea de 4.8-3,3cm, nu am ovulat si asta e un posibil chist. Dupa imediat m-am dus la medicul meu ginecolog care m-a controlat si nu va pot spune ce dureri am suportat, el a exclus sarcina extrauterina din start, mi-a zis sa iau nospa la durere, sa astept inca 5 zile sa imi fac un test de sarcina si daca e negativ sa iau ultragestan de 100 cate 2 pe zi, 2 zile si sa astept inca 14 zile sa vina uratii, daca nu vin nici atunci uratii sa ma duc la el si daca vin uratii mai repede sau atunci dupa ce pleaca sa ma duc la control.Mi-a zis sa stau cat mai linistita. Ce ziceti voi mai intelegeti ceva ca eu m-am saturat test de ovulatie pozitiv dar ovulatia nui.Dati-mi sfaturi ca sunt asa ravasita de nu stiu ce e cu mine.
madabout2003 spune:
Mihaela.. nici nu stiu ce sa iti spun...cum naiba sa iti spuna ca "parca" extrauterina ..si apoi ginecologul care te trimite acasa sa astepti uratii..poate e un chist sau poate nu...
Sunt prea contradictorii parerile astea.. Oare daca ai face o beta nu ai stii sigur daca esti gravi sau nu? Eu cred ca asta as face...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Sunt asa de suparata ca nici nu stiu ce sa fac, sa trantesc, sa urlu dar m-am gandit sa vin la voi.Am facut eco abdominal si coana doctor m-a intrebat daca am intarziere de ciclu si daca am facut test de sarcina.I-am zis ca negativ si banuie ea ca ar fi sarcina extrauterina, am venit acasa si am mai facut un test de sarcina si negativ, deci exclus extrauterina.Mi-a recomandat control la ginecolog ca anexa dreapta e foarte imflamata cu un corp in ea de 4.8-3,3cm, nu am ovulat si asta e un posibil chist. Dupa imediat m-am dus la medicul meu ginecolog care m-a controlat si nu va pot spune ce dureri am suportat, el a exclus sarcina extrauterina din start, mi-a zis sa iau nospa la durere, sa astept inca 5 zile sa imi fac un test de sarcina si daca e negativ sa iau ultragestan de 100 cate 2 pe zi, 2 zile si sa astept inca 14 zile sa vina uratii, daca nu vin nici atunci uratii sa ma duc la el si daca vin uratii mai repede sau atunci dupa ce pleaca sa ma duc la control.Mi-a zis sa stau cat mai linistita. Ce ziceti voi mai intelegeti ceva ca eu m-am saturat test de ovulatie pozitiv dar ovulatia nui.Dati-mi sfaturi ca sunt asa ravasita de nu stiu ce e cu mine. |
Offfffff
ce sa mai zicem .....
e greu si inebunitor sa astepti asa...fara sa stii ce ai...
te inteleg....

Lia73 spune:
si nu ti-a zis medicul sa faci beta?????
a zis sa astepti???
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+6
Mihaelafalt spune:
Dar e posibil sa se elibereze ovulul de acum si asta sa se fi vazut corpul ala? Chist am avut si anul trecut in aprilie, era un pic mai mic si a spart, am stat internata si am facut injectii, de cand am inceput naturistele nu am mai avut probleme cu ele
lary74 spune:
Buna ziua fetelor!

Va citesc zilnic ,ma bucur si ma in tristez,dupa caz alaturi de voi!
Am intrat sa scriu pt a o incuraja pe ALINA !
ALINA suntem alaturi de tine
!
Eu stiu f. bine ce mult conteaza un gand bun ,o vorba buna spusa chiar de oameni pe care nu ii cunosti personal ci doar aici pe forum.
In urma cu o luna intram pe forum sa va spun vestea teribila ca bebelul meu sa dus in urma unei viroze urate.La fel ca tine ALINA am patit si eu.Febra 39 si singerari!
Ce vreau sa spun e ca vb voastre de incurajare mau ajutat mult!
Asa cum speram din tot sufletul sa te ajutam si pe tine ALINA!
Am citit pe diferite saituri ca obligatoriu este o luna de repaus ,in urma unui chiuretaj fara complicatii ,pina a putea incerca din nou pt .bebe.Chiar am citit diferite cazuri ,fericite ,in care fetelor au ramas dupa prima menstra venita dupa avort,iar sarcinile au decurc bn si bebei sau nascut sanatosii.
Stiu ca in acest moment nu vezi nici o consolare in incurajarile noastre,dar cu timpul durerea se va estompa si peste cateva saptamanii vei incepe sa priveste cu speranta spre un nou inceput,te vei ruga Bunului Dumnezeu pt o noua sarcina!
Eu sincer doar gandul ca DD e bun si imi va darui si mie cat mai curand bebelusul mult dorit ma tine pe linia de plutire.De multe ori sufletul mi se umple de durere dand incep sa ma gandesc la bebelusul meu,dar imediat ma incurajez singura spunindu -mi ca va veni cu siguranta ingerasul meu.
Eu sincer nu mai am rabdare sa astept 3 luni si am sa incerc pt bebe chiar de luna asta.Am avut ovulatie dupa 10 de la chiuretaj,menstra a venit la 24 de zile de la avort.Azi sunt in ziua 6 asa ca de luni inep sa prestez ,pana atunci oricum suntem in pauza de
.
Toata lumea inearca sa ma incurajeze spunindu-mi ca dupa chiuretaj ramai gravi repede.Acum vreau sa vad cat de repede e asta!Eu sper sa iasa din prima si sarcina sa decurga bn si sa nu mai trec prin ceam trecut in februarie.
Nu stiu daca e bn sau nu ce vreau sa fac,poate ma grabesc,dar eu simpt ca sunt pregatita fizic si psihic pt o noua sarcina!
Mihaelafalt spune:
Da sa astept ca el nu crede nici intr-un caz ca e sarcina dar 1 % poate am ramas zilele trecute.