Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

buna dimineata de la mine.
acu jumate de ora m am trezit si eu
In legatura cu mancarea: am mancat odata o bucata ciocolata de casa si imediat am alaptat. In secunda 2 bebele a facut scaun ff moale.
Sotul a facut diaree de la ciocolata aia care o primisem.

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

deci roxx : da! infarix !
PARTEA PROASTA e ca nimeni nu mi-a spus ca nu tr sa iesim din casa
(nici macar voi care ati facut cu mult inaintea noastra) nu v-am auzit sa nu fi iesit (poate mi-a scapat mie si n-am vazut cand ati spus) asa ca ieri am stat pe afara vreo 2 ore

acum la 13:00 ii iau iar temp. la ora 11:00 avea 37.5 ..ceea ce e f bine. ams a-i spun dr. de ioesit afar si daca nu mi-a spuys ca-i bleaga MA MUT DE LA EA cand face fata 6 luni.

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mai oameni, calm calm si iar calm. Cum sa nu iesi din casa o sapt??? ori io sunt ori doctorii astia...
Ca regula generala trebuie evitate aglomeratiile si oamenii bolnavi. Da' asta oricand nu numai cand faci vaccin. E adevarat ca imediat dupa vaccin organismul este "ocupat" (acilea e mult de zis despre cum actioneaza vaccinul) si e bine sa nu-i dai de lucru. Dar e vorba aici de 12-24 de ore. Plus ca-i da o stare de agitatie si disconfort, nu trebuie suprastimulat cu plimbari lungi sau oameni multi in jur. Dar o plimbare in parc, pe vreme frumoasa, n-are nika.
Temp. de 38.5 nu este nici un pericol, la Olanda zice sa nu-i dai nimic. Este absolut normala, mai ales dupa vaccin. Trebuie doar monitorizat sa nu creasca peste. De la 39.5 incepi sa te agiti, pui supozitor si astepti o ora. Daca n-o ia otar la vale iar bebele e bleg, sunat doctor.
Iar baie e de evitat (desi io i-am facut) pt. ca ar putea sa-i accentueze starea febrila sau inflamatia de la piciorus. Da' sa nu va imaginati ca daca l-ati spalat sau l-ati plimbat prin parc, i-ati pus viata in pericol copilului.

edit: io cand am facut vaccin, mi-a spus doctorita ca pe vremuri vaccinul continea nusce' subst. care dadea reactii aiurea la bebei (agitatie mare, febra, etc.) Numai ca de atunci subst. in cauza a fost redusa foarte mult si acum f. rar mai sunt reactii aiurea. Mi-a zis ca maxim 1 bebe din 500 face febra mare in urmatoarele 3 ore, nu la 3 zile dupa vaccin.
Acuma nu stiu infarix-ul asta de care vaccin e, desi tind sa cred ca de ultima genaratie totusi. Aici in olanda ne-au facut 2 injectii.
E posibil ca doctorii mai in varsta sa dea sfaturi stiind vaccinul vechi, d-aia te trezesti cu indicatii d-astea extreme.
In schimb cica e un vaccin care se face mai tarziu, la care trebuie monitorizat bebe vreo 10 zile. Deci se exista... da' nu acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Salut!
Despre caciulita- eu sunt obsedata sa nu faca fata otita, desi habar nu am unde am citit/mi s-a spus ca poate sa surzeasca daca face acum, cand e asa mica... O fi aberatie, n-o fi, asta e unul din piticii mei de mamica. Deci caciulita pe urechi (mai subtire), chiar daca o tin doar pe balcon. Eu am facut frecvent otite si durerile sunt groaznice, poate si de asta sunt asa panicata.
Andri, din pacate sunt multi medici incompetenti si multe mamici din cercul meu de prieteni au schimbat pediatrii de cate doua-trei ori... Eu insami o voi schimba pe a mea, pentru ca atunci cand a facut Miruna bronsita, la 3 saptamani, desi ea era obligata sa vina acasa, ea mi-a raspuns, la apelul meu disperat "fata tuseste incontinuu si se ineaca si sufoca de la mucozitatile din piept si gat" cu "nu pot veni (nici azi nici maine), haideti cu ea la cabinet (in conditiile in care sala de asteptare e de 1metru pe 1 metru, epidemia de viroza in floare) sau, daca nu veniti, sunati-ma cand se sufoca!". No comment.
Deci eu zic ca la cel mai mic semn de incompetenta trebuie ciulite urechile si deschis larg ochii.

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

sunt disperata!!!!!!!!!!!!!!simt ca imi ies din minti..Clara iar a vomitat...Doamne cum ni s-a schimbat viata de la vaccin incoace!!!si sunt 3 saptamani de reactii adverse, nu mai pot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Colacelul meu nu are loc de barbita..oaaa (bine, eu nu l-am comandat din acelasi loc cu voi)

Noi ne pregatim sa iesim afara:body si hanorac, fara caciulita
Apropo de subiect, in casa nu i-am pus nicioadata, nici dupa baie nici cand am deschis geamul etc. iar afara toata iarna l-am tinut cu o cacilita subtire si gluga de la cosmonaut care era f larga, deci degeaba.

asa, legat de vaccin: noua dupa vaccin ne-a zis sa mai stam juma de ora la cabinet ca sa fie sigur ca nu au reactii adverse imediate, si noi ca sa nu stam in cabinet am stat pe afara cu el si era destul de frig, si el era imbract de drum cu masina si nu a avut nimic, asa ca nu va faceti griji dc l-ati scos la plimarica

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Fluturas nu cred k e normal sa mai aiba reactii adverse la 3 sapt de la vaccin. ai vbc u pediatra???

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna

Bebelu;puteai scoate si tu literele acelea maaari si veerzi mai repede..caci am spalat haine..am spalat geam pe terasa de plictisealamooama!-ce toanta sunt

Roxx;spor mare la pregatiri..sa iasa totul ireprosabil

Simo;Eu nu mai calc perdele..ever!m-am saturat..cum spui tu oricum arata kk dupa.Mi-am luat cu snur de plumb si asa ude le pun inapoi..si gata!nu te mai aventura..daca vrei sa iesi in evidenta..fa-o linistita pe strada..nu te catara p la etajul 2

Sherbi;nu ai dus kk la laborator?Mario mereu are paraziti cand acuza dureri de burtica..acolo p la buric

Carmen;bubu mumos de ANDEI!Mare inotator

Andri;imi pare rau pentru peripetiile voastre cu vaccinulpupici lu bb Ama!

Lorich;cum am mai spus Eu am spalat deja

Intrebare intrebatoare;cum facem de maine?scoatem bebeii la plimbare si admiram norul cel radioactiv?ce-i de facut?cum procedati?

Azi numai pe terasa a dormit fifi 2 ceasuri..n-am mai iesit cu carucior caci e vant naspa si praf peste tot..

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Fluturas;Eu nu cred ca e de la vaccinpoate e coincidenta..dar nu are cum dupa 3 saptamani sa aiba varsaturi de la vaccin.
Multa putere lu Mamisi sanatate lui fifi Clara

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde a mai zis cineva mai dvcrm ca e sarbatoare. dar nu au vazut fgetele. si de aia am scris asa mare acu
de acu incolo, cand e sarbatoare mare, va scriu cu cel mai mare scris, de la 12noaptea e bine asa?

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput