Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -
Raspunsuri - Pagina 17
floaredemac spune:
Ruxandra, eu nu mai tin minte, dar parca si tu ai nascut in saptamana 39, sau gresesc? Pupam baietelul iubit si mamica fericita!
M-am hotarat sa imi agat un carton deasupra burticii si sa scriu pe el: ASTEPT!
, ca toti cunoscutii ma opresc pe strada si ma intreaba cand nasc, cat mai am, etc. Asa e in orasele mici, de!....
38+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
aristica spune:
Uaaauuuu, fetelor! E clar ca primavara v-a smuls cuvintele, ca devenise un topic atipic....fata de perioada august 2010 - februarie 2011

Am vrut sa raspund la cateva postari, dar jur ca nu mai stiu la care, asa ca imbratisez cu drag proaspatul prunc de clexane de pe forum si apoi, iau la rand mutantele si pe domnul tanoo, ca mie mi-i drag de la "putulici"![]()
- asta mi se pare ca arata a imbratisari
Later edit:
am gasit progesteronul injectabil, deci nu mai stresez pe nimeni pentru el
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
denisa220972 spune:
vali79 Draguta daca ai nevoie de clexane 04 iti dau cu mare placere( fara bani, donat 15 buc), tinut in conditii optime , mie nu-mi mai trebuie , fiindca vad ca esti din zona mea si nu mai este necesar sa-l trimit prin posta,am vrut sa-l donez la maternitate dar m-au 'nervat
. Singurul problema este cumparat din ungaria, dar este la fel ca cel din romania.
PUPICI FETELOR 

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
vali79 spune:
Ar fi super, Denisa, iti multumesc!
Eu am de 0.6 si pentru ca fac alternativ cu 0.4, o data la 2 zile ma intep de 2 ori pentru ca n-am doza de 0.4.
Daca poti, lasa-mi un nr de tel pe PM!
Fetelor, multumesc pentru urari!
+23
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 1/zi. Doamne ajuta-ne!
floaredemac spune:
Hihihi... si eu tot cu doua intepaturi pe seara sunt! Inainte tineam cont si incercam sa fac o zi pe stanga, o zi pe dreapta, dar acum nu mai are niciun sens.
O sa fim ca personajele din desene animate, din care curge apa ca la stropitoare!![]()
38+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
alla76 spune:
flyhigher77 felicitari pt vestile bune! sa fie BB la fel de cuminte!
aristico, bravo pt projesteron
deniso! mai zi-ne si noua despre denisa!
simonia spune:
saptamana trecuta a nascut un baiat fata cu care am facut fiv 1.
ma bucur pt. ea 
si
pt. mine 
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
floaredemac spune:
Simonia draga, eu chiar si acum, insarcinata si in asteptarea micutei, ma gandesc la bebele pe care l-am pierdut, macar ca a fost la o varsta a sarcinii f mica. Calculez cate luni ar fi avut acum, cum ar fi fost... de gandurile astea nu cred ca scapam niciodata, chiar daca vom avea alti copii. Asa ca nu pot decat sa iti doresc sa fii puternica si increzatoare, va veni si vremea ta! 
38+ DPN 15 aprilie 2011 
May3 spune:
Buna fetelor.
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi? 
Eu tot incerc sa-mi fac analizele de trombofilie pe aici, prin Anglia, si ma lovesc de un zid ca nu vor sa mi le faca.
Aici merg pe deviza ca oricum analizele de trombofilie ies prost in sarcina si ca se fac inafara sarcinii si tot felul de de astea 
Am avut hemoragie de 4 ore in sapt a 11-a si mi-a aparut un hematom care se micsoreaza, dar am fost sfatuita pe aici pe forum sa iau in calcul si trombofilia.
in fine, vin in Romania de Paste si stau o sapt.
credeti ca o pot gasi pe Dr Uscatescu?
eu nu stau in Bucuresti in sapt aia. dar am vazut ca are program la Medsana sambata de la 9 la 14 si ma gandesc sa vin atunci si sa ma intorc.
O sa sun maine sa vad daca lucreaza atunci.
Intrebarile mele sunt:
iti face analizele in aceeasi zi si iti da si rezultatul si tratament? (daca e cazul)
trebuie sa fii nemancata pentru analize?
iti face si ecografie?
daca e sa merg la Fundeni la ce ora se merge si unde si iti trebuie vreo adeverinta de salariat, se da vreo spaga?
Merci mult de ajutor 
14+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
floaredemac spune:
Buna, May!
Incerc sa iti raspund punctual:
- iti face analizele in aceeasi zi si iti da si rezultatul si tratament? (daca e cazul)
Da, mai ales daca spui ca esti din alta parte si nu din Bucuresti.
- trebuie sa fii nemancata pentru analize?
Da.
- iti face si ecografie?
Nu. Ar trebui sa vii cu cea mai recenta ecografie si cu toate analizele, istoric, etc pe care le ai.
Aceste analize se fac la Fundeni. La Medsana am inteles ca doar discuti pe indelete.
-daca e sa merg la Fundeni la ce ora se merge si unde si iti trebuie vreo adeverinta de salariat, se da vreo spaga?
La Fundeni incepand cu ora 6 si ceva dimineata te poti duce. Pana spre 8-9 cred ca recolteaza, poate si mai tarziu. Cu cat ajungi mai repede, cu atat vei avea rezultatele mai repede.
Daca esti insarcinata, adeverinta de salariat nu este necesara din cate stiu eu. Oricum, nu am vazut sa ceara nici persoanelor "neinsarcinate".
Aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154318&whichpage=8 gasesti indicatii mai detaliate.
Spaga nu se da, decat daca doresti tu sa fii amabila cu asistenta si cu d-na dr. Se poarta la fel si daca dai si daca nu dai. Vei vedea ca sunt niste persoane deosebite, nu sunt genul de cadre medicale cu care suntem obisnuite in general. Adica au si suflet, pe langa cunostinte medicale.
Iti recomand sa o cauti pe d-na asistenta Viorica, o doamna mai in varsta decat celelalte, tunsa scurt, este "purtatoarea de cuvant" a d-nei dr.
Sfatul meu este sa ii scrii iute-iute un e-mail d-nei dr, sa vezi ce parere are si sa ii spui ca doresti sa vii, sa o intrebi cand, etc.
O sa iti trimit pe PM adresa, daca ai activat.
De-asemenea, pe langa analizele la Fundeni ai putea face si la synevo, de exemplu, care este vizavi de Fundeni,setul de analize genetice. Acolo insa iti va trebui o hartie semnata de un medic, un formular special (Nu sunt totusi 100% sigura, eu am facut analizele astea acum un an si poate s-a mai schimbat de atunci, dar iti pot spune fetele care le-au facut mai recent).
Daca mai ai intrebari, cu placere iti raspund! Sa iti ajute Dumnezeu sa ajungi cu bine la capat, cu un bebe sanatos!
38+ DPN 15 aprilie 2011