Intelegere amiabila...
...parca asa se numeste faza in care, intr-un accident auto, te poti intelege direct cu "partenerul" de suferinta, fara a mai trece pe la Politie.
Dar, daca accidentul are loc prin incalcarea grava a Codului rutier, pentru care s-ar retine permisul, te poti duce la Politie, sau nu te mai primeste acolo, pentru ca exista posibilitatea rezolvarii amiabile?
Multumesc!
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Raspunsuri
dicirstea spune:
Pentru orice exista "intelegere amiabila"
Acum, ce sa zic...situatii si situatii, eu am fost lovita in decembrie de cineva care avea asigurare falsa
nici acum nu am putut repara masina, asta pentru ca am fost fata draguta si am acceptat o intelegere amiabila.
Asta pe langa ziua pierduta la asigurari...ca a ajuns sa fie mai aglomerat acolo decat la politie.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
lorellay spune:
Eu spun NU intelegerii amiabile din proprie experienta!
Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...
Gabitza1977 spune:
si noi am patit-o cu intelegerea amiabila.
am vrut sa fim oameni, sa nu i se ia carnetul soferitei care ne-a lovit, mai ales ca nu era un accident f grav si dupa ce am facut intelegerea si am dat-o la asigurator ne-au spus ca daunele nu se justifica din accident (adica, pe romaneste, ca am fi "aranjat" ceva)
ne-au facut reconstatare de unde reiesea ca asiguaratorul nu trebuie sa plateasca nimic si abia dupa amenintari pe email, cum ca vom face reclamatie la conducerea Viena Insurance Group din Austria, s-au razgandit brusc! dar am trecut printr-un mare stres...
oricum, toata lumea s-a mirat ca au revenit asupra deciziei..cica nu se prea intampla.
dicirstea spune:
Mda...ieri am fost la FPVS (fondul pentru protectia victimelor strazii) cu dosaul meu.
Fata de acolo mi-a recomandat (si eu va spun voua sa spuneti mai departe) sa nu mai accept never intelegrea amiabila.
Pe langa faptul ca poate lasa loc la interpretari ulterioare daca nu e bine scrisa (asiguratorul nu-si da interesul de cele mai multe ori, asta in cazul in care nu e nesimtit de-a dreptul, cum a fost cel peste care am dat eu - si m-a pus sa ma uit pe internet, cand l-am intrebat care e procedura mai departe), evaluatorii nu deconteaza pagubele estimate de ei.
D-soara de la FPVS m-a felicitat ca nu am reparat masina pe cheltuiala mea, ptr ca aveam toate sansele sa nu imi mai recuperez banii, daca pozele facute de agentul de la asigurari nu sunt bune si nu sunt acceptate .
Agentul de politie nu are voie sa te refuze daca te duci la sectie sa faci constatarea, iar procesul verbal intocmit de politie este mai bun decat Constatul Amiabil de la compania de asigurari, in sensul ca nu este contestat ulterior.
PS...scuze daca am fost off topic, poate trebuia sa deschid alt subiect cu informatii ptr cei interesati,...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare