Prietene la bine si la greu - 113
Raspunsuri - Pagina 18
monis5 spune:
eu am fost azi a doua sedinta la fitness asa ca sunt cam praf, halesc o ciocolata si bag un somn. see ya!!
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
dankutza spune:
Fetelor, ce jucarii educationale 12+ aveti?
Simt nevoia sa-i reinnoiesc "parcul" de jucarii cu unele potrivite pt varsta ei.
De care aveti? Montessouri? Stiu ca Santi are turnulet. Monis, ii place lui Iuli turnuletul? Are cineva incarligaturile alea de la Montessouri?
http://www.jucariidinlemn.com/category/jucarii-montessori_2294_p1.aspx
monis5 spune:
Magda merci
Dankutza Iulian s-a jucat cu turnul ala de m-a tampit, cred ca e jucaria cu care s-a jucat cel mai mult toata viata lui . Incarligaturi i-am trimis eu lui David by Miany, poate intra ea si-ti spune cum e
lylyana.ion spune:
ziua buna!
Many, nu stiu daca am apucat sa te felicit, dar o fac acum cu mare mare drag, la fel si pentru Dana!
Dankutza, Alex "scrie" de mare zor pe o tabla magnetica, nu stiu dupa ce varsta este indicata si cat de educationala este, dar reprezinta "activitatea" lui de baza de ceva vreme
nu pot sa mai scriu nik, va citesc mereu, dar nu apuc si sa va scriu
monis5 spune:
Lyly gand la gand
chiar vroiam sa intreb de voi
sa intri cand poti si sa ne zici de Alex, lasa raspunsurile
cine a facut recent pasaport la copil? unde? direct in Pipera? a mers repede?
dana n. spune:
Va multumesc din suflet ptr urari!
Monis, sotul a fost la fel de socat ca si mine. Chiar a venit acasa sa vada testul. Imi zicea ca trebuie sa munceasca si mai mult ca ne inmultim... are o presimtire ca se lasa cu gemeni, asta ptr ca eu am in familie gemeni (tatal meu are o sora geamana)
Sa nu uit: superbe si fotografiile si protagonistii
Laura_andreea, sa stii ca si planul nostru tot cam ptr anul viitor era.
Dankutza, intrebai despre capsune...eu ii dau lui David din alea bio si mananca fara probleme.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Lyly gand la gand chiar vroiam sa intreb de voi sa intri cand poti si sa ne zici de Alex, lasa raspunsurile cine a facut recent pasaport la copil? unde? direct in Pipera? a mers repede? Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
Nu in Pipera decat daca vrei sa-i faci si permis de conducere . In Nicolae Iorga se fac, repede este in functie de tipul de pasaport, temporar valabil un an am inteles ca se face pe loc sau cedl mult de pe o zi pe alta sau biometric si dureaza cam 3 sapt. Ca si costuri nu se merita cel temporar
mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!
many_bani spune:
Lyly multi si ptr. Alex invatzacelul
mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Nu in Pipera decat daca vrei sa-i faci si permis de conducere . In Nicolae Iorga se fac, repede este in functie de tipul de pasaport, temporar valabil un an am inteles ca se face pe loc sau cedl mult de pe o zi pe alta sau biometric si dureaza cam 3 sapt. Ca si costuri nu se merita cel temporar mami de Vlad (29.10.2009) si 7+ Multumesc Doamne! |
Doar in Iorga? Esti sigura? Oricum o sa arunc un ochi pe net, vroiam sa stiu daca a fost cineva recent...
La cat dureaza ma refer la procedura de acolo, alergat copilul sa-l prinzi in poza etc. in cat timp e gata nu prea conteaza, ca am timp. Vreau sa-i fac de ala de 3 ani, ca aparent asta de 1 an e pagubos. Merci mult .
Am plan sa ajung maine la IKEA, vrea cineva ceva? fetele din tara?
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Am plan sa ajung maine la IKEA, vrea cineva ceva? fetele din tara? Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
daaaaa, eu, chiar ma gandeam cum sa fac sa rog pe cineva
vreau asta http://www.ikea.ro/product/show/code/40139302
vb pe PM sa-mi dai cont sa-ti virez banutii
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)