carucior hauck malibu, pareri
Salutare tuturor!
Cine are acest model, va rog spuneti-mi si mie cum se poarta, cat de rezistent si prietenos e. Am citit pareri diferite despre hauk, insa sper acest model sa fie ok si sa ma decid odata sa-l cumpar.
Raspunsuri
ali spune:
Cred ca ar fi fost bine sa spui ca e vorba despre carucior.Ma gandeam ca ce palarie o fi asta? Am dat o cautare sa vad ce e...M-am lamurit
.
ali
Mama fericita de Andrei
meb spune:
chiar nimeni...
sau, as cumpara unul folosit, inglesina sau chicco, cu landou si culori de fetita :)
daca vreti sa vindeti, va rog sa-mi faceti semn
ali spune:
Ha,ha hai ca-ti raspund tot eu.
Ce pot sa-ti spun e ca eu nu as da bani pe un carucior de firma neaparat.
Noi am avut un Bertoni cu maner reversibil si cu roti mari ca sa nu se simta toate denivelarile.Era un caucior care se lasa la orizontala ( pentru prima faza) si apoi a avut 2 pozitii de ridicat in fundulet.Dupa un an am trecut apoi la un carucior sport tip umbrela foarte ieftin pe care l-am folosit si prin padure si inca mai e in stare f buna.
ali
Mama fericita de Andrei
zozo_aprila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ali Ha,ha hai ca-ti raspund tot eu. Ce pot sa-ti spun e ca eu nu as da bani pe un carucior de firma neaparat. Noi am avut un Bertoni cu maner reversibil si cu roti mari ca sa nu se simta toate denivelarile.Era un caucior care se lasa la orizontala ( pentru prima faza) si apoi a avut 2 pozitii de ridicat in fundulet.Dupa un an am trecut apoi la un carucior sport tip umbrela foarte ieftin pe care l-am folosit si prin padure si inca mai e in stare f buna. ali Mama fericita de Andrei |
zozo_aprila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ali Ha,ha hai ca-ti raspund tot eu. Ce pot sa-ti spun e ca eu nu as da bani pe un carucior de firma neaparat. Noi am avut un Bertoni cu maner reversibil si cu roti mari ca sa nu se simta toate denivelarile.Era un caucior care se lasa la orizontala ( pentru prima faza) si apoi a avut 2 pozitii de ridicat in fundulet.Dupa un an am trecut apoi la un carucior sport tip umbrela foarte ieftin pe care l-am folosit si prin padure si inca mai e in stare f buna. ali Mama fericita de Andrei |
buna,
am eu unul rosu, nu recomand; este un carucior foarte scump, nu merge extraordinar, chiar greu as spune in comparatie cu alte carucioare muuuult mai ieftine, modul de pliere nu este unul tocmai usor iar ca si calitate material, protectie bb in forma sport, se poate compara lejer cu un carut de max 500 Ron ... iar acum mie, colac peste pupaza mi s-a rupt bata de metal in partea de jos a carutului in ambele puncte (la incercarea unui urcari pe o bordura :D) ... eu iti recomand sa mai cauti ... de data asta nemtii au cam dat gres :(