Pufi de ian-feb 2010 (8) - Felicitari Bea!
Raspunsuri - Pagina 15
danasor spune:
Referitor la LV versus LP, astea sunt argumentele mele:
1. A. a fost alptata pana dupa 1 an, daca as fi intzarcat-o mai repede sigur i-as fi dat LP fara nici o indoiala
2. Pe la 1 an am cumparat o cutie de LP dar orice incercare a fost un total esec ![]()
3. Noi suntem mari bautori de lapte, tot timpul avem cutii de lapte in casa, si asa am invatzat-o treptat cu gustul de LV
4. Analizele arata foarte bine, mananca mancare solida foarte bine si variata - carne,oua, legume, fructe, lactate
5. Se stie ca dupa 1 an beneficiul alimentarii cu lapte incepe sa scada, fiind mai importanta almentatia diversificata
6. Ii dau doua mese cu cereale cu lapte - de la Milupa, asa ca isi mai ia si din LP de acolo acele imbogatiri suplimentare, desi sincer nu prea sunt de acord cu ele, lenea ma face sa i le dau- e mult mai usor decat sa-i fierb niste gris sau orez cu lapte;
7. am intrebat pediatru daca pot sa-i dau LV si mi-a zis ca da;
8. pentru mine LP este un produs superindustrializat , care a suferit numeroase prelucrari, ati citit cate ingrediente a caror nume nu le stii sunt, si se stie ca un produs cu cat sufera mai multe transformari isi pierde din proprietatile nutritive; ok e imbogatit cu atatea chestii, dar eu ma intreb toate chestiile ale, aka vitamine, de unde sunt luate....
si as vrea sa te intreb BF de ce ai refuzat in sarcina sa iei vitamine?.... pentru ca ai considerat ca iti poti asigura tie si fatului tot necesarul din alimentatie?....
Ceea ce vreau sa spun e ca asa cum tu ai crezut ca nu e nevoie de un plus atunci, la fel simt si eu ca nu are nevoie de un lapte imbogatit, mai ales ca inca ii mai dau si san...
Poate gresesc in afirmatiile mele si poate chiar imi voi schimba parerea maine sau poimaine, dar asa gandesc eu acum, in conditiile date 

Ieri am fost in car4 si i-am luat Humana J drink, lapte din ala gata facut, si i-a placut la nebunie, dar mi s-a parut enorm de scump, o cutiuta de 450 ml 7 lei,
, apoi cand am vazut si din cate minuni e facut.... , eu am un pitic pe creier , si anume : pentru mine un produs e mai bun cu cat are mai putine ingrediente si acelea a caror nume sa stiu ce inseamna- adica painea facuta din apa, sare , faina si drojdie atat fara denumirle alea stiintifice
sorry pt carnatzul de dimineata, sper sa nu va pice rau, (adica sa-mi dati "dezaprob", cel mult un ignore
)
Va pup si va doresc o zi superba
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g 'neata si de la noi si mersi fain sorina pt cafea. ca sa-ti raspund la intrebare, nervii post-vaccin pr-zisi cred ca au tinut vreo 2-3 zile, apoi au inceput aia de masea tomaca, as vrea si eu o bicla din aia pt asta micu, dar la ce gropi sunt la tot pasu......acum o saptamana ne-am plimbat cu ceva treaba prin zona dorobanti, cu tot cu asta micu.....prin spate de fapt, beller spre floreasca......transee la tot pasu, trotuare ca dupa razboi (erau lucrari...), rahati de caine.....masini peste masini, ca era sambata dimineata si lumea se odihnea, cluburile erau goale.... sa aveti o zi faina de tot! uite ca a iesit si soarele, ce putin in bucuresti! ne mai ...vedem a, legat de LP versus LV......nu stiu ce sa zic.....acum ca s-a obisnuit cu LV, nu cred ca l-as intoarce sa ii dau LP, in cazul in care l-ar accepta. dar vitamine&co nu-si ia oricum din alimentatie?....probabil nu suficiente, nu? doctorita mea nu a insistat, ca daca ii place, sa-l las asa. gata, ies, ca prea imi face cu ochiu creme brulee aia din stanga ecranului ![]() _ mama lui Stefan, pui scump |
Ana..
de rasp...si de aprecieri...Eram curioasa, ca si noi ne "maselim" cu spor, de nu mai stiu de unde mi se trage... Are un..."a-ha-haaa" nou in program, zici ca acum ne ia la bataie pe toti...
Despre lp si lv...corect ai spus...ar trebui sa fie ok, daca si-ar lua vitaminele si mineralele din alimente...numai ca la noi nu se aplica...e f. selectiva cu ceea ce mananca...acum deja a refuzat fructele, a trebuit sa ii dau borcanel cu curcan, din care a papat 80g..
, si a mai baut 100ml lp, alergati si aia...si asta e...n-am ce-i face.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui danasor Referitor la LV versus LP, astea sunt argumentele mele: 1. A. a fost alptata pana dupa 1 an, daca as fi intzarcat-o mai repede sigur i-as fi dat LP fara nici o indoiala 2. Pe la 1 an am cumparat o cutie de LP dar orice incercare a fost un total esec 3. Noi suntem mari bautori de lapte, tot timpul avem cutii de lapte in casa, si asa am invatzat-o treptat cu gustul de LV 4. Analizele arata foarte bine, mananca mancare solida foarte bine si variata - carne,oua, legume, fructe, lactate 5. Se stie ca dupa 1 an beneficiul alimentarii cu lapte incepe sa scada, fiind mai importanta almentatia diversificata 6. Ii dau doua mese cu cereale cu lapte - de la Milupa, asa ca isi mai ia si din LP de acolo acele imbogatiri suplimentare, desi sincer nu prea sunt de acord cu ele, lenea ma face sa i le dau- e mult mai usor decat sa-i fierb niste gris sau orez cu lapte; 7. am intrebat pediatru daca pot sa-i dau LV si mi-a zis ca da; 8. pentru mine LP este un produs superindustrializat , care a suferit numeroase prelucrari, ati citit cate ingrediente a caror nume nu le stii sunt, si se stie ca un produs cu cat sufera mai multe transformari isi pierde din proprietatile nutritive; ok e imbogatit cu atatea chestii, dar eu ma intreb toate chestiile ale, aka vitamine, de unde sunt luate.... si as vrea sa te intreb BF de ce ai refuzat in sarcina sa iei vitamine?.... pentru ca ai considerat ca iti poti asigura tie si fatului tot necesarul din alimentatie?.... Ceea ce vreau sa spun e ca asa cum tu ai crezut ca nu e nevoie de un plus atunci, la fel simt si eu ca nu are nevoie de un lapte imbogatit, mai ales ca inca ii mai dau si san... Poate gresesc in afirmatiile mele si poate chiar imi voi schimba parerea maine sau poimaine, dar asa gandesc eu acum, in conditiile date ![]() ![]() Ieri am fost in car4 si i-am luat Humana J drink, lapte din ala gata facut, si i-a placut la nebunie, dar mi s-a parut enorm de scump, o cutiuta de 450 ml 7 lei, , apoi cand am vazut si din cate minuni e facut.... , eu am un pitic pe creier , si anume : pentru mine un produs e mai bun cu cat are mai putine ingrediente si acelea a caror nume sa stiu ce inseamna- adica painea facuta din apa, sare , faina si drojdie atat fara denumirle alea stiintifice![]() sorry pt carnatzul de dimineata, sper sa nu va pice rau, (adica sa-mi dati "dezaprob", cel mult un ignore Va pup si va doresc o zi superba pui mic |

Mi-a placut mult mesajul tau...imi place sa citesc mesaje inteligente, documentate si argumentate.
Ai toata dreptatea din lume. Anastasia papa bine, ai alaptat-o...
La noi...e complet diferit...n-am alaptat-o, si nici nu papa solide...ea papa intr-o zi, cat alti pufi la o masa de solid.
Cum am spus, daca ar manca...i-as da si lapte de cuc...
Sa-l bea singurica, sa-si tina sticla, sa pape bine solide...vise sunt astea, pt mine...
Poate, daca scapam de masele, si va manca mai bine....va fi mai bine si pt. noi.
Acum..mie imi este teama si sa trec de la formula 3 la formula 4, de tot..inca i-l combin...imi este teama si sa respir....sa nu-l refuze si pe asta, ca atunci chiar nu mai am ce sa fac cu ea...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
simplicity spune:
| citat din mesajul lui danasor Referitor la LV versus LP, astea sunt argumentele mele: 1. A. a fost alptata pana dupa 1 an, daca as fi intzarcat-o mai repede sigur i-as fi dat LP fara nici o indoiala 2. Pe la 1 an am cumparat o cutie de LP dar orice incercare a fost un total esec 3. Noi suntem mari bautori de lapte, tot timpul avem cutii de lapte in casa, si asa am invatzat-o treptat cu gustul de LV 4. Analizele arata foarte bine, mananca mancare solida foarte bine si variata - carne,oua, legume, fructe, lactate 5. Se stie ca dupa 1 an beneficiul alimentarii cu lapte incepe sa scada, fiind mai importanta almentatia diversificata 6. Ii dau doua mese cu cereale cu lapte - de la Milupa, asa ca isi mai ia si din LP de acolo acele imbogatiri suplimentare, desi sincer nu prea sunt de acord cu ele, lenea ma face sa i le dau- e mult mai usor decat sa-i fierb niste gris sau orez cu lapte; 7. am intrebat pediatru daca pot sa-i dau LV si mi-a zis ca da; 8. pentru mine LP este un produs superindustrializat , care a suferit numeroase prelucrari, ati citit cate ingrediente a caror nume nu le stii sunt, si se stie ca un produs cu cat sufera mai multe transformari isi pierde din proprietatile nutritive; ok e imbogatit cu atatea chestii, dar eu ma intreb toate chestiile ale, aka vitamine, de unde sunt luate.... si as vrea sa te intreb BF de ce ai refuzat in sarcina sa iei vitamine?.... pentru ca ai considerat ca iti poti asigura tie si fatului tot necesarul din alimentatie?.... Ceea ce vreau sa spun e ca asa cum tu ai crezut ca nu e nevoie de un plus atunci, la fel simt si eu ca nu are nevoie de un lapte imbogatit, mai ales ca inca ii mai dau si san... Poate gresesc in afirmatiile mele si poate chiar imi voi schimba parerea maine sau poimaine, dar asa gandesc eu acum, in conditiile date ![]() ![]() Ieri am fost in car4 si i-am luat Humana J drink, lapte din ala gata facut, si i-a placut la nebunie, dar mi s-a parut enorm de scump, o cutiuta de 450 ml 7 lei, , apoi cand am vazut si din cate minuni e facut.... , eu am un pitic pe creier , si anume : pentru mine un produs e mai bun cu cat are mai putine ingrediente si acelea a caror nume sa stiu ce inseamna- adica painea facuta din apa, sare , faina si drojdie atat fara denumirle alea stiintifice![]() sorry pt carnatzul de dimineata, sper sa nu va pice rau, (adica sa-mi dati "dezaprob", cel mult un ignore Va pup si va doresc o zi superba pui mic |

Mie Ariana nu imi accepta nici cum LP si LV mi-l bea cat de cat,asa ca nu mai conteaza ce cred eu despre LV vs LP,daca ea mananca ce ii cade bine
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "
al3csa spune:
Da ai mare dreptate si eu ma uitam zilele trecute pe cutia de LP si ma minunam ... desi Yannis papa de la nastere LP si i-a mers f bine si eu i-am bagat ceva mese de LV .. Mama chiar zicea la un moment dat ca daca tin asa de mult la vitaminele alea din LP sa ii cumpar vitamine de la farmacie si sa-i dau. Yannis papa orice indiferent ca e LP sau LV .. Mananca non-stop orice vede la noi .. Ieri de la 1 la 4 a mancat incontinuu .. biscuiti, covrigi, stafide, briosa .. desi inainte papase supa de pranz iar la 5 a papat fructele.
Ai dreptate conteaza acum in perioada asta alimentatia solida .. ii poti da orice crezi ca i-ar lipsi.
Vreau si eu pe la 1 an si jumatate sa-i fac mesele jumate-jumate ca papa la 2 ani sa-i dau numai LV!
al3csa spune:
Si buna dimineata!
Noi de cand s-a incalzit iar suntem numai pe afara asa ca mai rarut la calculator 
De abia astept sa vina zile numai cu soare cred c ma mut cu cortul afara .. sunt asa de disperata .. vreau sapot sa ies oricand sa ne mai aerisim si noi creierul o leaca.
Azi vine mama sa-l ia pe Yannis ...2 zile de relax 

micki_mica spune:
Neatza!
Multumesc de cafeluta, Sorina! 
Gratiana, Sorina ma bucur ca va plac crosetatele mele! 
LP versus LV...Kiti papa titi si LP. Si cand mananc cereale cu lapte, vrea LV e la mine si primeste 3-4 linguri. Inca nu am testat LV la el.
Am scris si eu din 2 in 2...cum am ciitit in fuga ![]()
O zi superba sa fie!
Mami a lui
Cristi
www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/58-set-soare-cercei-si-medalion-verde.html" target="_blank">NOUTATI: Prima oferta de Paste si www.lucrumanual.tk/cercei/59-cercei-rotite-negri.html" target="_blank">Cercei rotite negri
Magazinul meu
al3csa spune:
Mi-am adus aminte ..ca mai era un sondaj ![]()
Eu nu il schimb pe Yannis de cand doarme toata noaptea .. pt ca nici nu face pipi asa de mult .. adica mai plin e ziua decat dimineata cand se trezeste .. cred ca face de vreo 2-3 ori noaptea ..
Iar hainutele da le spat separat pt ca le depozitez separat .. are cosul lui de rufe murdare ... nu le-as pune nevere ever cu hainele noastre .. pt ca nu suntem numai noi doi .. Si mi-e mai usor asa .. le strag pe toate acolo torn cosul lui in masina de spalat si gata ..
dastefa spune:
Bea imi pare rau de situatia asta cu sora ta
pacat ca iti inegureaza un pic bucuria acestui nou inceput
dar tu mai mult decat faci,adica sa te rogi pt ea si sa incerci sa o intelegi,chiar nu ai ce sa faci
tomaca spune:
Buna dimineata,
Am citit asa pe sarite si pe apucate. Asa ca n-am retinut nimic, deci nu cometez nimic. Doar salut.
Agitatie multa la serivici. Nu stiu daca mai pot intra pana luni.
Sa aveti parte de zile frumoase pana duminica, zi auntata cu ploaie (s de luni urat
).
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un