meniu pt o masa la botez
Raspunsuri - Pagina 2
Candy spune:
Pentru invitatii care postesc ai putea face fie snitel de legume (legume ca: morcovi, cartofi, telina, conopida, mazare etc - ce ai, dar fara ceapa, date prin blender si legate cu ou crud pana devina o pasta ce se poate modela, apoi se tavaleste prin faina-ou-pesmet), fie snitel din ciuperci pleurotus.
Ca aperitive, eu fac o gramada de aperitive calde din aluat foietaj sau de placinta - placinta cu carne, branza, ciuperci, trigoane cu branza feta, cu ciuperci, minipizza, crenvursti in aluat, quiche Lorraine. Aluaturile congelate sunt foarte versatile, trebuie doar sa fii atenta la temperatura la care lucrezi cu el - sa nu fie nici congelat, nici prea moale (cateva ore la temperatura camerei e suficient).
Blogul meu de calatorii - http://www.consiliervacante.ro
mcoca spune:
Nu cred ca autoarea topicului isi batea atata capul daca era catolica. Cu lapte, oua, peste sunt o gramada de retete.
Vicky si Printzesone
73pufi spune:
La felul principal poti face frigarui de legume la gratar(dovlecei,ardei gras,rosii,ceapa,vinete,ciuperci,mar-bine condimentate) servite alaturi de un orez cu legume(ceapa,ardei,un usturoi,dovlecel toate taiate marunt,calite pana se inmoaie bine,sare,piper mai mult,cimbru,un strop de vin la care adaugi orez prefiert preparat conform instructiunilor,mai lasi 3-4minute si gata).Pt aperitiv ai mai putea face ciuperci umplute(coditele taiate marunt,calite cu ceapa verde marunt,patrunjel/marar-le poti pune la cuptor sau pe gratar),ciuperci pane-cu pane din faina si bere,inele de ceapa,salata de cruditati(la care poti folosi maioneza vegetala,de asemenea ciuperci cu maioneza si un usturoi mic)etc