Aspirante optimiste >20 ani (658)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor, nu ma intelegeti gresit
eu doar v-am zis de oferta asta pt ca mi se pare super ok sa dai 3 lei pe un test cu limita de detectie fff buna decat 10-20 din farmacii

sa nu credeti ca fac bisnita....pur si simplu v-am anuntat ca am primit o oferta de la un lab.....si am zis sa va ajut

nu trebuie sa va simtiti obligate sau mai stiu eu cum.....eu doar v-am informat....cine vrea sa-mi spuna cine nu....nu

va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

hahahha,
hai c-ai fost tare simpatica cu 'bisnita'

stai linistita ca sunt sigura ca nimeni n-a gandit asa.
apropos de asta: eu vreau - ai vazut mesajul meu de ieri da?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Si in prima zi de menstra a curs(scuzati detaliile) secretie la fel ca cea din perioada fertila(ma referer la consistenta) dar colorata maroniu , sau mai bine zis era acea secretie + spotting pentru ca nu erau perfect amestecate , nu stiu cum sa explic , se distingea ce e acolo

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Uite, eu, ieri, in a doua zi de menstra, am avut scurgerile normale insa combinate cu o secretie de consistenta albusului de ou insa mai diluata (scuzati explicatiile)
cam asa am la fiecare ciclu

e normnal? sa curga sange si secretie d'asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Multumesc Lorena , imi sunt de folos informatiile de la tine
Moni

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

moni, ia vezi tu....nu eti exceptia de la regula si de fapt ovulezi la sfarsitul uratilor....adica acum.....
si poate de aia nu ai ramas

fa repede un test de ovulatie ca nu se stie

da am vazut mesajul tau

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

A ramas cineva cu o ovulatie asa tarzie ca mine?
Am citit pe undeva ca ovulatia tarzie daca e sa fie ovulul este batran si nu e bun, provoaca avort menstrual dar eu nu vreau sa ma gandesc la asta, eu zic ca o sa fie bine ca am destule lucruri pentru care sa fiu ingrijorata.
Apropo azi am o lucrare la 10 plec de acasa si vin diseara tarziu dar sper sa ma descurc.

Mihaela eu am cautat grafice cu CM lung pe fertility ale femeilor care au ramas insarcinate si am vazut un grafic in care ovulatia s-a produs in Z60 si a ramas gravi. Eu totusi cred ca astea sunt exceptiile. Insa am vazut destul de multe grafice in care ovulatia s-a produs intre Z30 si Z40 si au ramas gravi.

Si eu am problema asta, am avut luni in care ovulatia se producea in Z42, Z36...acum mi-am mai revenit vad ca de vreo 2 luni se mentine ovulatia la Z26, Z27, dar tot nu mi se pare in regula.
Asa am citit si eu ca ovulul ar fi batran si ba nu se fecundeaza, ba se produce avort menstrual.

Eu astept zilele astea ( azi, maine) sa-mi vina CM si in Z7, Z8 vreau sa ma duc la doctor cu analizele pe care le-am facut pana acum, sa-mi mai fac restul si promit ca am sa o bat la cap pe doctorita mea sa ma lamureasca cu aceasta ovulatie tarzie.

Pana atunci iti tin pumnii oricum

NEATA fete dragi, scuze

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Citat:

luci se prinde daca s-a produs fecundarea....
acum nu stiu foarte multe detalii.....stiu ca trebuie sa fie endometrul pregatit pt implantare dar imediat dupa ovulatie se secreta hormoni care transmit mesaje endometrului si acesta se ingoase, chiar imediat dupa ce a fost eliminat celalalt.....pt ca implantarea se poate face si dupa aprox 10 dile de la ovulatie asa ca endometrul are suficient timp sa se pregateasca pt primirea embrionului
daca se ovuleaza inaintea sau in timpul cm-ului acesta e de regula mult mai scurt si mai putin abundent

legat de eco....stiu ca e costisitor dar cel mai sigur e sa mergi la dr de doua ori ....cu putin inainte de presupusa ovulatie sa iti zica cat are foliculul si apoi poti merge iar la aprox 5-7 zile sa iti confirme ovulatia.....tu in tot acest timp prestand..........
daca ai lichid in douglas si corpul galben este prezent si marit atunci ovulatia s-a produs

sper ca ti-am fost de folos

cu teste de ovulatie nu merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
ce mai faceti voi?
eu sunt bine, doar ca nu am avut timp sa mai intru, scuze ca nu am putut sa citesc din urma dar a-ti scris asa mult
ce mai stiti de bella?
lore eu tin pumnii sa fie bb, mai mult ca sigur este dupa toate simptomele tale

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Citat:

moni, ia vezi tu....nu eti exceptia de la regula si de fapt ovulezi la sfarsitul uratilor....adica acum.....
si poate de aia nu ai ramas

fa repede un test de ovulatie ca nu se stie

da am vazut mesajul tau

da ma Lore dar eu am mucusul specific si in ziua 11-12
chiar sa fiu eu aia care ovuleaza de 2 ori pe luna ?
si daca ovulez ce fac? il calaresc asa pe al meu?
sa ne ia scarba pe amandoi?

Mergi la inceput

moni, testele de ovulatie arata ca nivelul de hormon luteinizant a crescut
acus hormon ajuta la maturarea ovocitelor....ele cresc sub influienta lui

daca tu stii ca ovulezi....adica nu ai cm-uri anovulatirii ele sunt foarte bune sa te anunte cand se apropie dar un test de ovulatie pozitiv nu iti canfirma ca ai si ovulat

ti-am zis....cand ai testul pozitiv e clar ca ovocitul creste dar din diverse motive patologice foliculul nu se rupe chiar daca ovocitul a crescut mult.....nerupande-se ovulatia nu s-a produs iar foliculul se transforma in chist ovarian

sper ca ai intels....daca nu intreaba-ma ce vrei tu

Mergi la inceput

moni....cum vb
pai trebuie sa faceti si sacrificii.....placute zic eu

Mergi la inceput