Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am vbcu DJLaura, e bine, poate vineri le da drumu, a nascut natural, s-a cam chinuit cateva ore bune, pana i-a facut o injectie si in 30 min a nascut.
m-a rugat sa va transmit k nu prea intra p forum k s-a mutat la socri si ei nu sunt de acord cu calculatoru, cica nu ii vede rostu.
dar va pupa p toate si va multumeste de urari

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

neatza fetele!

in timpul alaptarii nu iese culoares ok,,,am patit-o si eu

ce preturi aveti la biserica,,,ma duc si eu sa vad,,,totusi mi se pare destul de mult penste 5 mil,,,

sunt f fericita ca am ales marturii dupa e-accesorii un botosel din cristal,,,multumesc scuze ca nu mai stiu cine a dat site-ul

in rest noi suntem bine,,,cuminti:mancam si dormim
La mine mai greu este cu piticul mare care are crize de personalitatee greushor cu doi copii

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

ZUmzu si eu sunt zebra p sani mai ales k au aparut multe dupa nastere cand nu puteam sa ma dau cu nimic p sani.de trecut, nu trec...dar macar sa nu ramana asa..k acu sunt rosi

Mada noi iesim, am iesit si ieri o ora si afost super.

Anduta bine ai venit la noi. bine k ai iesit din umbra.sa-ti traiasca buburuza scrie 10 mesaje sa scapi de moderare

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

da, si la mine tot dupa nastere. eram bucuroasa ca am scapat de sarcina fara vergeturi si cand colo..asa-mi tb dc nu am avut grija sa ma dau in mod regulat cu crema

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Hello, hello.
Ca tot se discuta cum se face cu somnul, noi incepem cu baita pe la 7.30-8.00, la 9 e deja adormit si doarme pana pe la 1-2 si apoi pana la 4. Apoi absolut in fiecare dimineata la 7 e treaz, iar eu orbecai pe langa el. Si la ora asta el e vesel nevoie mare, il trezim si pe tati care se pregateste de munca, mai vb cu el, mai spalam un fundulet cacat, iar pe la 8.30 -9 ne bagam impreuna in pat, cu tzatza in gurita si tragem impreuna un somn pana pe la 10-11. Deci ce pot sa zic, sunt odihnita, iar seara stau cu al meu sot la filme in liniste pana pe la 11-12.
Noaptea nu aprind nici o lumina, daca e luna afara am noroc ca nu-i bag degetele in ochi . Daca il simt ca-i cacat, aprind o lumina pe hol si intredeschid usa sa-i schimb pampersul. De dormit, se doarme in patut (mai putin somnu de la 8.30 dimineata ) de cand l-am adus acasa. Eu poate l-as mai lua in pat, dar al meu sot e paranoic, si asa ca iesit mai bine.
De mancat peste noapte, mananca foc continuu, in fotoliu, cam 10 minute, dupa aia pica rapus.

Ziua, dupa ora 6 seara nu mai doarme, iar somnul lui de peste zi nu prea este. Atipeste ca sa zic asa cate 30 de minute, in rest sta la mine in brate, il mai basculez in leagan...

Eu acum sunt multumita, sper sa-l tina asa in continuare, iar cand o mai creste sa avem doar o trezire la 3 si gata.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Andutza, si io la fel ca tine . Doar ca io m-am chinuit 2 luni cu alaptatul. Da' si ce daca? Si io-s mama ca si toate celelalte fete de pe forum si facem si noi ce credem ca este mai bine pt. fam. noastra. Stai calma ca nu te judeca nimeni.
Vorba colegelor de odisee: daca ne adunam aici si cautam sfaturi inseamna deja ca nu suntem mame oarescare.
Bon, astea fiind zise, raportez un copil care mi-a facut ieri capul calendar. Nus' ce-a avut ca m-a miorlait toata ziua si n-a dormit deloc. Seara era rupt e oboseala si nu se oprea din fatzait.
Cu toate astea s-a culcat la 10:30 si s-a sculat tot la 5:30 desi aseara a baut pt. prima data 190 de ml. Mai, cand va aud cu 8 ore legate mor si pleznesc. Mai vreau si io o ora, una mica mititica.
Si-a facut prostul obicei de a face kk fix la 6 dimineata, asta ca sa-mi prelungeasca agonia. Si duce ce-l schimb si-l pun in patut, mai trage o rafala ca sa-l schimb iar. Daca am noroc tura 2 e in pampersul nou, daca n-am noroc e fix pe masa de schimbat.
Si dupa aia rade larg la mine. Nah, nus' daca sa-l pup sau sa-l arunc pe geam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Zumzu..am comandat de pe net aparatul,nu e la tv..e alta marca,medicura se numeste..e 220 lei. l-am vazut si in Metro sapt trecuta,la acelas pret. sunt convinsa ca vei fi multumita.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

ia uite cine ne spioneaza..
Bine ai venit Anduta cu mare drag te primim,mai ales ca ne cunosti deja.
nu iti va pune nimeni niciodata eticheta aici,stai linistita,se apreciaza mai degraba sinceritatea
te asteptam zilnic la noi ca si asa ne-am imputinat pe aici sa ne spui despre fetita ta..cum e viata acum,ce s-a schimbat,ce progrese face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Iar la biserica, noi am platit avans (sau rezervare) 100 Ron si ne-a zis preotul ca mai trebuie platit 350. Nu am primit chitanta si eu am uitat sa cer. E o biserica mica de cartier.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Zumzu..am comandat de pe net aparatul,nu e la tv..e alta marca,medicura se numeste..e 220 lei. l-am vazut si in Metro sapt trecuta,la acelas pret. sunt convinsa ca vei fi multumita.

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

de pe ce site?
ms

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Monika...sunt sigura ca iti sta bine si bruneta..sa ne pui poze sa te vedem

Carmen..la oltenashu tau de la luna ii se trage ?
lasa mai ca isi revine el,oltenii sunt cuminti si ''iubiciosi''..stiu io

aaa..mai am o veste buna..de vreo 3 zile papa si copilu meu cate 130ml lapte..de la 100 ml..deci a facut progrese. nu imi faceam griji ca oricum e bine cu greutatea..dar cand vedeam cat papa ai vostri ma apuca lesinu

Mergi la inceput