Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Laura Oana, multumim pentru atentionare.

Clody, la multi ani, sa fii sanatoasa, iertare pentru intarziere.

Allium cepa eu stiu ca se da in caz de stranut si secretii nazale transparente, dar care sunt cauzate de un alergen, nu de raceala. Oricum nu strica sa incercati, rinitele alergice sunt foarte frecvente primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragelor

Uite ca am aparut si noi . Lui Razvan i-a placut ff mult la tara, cu toate animalele si pasarile imprejur. In prima noapte s-a trezit in toiul noptii si imi spune sa mergem la caii . Si acum ma mai cheama sa mergem sa le vizitam (ai mei nu au nici animale si nici pasari, dar mergem la vecinii care au de toate). Daca il intreb daca mai vrea la tara spune imediat DAAA . Dar nu va imaginati ca scap usor, nuuu, daca nu pleca la plimbare cu mn, dupa cateva min incepea sa ma strige sau spunea HAI A MAMI, HAI A MAMI...
Mergem de Paste iar, apoi la 2 sapt il duc definitiv ac incep munca
Sper sa fie usoara despartirea pt amandoi, ca altfel nu stiu cum o vom rezolva
Mai intru cand am timp, vreau sa ma apuc si de curatenie, dar sa vad ce pot face cu strumful dupa mn
pt fiecare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

neata fetele! o cana de ?

carla da..imi aduc aminte ca sebastian stranuta din minut in minut..probabil deaceea ii dadeam alium cepa..si mai am ceva in casa..sambucus nigra si asta parca era de raceli...dar numai stiu exact pt ce si cum..tre sa ma uit in cartea mea despre homeopatia copiilor

sori bine ati venit acasa! sa nu uiti ca ai luat decizia asta pt ca asa e mai bine pt puiut..egal cit de greu iti este tie..daca el e fericit atunci asta e cel mai important..mami meu ma lasat singura cu bunica mea cind aveam 3 luni..si pina la 9 ani ma vedea odata la 2 saptmini..

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Clody, La Multi Ani cu drag, scuze tare de intarziere

Ioana, condoleante ... Ma bucur ca e Rebeca mai bine si o aveti acasa. Multa sanatate lui Tudor

Narcisica, ma bucur ca nu mai trebuie sa-l operati pe Mihnea anul acesta si poate dau rezultate tratamentele homeopate

Oana, felicitari pentru intarcat!

Eu n-am pus-o deloc pe Andreea pe olita sunt singura in cazul asta? Tot am zis ca trebuie sa cumpar ...

Fie-mea iar boleste, mi-a facut febra azi-noapte, suspectez gatul ... sa vad cum mai e azi, probabil ajung cu ea la homeopata.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Ziua buna si de la noi..sunt in viteza si am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana minunata!

Nascisica, ma bucur nespus de tare ca ati primit vesti bune...oare, daca chiiar trebuie operatia aia, nu s-ar putea face in strainatate?

Ioana, una calda..una rece..felicitari pentru reusita aducerii micutei din spital si condoleante pt unchi!

Laurra ne-am distrat ff tare cu filmutelul vostru. Superb!!!

Fuggg, cineva tipa.."Mamiiii, hai a-faa-naaa a piii"

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

schimb capitolul

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Va invit cu drag la un nou capitol