Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)
Raspunsuri - Pagina 15
dicirstea spune:
Narcisica, cere si o a treia parere. cand e vb de operatii mai ales...stii ce ti-as recomanda eu?
O testare cu biorezonanta magnetica! Sunt acum disponibile si la noi niste aparate de ultima generatie, e adevarat ca e cam scump, dar eu zic ca mrita de 1000 de ori. In primul rand nu sunt invazive, nu sunt deloc periculoase ptr organism, si cerceteaza inclusiv raspunsul la eventualele tratamente. Deci iti spune: ai problema "X", daca o tratezi cu pastila Y - raspunde in felul asta, daca o tratezi cu siropul Z - raspunde in felul alalalt. Nici RMN-ul nu era ieftin, dar aveai posibilitatea sa il decontezi prin casa de asigurari. asta e cam dublu si atat.
Fetelor care mai intrati pe site-uri de bucatareala...am primit acum o atentioanare cu "threats" ptr VULPEABUCATAR.COM
Philip, am toto vrut sa-ti spu...te admir foarte mult ca te antrenezi, m-am pregatit si eu odata...acum prea multi ani, dar sper ca dupa ce mai cresc baietii mei sa le deschiid gustul si sa alergam in gasca. Suucces cu mobila si cu casa. Eu am un filing ca e mai bine sa o inchiriati, ca o sa-si revina piata la un moment dat.
Beca, sper ca sunteti bine!!
Fetelor...se apropie aniversarile
avem copii mari!!
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
CarlaV spune:
Ioana, multi pupici Rebecai si tie multa putere! N-am citit cateva zile si cum am intrat am vazut vestea
.
Narcisica, va pup si pe voi si nu stiu ce sfat sa-ti dau in afara de a cere mai multe pareri. Incerc sa ma pun in situatia ta si a Ioanei si intru in blocaj, mi se ridica parul pe mine si mi se opreste mintea-n loc.
Philip, si noi trebuie sa vindem un teren si tot asa suntem, asteptam degeaba sa apara cumparatori.
Dici, de unde si pana unde sa te intinzi pe burta pe pod? Si dupa
aceea ce sa faci? Cred ca de 4 ani n-ai mai dormit o noapte intreaga, poate reusesti acum.
Ce va admir pe cele care pot alerga!!! Eu obosesc si daca merg pe jos pana la coltul blocului, de altceva nu se pune problema. M-am urcat pe cantar si am 3kg mai mult decat cand am venit de la maternitate 
Bebe Beca spune:
Pup fetele, ne-am intors mai repede acasa, suntem rupti. Fata a iesit din operatie dupa 2 ore, si-a revenit din anestezie foarte repede si uimitor de bine, cam dupa 1 ora jumatate zambea, avea putina voce, etc. A ramas cu mama si noi ne-am intors acasa, la Sara, care a ramas cu o doamna ce ma mai ajuta pe mine din cand in cand. Bebe si-a petrecut ultimele 4 zile numai in psital, dupa noi, sper sa nu culeaga vreun crocobaur.
Maine as vrea sa vorbim cu medicul pentru a scoate fata si a o duce numai la tratament, cred ca isi va reveni mai repede, mai ales moral.
Pup fetele, ANA sper sa treaca repede problema de la putza baiatului!
OANA, are un dvd player la ea si s-a imprietenit cu o fetita putin mai mare si se joaca amandoua.
NARCISA, ce problema are Mihnea???????? Va imbratisam si va dorim multa putere!
Fete dragi, ma retrag, sunt epuizata de-a dreptul...
oana_MVT spune:
Narcisica, o sa aiba DD grija sa fie bine. Si eu as mai cere o parere.
Ana de ce crezi ca e infectie urinara? Face febra?
Fetelor care incercati sa intarcati copiii sa stiti ca otelul functioneaza la noi, fara prea mare drama. Aseara il rugam cu tzatza si zicea ca nu vrea ca “mioase ulat”.
Azinoapte s-a trezit de doua ori dar nici nu a pomenit de tzatza. Cred ca ii dau diseara ca deja mi s-a intarit sanul stang. Apoi ii mai dau peste 3 zile.
Pentru Flo si pentru toate celelalte care vor incepe serviciul cand implinesc copii 2 ani am niste 

Stiu ca e greu sa va desprindeti de ei dar puteti sa va considerati norocoase ca ati stat acasa 2 ani, eu am inceput serviciul cand avea Eduard 3 luni.
Ioana ma bucur ca Rebeca si-a revenit repede dupa operatie. Tie 

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
laurraa spune:
beca, ma bucur ca a decurs totul bine

de o saptamana avem probleme cu adormitul, banuiesc eu ca sunt si ultimii molari de sus, jos am scapat cu toti dar sus mai sunt astia doi inmuguriti; si astazi a zis "pas" la somn, insa am fost prin curte si nu vreti sa stiti cum a adormit cand am intrat in casa ACUM! (deci la noapte cantam): in fundulet pe canapea; am filmat cu telefonul,sper sa va pot arata, dementiala a fost![]()
oare sa o trezesc?
ce stam noi doua non stop impreuna (inclusiv la baie dus etc), dar macar aveam 2 si chiar 3 ore ziua relax, ias astazi m-a epuizat plus ca se adauga iesitul in curte.....
nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand ma voi intoarce la servici, deja am mai inceput ceva la un job si singurul lucru ce ma incalzeste e ca fac bani pentru ea si viitorul ei sa-i fie bine
dar o sa-mi fie tare tare greu la 9-10 ore plecata de acasa
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
CarlaV spune:
Ioana, bine ca s-a terminat repede, copiii se refac uimitor de usor, ar fi bine sa va lase sa o luati acasa.
Flobaby, ma bucur ca ai reusit cu cresa, mi se pare o alternativa mai buna comparativ cu cealalta.
Lauraa, cred ca este tare dulce Maya. Si Larisa adoarme pe unde apuca, inainte de a pleca la mare a adormit fix pe valiza, pe buzunarul in care aveam bateria de la aparatul foto, am putut sa o pozez doar cu telefonul. Asa suntem si noi, nedespartite, daca merg la wc ea se asaza pe scaunel si se uita la ce fac
.
Bebe Beca spune:
FLOBABY, mie mi se pare minunat ca petreci timp cu Maria, mi-ar placea si mie sa am rabdare sa ma joc mai mult cu ei. Insa mie nu imi place, eu prefer sa povestim si las joaca in seama lui tati mai mult![]()
CARLA, imi dai si mie linkul cu poze? L-am rugat pe andrei sa se conecteze la facebook, ca sa vad pozele. Sau m-am dus cu capul si nu era vorba de poze puse pe facebook?
LAURAA, este posibil sa doarma pana dimineata, eu nu as trezi copila.
SoriLea spune:
Sara buna dragelor
Scz ca am sa raspund pe sarite, dar sunt obosita si maine plec la tara sa-i duc pe ai mei si mai stau si eu cateva zile cu Razvan ca sa se mai acomodeze cu locurile.
Ioana ma bucur ca Rebeca e bn si ca a trecut cu bn peste operatie 
Ana imi pare rau ca tizul a avut de suferit cu putza. Sper sa fie bn si sa nu va mai faceti griji 
Narcisa imi pare tare rau sa aud ca aveti probl. Nu mi-ai mai scris.
pe Mihnut si tie curaj, DD e cu voi si v-a fi bn 
Pup restul fetelor si va doresc mulat sanatate, iar cand ma intorc vreau sa citesc doar vesti bune.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
otiliap spune:
buna dimineata fetele!!
beca, ma bucur mult ca ati trecut de operatie si ca a fost totul bine!! te asteptam si azi cu vesti bune, si speram ca ii vor da drumul acasa!! voua, multa putere!!! 
serialbastre, eu am folosit chifle de secara si oua de tara (imi aduce cineva saptamanal 20 de oua de tara). si eu ma gandeam sa pun fiecare chifla in folie de aluminiu. am vrut sa mai incerc si aseara, cu sunca, dar a uitat sotul sa cumpere. a uitat sa cumpere si smantana, caci voiam sa fac si reteta de branza topita
. bine ca nu a uitat sa-mi cumpere seminte de muscate, sa pun in jardiniere, pe balcoane. ![]()
narcisica, of, ce de greutati si la voi... eu as mai cere parerea inca unui medic...poate chiar mai multi... poate totusi nu e chiar asa de grav...te asteptam cu vesti cat mai bune vineri, de la rmn!! ne rugam sa fie totul bine!! 
trimit sa nu pierd si revin.
va las si cafeluta... 
otiliap spune:
ana micu, te asteptam cu vesti bune... multa sanatate!! 
flobaby, simpatica printesa ta, cu pronuntia stalcita a cuvintelor... este tare dragalasa.
-ici multi, si te asteptam mai des, la povesti. 
dicirstea, asa e, mai avem vreo 2 saptamani si incepem petrecerile
. ce mai, avem copii mari!!
oana mvt,
-am copilul apropae intarcat!! 
laurraa, si noi am stat ieri in curte, in 2 reprize. prima, de la 12 la 14, apoi de la 17 la 18,30. problema e ca incepe sa faca figuri cand trebuie sa intram in casa, ca mai vrea sa stea afara, la joaca.
ce-ai facut aseara, ai trezit-o pe maya?? 
sori, drum bun!! sunt convinsa ca ii va placea lui razvan la tara si ca va fi in elementul lui acolo. mai greu iti va fi tie, fara el. asteptam sa ne povestesti ce nazbatii a facut puiul la tara. 
fetele, eu am o dilema. scoatem sau nu copiii astazi afara?? ca pe la tv se tot spune ca gaura de ozon ar ajunge azi, maine deasupra romaniei si ca sa stam mai mult in casa sau sa ne protejam cat mai mult, sa purtam ochelari, etc... voi ce faceti?? stati in casa??