Dulciuri care nu ingrasa?

Dulciuri care nu ingrasa? | Autor: happiness

Link direct la acest mesaj

Moartea mea sunt dulciurile, trebuie sa recunosc. Principala mea problema nu e mancarea, ci dulcele...Caut , deci, dulciuri care sa "ingrase" mai putin, sa aiba mai putine calorii, si sa fie si delicioase. :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

cateva sugestii:
--salata de fructe
--inghetata din iaurt+fructe
--prajiturele de ovaz
--iaurt cu fructe (facut in casa)
--batoane de cereale
--mere umplute
--papanasi fierti (din br de vaci degresata)

Daca cauti pe net dupa retete dulciuri dietetice vei gasi foarte multe retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu am gasit niste batoane cu cereale si ciocolata, n-au zahar dar sunt foarte dulci. Mananc unul sau doua dimineata si nu-mi mai trebuie nimic dulce o zi intreaga : http://www.corny.ch/files/images/productdetail/view/a623ee9d37af086f7030cb1780769082/Hero_Corny_Schoko_free2.png
Chiar as vrea sa stiu daca se gasesc in Romania sau trebuie sa.mi iau cu mine cand vin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sunt peste tot Corny-urile astea. chiar ca nu stiam ca-s fara zahar!!!

Roxana

edit ca am vazut poza: nu am vazut din astea la noi.... adica "sugar free". doar www.smartbuy.ro/produse-alimentare/corny.html" target="_blank">asa sunt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Eu am gasit niste batoane cu cereale si ciocolata, n-au zahar dar sunt foarte dulci. Mananc unul sau doua dimineata si nu-mi mai trebuie nimic dulce o zi intreaga : http://www.corny.ch/files/images/productdetail/view/a623ee9d37af086f7030cb1780769082/Hero_Corny_Schoko_free2.png
Chiar as vrea sa stiu daca se gasesc in Romania sau trebuie sa.mi iau cu mine cand vin .

mai bine iti iei cu tine. Batoane de cereale Corny gasesti, dar mai rar din astea fara zahar. Se gasesc, dar nu tot timpul si nu pete tot. Mai gasesti in schimb in magazinele de produse bio fursecuri de cereale fara zahar sau chiar batoane, dar numele firmei nu stiu sa
ti-l spun.

Mergi la inceput