o pata de culoare

o pata de culoare | Autor: bobocel_07

Link direct la acest mesaj

Pentru a mobila o bucatarie deschisa spre living am achizitionat o bucatarie maro inchis cu crem,o biblioteca si masa cu scaune aceiasi culoare.Daca iau o perdea si lavabila crem,un covor si canapea la fel mi se pare prea banal.Ce culoare ar merge perdeaua,lavabila si covorul eventual si alta culoare de canapea?
Astept sugestii

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ai putea incerca sa folosesti nuante de portocaliu. s-ar putea sa mearga si o anumita nuanta pastelata de galben, poate chiar si un vernil pal (?).

de asemenea, pentru maro se potriveste foarte bine combinatia cu turcoise (turcoaz).

si mai poti pune accente de culoare prin intermediul accesoriilor : obiecte decorative pentru bucatarie (ceas de perete, fata de masa, seturile de sare/piper,etc), pernute decorative cu nuante asortate sau contrastante pe canapea, diverse obiecte decorative pe rafturile bibliotecii (lumanari, vase cu ierburi parfumate, mici figurine, depinde si de gusturile si preferintele tale).

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Multumesc pentru sfat,eu ma mai gandeam sa iau canapeaua aceiasi culoare cu mobila, lavabila sa fie crem iar pe peretele care este mai liber sa pun 2 fasii de tapet de o palma de o parte si de alta,perdeaua sa o iau portocalie si covorul crem cu portocaliu.Deocamdata mai astept sfaturi.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu as lua un covor purpuriu inchis, mov inchis, lila sau turcoaz.
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu pe pereti am un fel..cappuccino ,cu cornisa alba si lata,plinta mai lata si tot alba,canapele bej..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimoza74 spune:

Eu am in living mobila si canapeaua maro inchis, wenge, peretii, perdelele si covorul crem, dar am varuit peretele pe care se afla televizorul verde mai inchis, cum e iarba cruda. Am mai adaugat cateva pernute colorate pe canapea pentru pata de culoare din camera. Poti incerca niste culori mai tari decat portocaliul, la noi a iesit f bine combinatia si spun asta pentru ca toti cei care ne-au vizitat au fost incantati de cum arata camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Eu am bucataria+sufrageria+locul de luat masa wenge+bej, sticla si inox, gresie bej. "Pata de culoare" de aici este rosu (scaunele de la masa, scaunele de la bar, diverse perne si pernute, ghivece, o parte din perdele). Mi-ar fi placut si cate un perete colorat, dar nu prea am avut curaj ...
In dormitor am mobila wenge si perdele/draperii/covoare verde crud.
In dormitorul copilului mare bej+wenge si mov inchis.
Mie imi place fiecare spatiu cum a iesit.

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

portocaliu in mai multe nuante..

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri, mai avem ceva de muncit pana la aranjat dar pana atunci trebuie sa ma hotarasc cum fac.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Eu am livingul bej cu wenge si accentele turcoaz. Mie imi place cum e. Dar merge foooarte bine si cu accesorii portocalii, rosii, sau fiind bucatarie, cu ceva galben floarea-soarelui. Eu as lasa peretii si canapeaua intr-o nuanta neutra (eventual bej), pentru ca daca te plictisesti de combinatia de culori, schimbi doar accesoriile (lustra/aplica, pernele de pe canapea, covorul, perdelele, vaze, ghivece de flori, si orice iti mai trece prin cap)care dau pata de culoare, si gata... E ca si cum ai avea alta locatie.

Mergi la inceput