Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Beatrice, bine ca ne-ai spus de madama doctora asta. Cred ca ma stia tot Medicoverul daca imi facea mie asa ceva. Ce oameni, mai frate !!!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

si pe mine...nasol rau

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Imi da si mie cineva reteta pt cojitele din cap? Am fost de 2 ori la pediatru, am discutat de fiecare data dar pana la urma am uitat s-o iau La voi a dat roade??

Multumesc mult fetelor. Sper sa mearga si la noi

se prepara o crema la farmacie dupa reteta: vaselina 50 g si acid salicilic 0,5 g

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
POZE

Da, da, asta e reteta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Unul dintre cele mai cunoscute preparate culinare române#351;ti – mititeii – au fost inventa#539;i la sfâr#351;itul secolului al XIX-lea de Iordache Ionescu, proprietarul restaurantului supranumit “La o idee”, care se afla pe strada Covaci. Numele le-a fost dat de ziaristul, pamfletarul si umoristul N.T. Orsanu, care a compus lista de bucate într-un mod original, pâinea numind-o “o abodanta”, gheata – “crema de Siberia”, scobitoarea – “o baioneta”, tuica – “o idee”. Cârna#539;ii mici au fost numi#539;i “mititei”, atunci când, fiindc#259; se terminasera matele pentru cârnati, Ionescu a folosit doar carnea amestecata cu bicarbonat de sodiu, facând cârnati mai mici si fara învelis. Ace#351;tia au fost un succes!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:

Neata,

Da chiar, unde are loc intalneala?

Beatrice, cum mai esti?

Nu mai stiu cine m-a intrebat de urolog si decalotare...da, am fost si mi-a zis la fel. Sa NU il decalotez. Cand am vrut sa-i cer detalii, s-a ofuscat un pic ca pun la indoiala ce zice el si mi-a raspuns cu urmatoarea intrebare: "pe fetita o spalati in vagin?".

Astazi aveam in plan sa merg in IOR, dar pt ca nenea de la rest unde facem botezul vrea avansul neaaparat azi, pe la 11-12 am sa o iau usurel cu bb in carut spre parcul 23 (acolo e restaurantul). sper sa ma tina picioarele pana acolo, iar bb sa fie cumintel

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
POZE

eu te-am intrebat... mersi frumos!!!

imi poti da si mie, te rog, numele si coordonatele urologului unde te duci tu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

wowww... Beatrice!!!

cu toate ca nu ma mira... la medlife am fost si eu cu pustiul, la urgenta, la o pediatra care imi vorbea asa... ciudat!!!
de exemplu, imi spune ca pentru ce am venit eu nu este urgenta, urgenta este ceva existential!!! eu insa i-am dat replica ca in ceea ce priveste copilul meu eu hotarasc ce este urgenta si existential, in plus este o clinica privata si platesc pentru serviciile solicitate!!!

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetelor, nu am citit nimic din urma, pt ca bebe nu doarme, insa nu am mai avut rabdare sa va relatez acest episod de astazi.
Dupa o lunga asteptare de 2 sapt juma, am plecat la Medicover la nutritionist bebe. Ajunsa acolo, scandal: o pacienta cu bebe reclama la receptie ca a fost jignita de dna dr. Ca i-a spus printre altele ca de orgine este dintr-un oras de provincie, iar dna dr i-a replicat ca "vine de la coada vacii si ca nu stie sa-si creasca copilul". Eu, in naivitatea mea, am zis ca e de vina pacienta si am intrat totusi in cabinet. I-am zis ca Lp il prepar cu apa plata. ce credeti ca mi-a zis? "ce fitze pe capul tau!de ce nu cu apa de la robinet pe care o fierbi? unde stai in Buc?
In Unirii.
pai normal ca ai fitze.
Apropos de fitze, eram imbracata super casual, nemachiata, cu coada de cal, nu am dat ochii peste capetc
" Dar tu stii de ce apar colicii?" "nu stiu". "Pai zici ca ai citit atatea si ca-ti iubesti copilul, dar vezi ca nu stii?!Colicii apar cd copilul simte ca nu este iubit, cd sunt scandaluri in casa"

wow, crwd ca eu nu ii puteam da nici o replica ca as fi fost in stare de soc, dar o asteptam dupa ce imi trecea socul si o bateam... hi hi hi

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

AnaO: Deocamdata ma rezum la odisee. Daca dati bir cu fugitii, vin dupa voi, ca sunt dependenta :) Cand am timp de calculator imi verific adresa personala, ajung la zi pe forum, dau voturi pentru Pufice si pt RamoP (dar nu stiu de ce la RamoP nu pot in fiecare zi, ci mult mai rar, dar nu am analizat la cate zile ma lasa - eu las fereastra deschisa mereu si verific cand ma lasa sa votez, dar stiu sigur ca ultima data m-a lasat sa votez acum cateva zile si abia azi s-a deblocat). Simt ca nu mai am timp pentru o alta activitate si o data ce intru, stiu ca devine un viciu :) Sper doar sa nu mutati discutiile despre bebei acolo, ci doar sa va cunoasteti, va vedeti alte poze etc.

Nu mai plec maine la Galati, ci vineri de dimineata, asa ca voi fi prezenta si maine pe forum.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

AnaO: Deocamdata ma rezum la odisee. Daca dati bir cu fugitii, vin dupa voi, ca sunt dependenta :) Cand am timp de calculator imi verific adresa personala, ajung la zi pe forum, dau voturi pentru Pufice si pt RamoP (dar nu stiu de ce la RamoP nu pot in fiecare zi, ci mult mai rar, dar nu am analizat la cate zile ma lasa - eu las fereastra deschisa mereu si verific cand ma lasa sa votez, dar stiu sigur ca ultima data m-a lasat sa votez acum cateva zile si abia azi s-a deblocat). Simt ca nu mai am timp pentru o alta activitate si o data ce intru, stiu ca devine un viciu :) Sper doar sa nu mutati discutiile despre bebei acolo, ci doar sa va cunoasteti, va vedeti alte poze etc.

Nu mai plec maine la Galati, ci vineri de dimineata, asa ca voi fi prezenta si maine pe forum.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

nici eu nu imi explic... , multumim tuturor fetelor de sustinere

o sa pun la pozele de la semnatura sedintele foto de ieri si de astazi...

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

Citat:

Neata,

Da chiar, unde are loc intalneala?

Beatrice, cum mai esti?

Nu mai stiu cine m-a intrebat de urolog si decalotare...da, am fost si mi-a zis la fel. Sa NU il decalotez. Cand am vrut sa-i cer detalii, s-a ofuscat un pic ca pun la indoiala ce zice el si mi-a raspuns cu urmatoarea intrebare: "pe fetita o spalati in vagin?".

Astazi aveam in plan sa merg in IOR, dar pt ca nenea de la rest unde facem botezul vrea avansul neaaparat azi, pe la 11-12 am sa o iau usurel cu bb in carut spre parcul 23 (acolo e restaurantul). sper sa ma tina picioarele pana acolo, iar bb sa fie cumintel

eu te-am intrebat... mersi frumos!!!

imi poti da si mie, te rog, numele si coordonatele urologului unde te duci tu???

mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

Merg la mai multi...mai exact la 3. La noi se impune controlul urologic periodic pt ca R are un usor hipospadias si in jurul varstei de 2 ani tb o interventie chirurgicala. Cel mai probabil vom merge pe mana dr Cristea de la Budimex. Il gasesti si la clinica Anima. Eu sun la clinica pt programere la el. E chirurg pediatru cu specializare in urologie pediatrica.
Oricum toti 3 la care am fost mi-au zis sa nu il decalotez.

Mergi la inceput