Curs intensiv engleza
Buna
Vin la voi pentru a cere un sfat.
Vreau sa invat engleza la un nivel destul de bun astfel incat sa ma descurc la un examen si apoi la un interviu pentru un job in strainatate.
Mentionez ca nivelul englezei mele este urmatorul : daca citesc un text inteleg despre ce este vorba, dar la nivel conversational stau prost. Cunosc gramatica, am ceva vocabular, dar daca nu folosesc deloc engleza nu am cum sa ma descurc la examen.
Ma intereseaza niste cursuri EFICIENTE, chiar daca sunt la un cost ridicat.
Poate cineva care a trecut prin asa ceva imi poate recomanda ceva.....
Multumesc
Raspunsuri
adrisimo28 spune:
cursuri sunt f multe, unul mai recent este si cel de la Saptamana financiara Cursul English Today.(se pot descarca si de pe net)
cineva la alt subiect zicea ca a invatat f repede si bine engleza urmarind 2-3 filme/zi in engleza si cu subtitrare in engleza, in masura in care timpul iti permite.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Liliann spune:
Multumesc pt raspunsuri
mirela_lz, ma pregatesc pt un examen pt un post la UE.
Ideea e ca eu sunt la un nivel mediu, numai ca vreau sa invat sa gandesc in engleza, sa nu fie nevoie sa recitesc un text pentru a intelege mai bine despre ce e vorba.
si mai trebuie sa stiu sa vorbesc f bine pt interviu.
examenul osa fie in cursul anului acesta, timp am destul. Vreau sa merg insa undeva unde chiar sa invat sa vorbesc bine, unde se pune accentul si pe conversatie, nu doar pe gramatica.
vickip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Liliann Multumesc pt raspunsuri mirela_lz, ma pregatesc pt un examen pt un post la UE. Ideea e ca eu sunt la un nivel mediu, numai ca vreau sa invat sa gandesc in engleza, sa nu fie nevoie sa recitesc un text pentru a intelege mai bine despre ce e vorba. si mai trebuie sa stiu sa vorbesc f bine pt interviu. examenul osa fie in cursul anului acesta, timp am destul. Vreau sa merg insa undeva unde chiar sa invat sa vorbesc bine, unde se pune accentul si pe conversatie, nu doar pe gramatica. |
Cursuri ar fi bine sa faci cu o firma ce iti ofera training pt examenele Toefl sau CAE (Certificate in Advanced English) -cunoscut si sub denumirea de Examen Cambridge, cat si posibilitatea sa dai aceste examene. Din cate stiu examenul CAE e valabil pe viata, iar Toefl pt 2 ani.
In general pregatirea pt aceste examene iti ofera si o pregatire foarte buna pt partea de conversatie, mai ales pentru ca la examenul CAE, una din probe este de conversatie. (la toefl nu stiu sa iti spun pt ca nu l-am dat).
Nu pot sa iti dau o recomandare de firma deoarece nu sunt din bucuresti.
edit: sper sa nu fie considerata reclama, dar am cautat pe net si am gasit www.edventure.ro/42-0-0-cambridge.html" target="_blank">asta
si asta www.edventure.ro/46-0-0-toefl.html" target="_blank">asta
mirela_lz spune:
Lillian, ti-am trimis un PM.
In legatura cu examenele de care a pomenit vickip, in ideea ca poate mai sunt useri interesati de subiect, as adauga urmatoarele:
- TOEFL este cerut in special de catre institutiile de invatamant din SUA, fiind putin folosit in Europa
- in Europa sunt cerute mai mult examenele Cambridge si IELTS
- examenele Cambridge sunt pe mai multe nivele: KET (nivel A2), PET (nivel B1), FCE (nivel B2), CAE (cel mentionat de vickip, nivel C1) si CPE (nivel C2)
- pentru cei interesati de limbajul specializat pe un anumit domeniu, exista examenele BEC (engleza de afaceri), ILEC (engleza juridica) si ICFE (engleza financiara, dezvoltat in parteneriat cu ACCA)
Pentru detalii poate fi consultat direct site-ul dedicat examenelor Cambridge: http://cambridgeesol.org/exams/index.html
pitzinuca spune:
daca vrei conversatie, putem face asta pe skype. din experienta mea, asta timoreaza cel mai mult, lipsa singurantei conversationale. din cate povestesti, asta iti lipseste.
astept PM if interested
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
joker spune:
Liliann, cursurile organizate de British Council sunt trustworthy in ce ma priveste. Ai detaliile pe site-ul lor, aici http://www.britishcouncil.org/ro/romania-cursuri-de-limba-engleza.htm
si este si o sectiune in care ti se dau datele cu privire la examenele de certificare de care ai sa ai nevoie pentru job. Succes