Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(22)
Raspunsuri - Pagina 19
kawaichan spune:
Dupa cum vedeti ma dau de zor pe forum dar o sa bag capul la fund again in curand pt ca tr sa ma apuc de pregatiri de plecare.N-am mai cautat job si de aia am avut ceva timp liber dar tre' sa-mi misc fundul si sa vand din mobila si ce mai am prin casa.
Va pupa fata cu mare drag si mai revin daca imi permite timpul
monica_dicut spune:
Miha, iti doresc succes, sa se aseze lucrurile bine pt voi
Maria, lasa respectul ala ca nu sunt asa cuminte, mai calc pe langa (azi am mancat la gatar 2 mici si 2 bucati de canaciori alaturi de o mare salata evident), dar incerc, incerc. Azi am azut 2 kile minus pe cantar si parca am mai prins aripi, ca acum cateva zile ma enervasem rau ca nu vedeam nimic. Dar e foarte greu, eu sunt gurmanda si fomista. Mi se face au de foame, imi e foame, simt nevoia de carne si mancare consistenta.
Diamar, Zgati e bine, noah, nu ma plang dar face numai prostii,efectiv e argint viu si face numai ce nu are voie.Altfel ne chinuim in continuare cu funduletul iritat, vai de el, nu scapa decat cu creme cu cortizon, am incercat toate naturalele posibile si imposibile, incerc sa imi dau seama cae-i cauza.
Eu inca nu m-am intors la munca, trebuia, dar am renuntat in ultima clipa caci nu eram pregatita, am clacat putin atunci ppsihic, nici nu prea era ce visam eu. E posibil sa incep altundeva de prin aprilie, nu stiu inca sigur, astept o oferta.
Sa aveti o noapte usoara!
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
anamaria1979 spune:
Buna dimineata! Poftiti la o
Diamar recuperarea sa fie usoara si rapida numai bine iti doresc imi pare rau ca nu am apucat sa mai citesc nimic pe forum ca sa te pot incuraja virtual cel putin la timp.
Fram sanatate lui buni, nela la fel pentru taticul tau o insanatosire grabnica. Sa stii ca nu am glumit pe facebook chiar mi s-a parut implinita anusca, oricum superbe pozele voastre toate ma gandesc de fiecare data la voi.
Mihaela succes in ce ti-ai propus doamne de unde atata putere pentru o femeie, esti un exemplu pentru mine.
Anomis imi pare rau de problemele lui dinutu.
Stiu ca a scris cineva despre decalotare. Noi la 10 luni am fost la un pediatru chirurg ca era tot lipit acolo si nenea doctoru ne recomanda operatie. Am stat linistiti acasa si la baita am desprins treptat pielica de fapt cred ca a fost mai mult o rupere. De fiecare data la desprindere am dat cu baneocin unguent si muult rivanol, nu l-a durut ruperea in sine ci cand facea pipi prima oara ne-a auzit tot blocul de fiecare data. Acum este desprinsa total o chestie facuta de mine sotul a zis ca el pleaca de acasa oricum nu e partas la asa ceva.
Sa aveti o duminica placuta in continuare.
Monica m-ai spart salatica si 2 mici? Bravo eu nu cred ca pot manca atat de putin, adica macar o cioco acolo sa fie.
cristina_ana spune:
Daca va era dor de cativa dovlecei si de mamicile lor fotomodele, va las pozele din parc, de vineri:
https://picasaweb.google.com/101644058848322084181/InParcCuPrietenii#
mamideandrei spune:
ce de dovlecei frumosiiiii! si mamici fotomodele, ai mare dreptate, Cristina!! am salivat la pozele voastre, se vede ca v-ati distrat, asa va trebuie!!!! si-am revazut-o si pe Andra, pupici Amaliei Sophie, e o scumpa, ca toti dovleceii de altfel. asa mult mi-ar placea sa va intalnesc pe fiecare in parte!!!! ma duc sa ma mai delectez putin!
o seara linistita!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
diana_n spune:
Luto multumesc frumos Si eu ma uit mereu pe pozele voastre si ma bucur sa-l vad pe David crescand mult si frumos. A, tot uit sa-ti spun, bafta cu business-ul! arata totul foarte bine, se vede calitatea.
Lullaby cu draga inima te-as invita la o cafea, dar esti sigura? Din prietenii veniti aici cu treburi, 2 au preferat sa se duca la NY, unul deja isi cumparase bilete la un teatru pe Broadway. Deh, nu pot concura cu NY-ul Eu ofer Priceton, fumuri, doamne pe tocuri, dar n-am succes Si au dreptate, Princeton-ul e european, ei vor americanisme.
Diamar bafta si multa rabdare cu recuperarea
Am admirat copii mari si mamici elegante in pozele de la intalnire.
anamaria1979 spune:
Cristinaana multam de poze mi-a facut placere sa le vizionez am revazut fete dragi si copilasi draguti. Andra iti sta bine si blonda, papusica m-a terminat ce sa mai zic.
mimika spune:
Buna. Tocmai ne-am intors de la chirurgie Ne-am decalotat complet, pe viu. Matei era de vineri cam rosu la putza si l-am tinut sub observatie. Aseara era mai bine, dar am zis sa ma uit mai cu atentie si la Luca. Si am descoperit o acumulare mare, cam cat unghia mea de la degetul mic, moale, albicioasa, care se plimba sub piele. Va dati seama ca am transpirat imediat. Azi dimineata am fost la dr. lor de familie, a zis ca Matei e OK, doar un pic iritat si pentru Luca mi-a dat trimitere la chirurgie. Am fost la Gr. Alexandrescu si a zis ca are smegma acolo si trebuie decalotat, ca nu iese altfel. Si asta a fost. A durat putin, dar a fost fara anestezie locala. I-am decalotat pe amandoi. A gasit si la Matei ceva, dar mult mai putin. Acum ma astept la o zi-doua mai maraite, joi mergem la control. Sper sa fie OK totul si bine ca nu a fost ceva mai grav. M-a durut sufletul de durerea lor...
Dia, sper ca merge bine recuperarea. Va pup.
diamar78 spune:
Salutare!
Imi merge asa de rau netul si m-am chinuit sa vad pozele de la intalnire dar a meritat asteptarea. Am vazut numai mamici frumoase si copilasi pe masura. M-am asteptat sa vad o burticuta rotunjoara de graviduta dar am vazut ca anomis o tine ascunsa.