Mar-Apr(186)Hai scrish! Bv anemi_b,anadomnica!
Raspunsuri - Pagina 17
cami_antonia spune:
sorinam da si mie mi se umfla picioarele si degetele de la maini
si nasei antoniei i se umflasera
doar in luna a 9-a
deci se poate
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 15 ZILE
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Am ajuns si noi acasa vineri dar nu am reusit sa intru si pe forum.Acum profit ca dorm copii
!
Bebe Sebastian s-a nascut pe 14 martie,ora 0.18,3,470kg, 51cm dupa un travaliu de o ora,foarte dureros!Momentan e cuminte tare,doarme si mananca...are si cativa colicei care il supara ziua dar important e ca doarme noaptea!
Azi l-a vizitat si pediatrul si in 3zile de la iesirea din spital a luat 170 grame
!
Giulia are momente cand il pupaceste si momente de nervozism!In plus a facut si o prima boala a copilariei,a 5a maladie,asa ca ne rugam sa nu faca si bebe,ca a fost imposibil sa-i tin separati.
Felicitari noilor mamici,sa va traiasca bebitii,sa fie sanatosi!
Nastere usoara fetelor care urmeaza sa isi intalneasca minunile!
O sa incarc si eu poze cu Sebastian ca sa ne cunoasteti

tuturor fetelor!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
40
Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!
Povestea nasterii Giuliei!
viss spune:
-cami- pai dim.a venit o verisoara de 23 ani, sa stea cu ala micul,ca am mers cu fata la scos ghipsul, budimexul e la 5 -minute cu taxiul.m-am intors intr-o ora.apoi..fuse bine. am spalat biberoanele cat ei stau cuminti, dat mancare cu cele 2 bibe restante, cremuit- masaj picioruse, betadina buric,+ baneocin, ser ochisori, si glicerina limbute, lasat pe pat, am bagat bibe la sterilizator. la 12.30 au adormit si eu langa ei pana la 3, urmatoarea masa.apoi reluat ritualul. acum ea doarme patut propriu, el la calculator -picior mami stang![]()
- am baut o cana lapte si capucino, plus 1 felie unt cu gem, la un momenta dat.cred ca dc imi revin intr-o spat sa fiu fizic strong, o sa apuc si sa gatesc ceva seara cand vine sotul- el treb sa-i supravegheze.
Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT
viss spune:
- s-a schimbat parola picasa?
Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT
pisucmic spune:
Viss draga, la mine merge parola veche. Ai primit PM, nu?

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s38 cu un
dragalas
AMR 2 saptamani!!!
roxy_s spune:
ce faceti mamici si burtici?
azi avem party

bebelina mea scumpa are azi o lunita.

si ca sa sarbatoreasca si ea cum trebuie, azi a vrut numai la san.![]()
![]()
hai scrish, iti doresc nastere usoara si o intalnire perfecta cu bebe luca
bravo anemi_b. bine ai venit Rares

toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
ailed ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa si ca sunteti bine. ce face bebelina?

stefy bine ca ai rezolvat cu sanii si poti da laptic la puiuta

bulina eu nu ii dau ceai deloc la bebelina. vad ca are si ea colici asa cateodata. ii dau Sab simplex dar cred ca o sa iau altceva ca parca nu prea isi face efectul. adica mie mi se pare ca uneori isi face, alteori nu.

alina.n bebe al tau mai are colici tot asa tare? tu ce-i dai?

roxy_s spune:
miki cat a luat a ta in greutate?![]()
si eu ma stresez cu asta desi a luat. diseara la baita vaedem iar cat are. vineri mergem la pediatra s-o cantareasca, s-o consulte....

n-ai cantar? eu asa vad cat mananca. o cantaresc inainte si dupa masa![]()
dar numai cateodata cand am eu chef de din astea.![]()
![]()

IONY_82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s ce faceti mamici si burtici? azi avem party ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bebelina mea scumpa are azi o lunita. ![]() ![]() ![]() ![]() si ca sa sarbatoreasca si ea cum trebuie, azi a vrut numai la san. hai scrish, iti doresc nastere usoara si o intalnire perfecta cu bebe luca bravo anemi_b. bine ai venit Rares ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toate fetele.Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
LA MULTI ANI! Anastasia-Maria , sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor

CEA MAI FERICITA
de fetita SARA-MARIA
ioanna16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s azi avem party ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bebelina mea scumpa are azi o lunita. ![]() ![]() ![]() ![]() si ca sa sarbatoreasca si ea cum trebuie, azi a vrut numai la san. Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy, sa va traiasca, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!

34 +AMR MAXIM 30 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.