Am nevoie de un psiholog/psihiatru si de un sfat

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui SEPH0RA

Citat:
citat din mesajul lui clarmai

Acum ceva timp am postat ceva asemanator a ceea ce traiesti tu,iti spun ce am facut eu,am incercat sa-i explic omeneste posibil fara cearta ceea ce ma deranjeaza si anume ca idem ca si tine nu ma ajuta la treburi si nu mai pot .etc,ne certam ingrozitor pana am descoperit secretul,am stat si am analizat si daca am vazut ca el nu pricepe si pace l-am lasat in pace,fac ce pot ,cand pot,daca pot ,prioritar e copilul( si chiar daca o sa par egoista),Si eu.EU SI COPILUL.

Eu am patit-o si cu mersul lui la curve. Dupa ce ca, mute din aspectele relatate de voi existau si la mine in casa, al meu sot mai mergea si la curve sa se relaxeze. Atentie deci: oare de ce se poarta asa? de bine ce le este. Exact asta mi-a spus si mie d-na psiholog: EU si COPILUL. Nu ii convine?! Oricum se ducea la curve si cand eram sluga, asa ca...L-am bagat prea mult in seama, era universul meu si acum s-a prabusit. Universul tau trebuie sa fii TU.
Acum sunt in "recuperari", si incerc sa fac ca si clarmai. ce bine este cateodata!

Sanatate multa!

Sper ca ai divortat! Mi se pare de neiertat sa faci asa ceva mamei copilului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Sunt copii care se cresc usor, sunt copii care necesita multa rabdare, multa atentie, copii posesivi. Am doi si pot sa spun ca este o diferenta enorma intre ei. Cine spune ca se cresc usor este o femeie fericita cu un sot dedicat familiei. Cand te lupti sa faci atatea normal ca esti obosita si tot ce vrei sa faci devine dificil. Te inteleg perfect!
Incearca sa cer ajutorul tuturor.Nu mai te pune tu in slujba tuturor. Esti si tu om si ai nevoile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

in astfel de cazuri, pana sa ajungi la psiholog, este bine sa discutati cu prieteni apropiati(recomandabil ar fi nasii ca nu degeaba se numesc parintii spirituali)
Unii batrani ar spune ca orice problema de cuplu se rezolva in pat si mare dreptate au
Multa dragoste si intelegere va doresc!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miculina spune:

Te salut icka,

Din cate inteleg din cele relatate imi dau seama ca cu greu vei mai reusi sa iti schimbi sotul. Cred ca certurile cu sotul au devenit tot mai dese deoarece el este sigura sursa de venit (din cate inteleg), si in aceasta ipostaza se simte cu adevarat capul familiei, el care sustine tot si face tot... si vezi doamne, tu nu reusesti sa ai grija de un prunc si sa iti finalizezi liceul. Nu vreua sa te dezamagesc insa nu vad lumina de schimbare a situatiei, mai ales daca spui ca nici nu este comunicativ, este si "printul" mamei... acum subjugat. Ar trebui sa incepi sa te gandesti serios cum sa iti tratezi oboseala, incearca cu niste vitamine, calmeaza0-te sigura... stiu ca e greu dar incearca sa te resemnezi, sa nu te mai obosesti si sa te mai enervezi cu certurile... nu iti fac decat rau. Calm, mai ignora-l de mofturos, incepe un tratament cu vitamine... si incet , incet vei vedea o mica imbunatatire. Apoi, termini si cu scoala, bebelul va creste... la un moment dat vei incepe sa mergi la serviciu... si atunci, poti incepe "educarea" sotului. Ai niste atuuri: ai crescut singura copilul, in acelasi timp ai terminat scoala si iaca-ye acum te duci si la serviciu... daca doresti sa produci acum o schimbare in relatie consulta un psiholog, sunt pe net site-uri care ofera consiliere psihologica online (gen, ww.topexperti.ro), cere-i ajutorul unui expert si poate el va reusi sa te indrume mai bine decat mine.... cu siguranta mai bine decat mine.

Iti doresc multa sanatate si sa te bucuri de micutul ce-l cresti.

Miculina

Mergi la inceput