Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

ANCA, multumim pentru tratatie! -am baiatul sa fie curajos la vaccin si sa nu aiba reactii adverse!
Vlad nu a mai facut temperatura, nici nu a mai plans, a dormit foarte bine. Acum e la program de joaca
O zi buna va dorim!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Iar am ramas in urma cu urarile de bine pentru sarbatoritii zilelor trecute SA FITI SANATOSI/-OASE, SA CRESTETI MARI!!!
Azi nu uit si spun: LA MULTE LUNI SI LA MUUUUUULTI ANI! pentru Andrei Ionut, Tudor Mihail si Laura Elena!

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

poze noi

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Neatza fetelor. Multumim pt aprecieri.Ma intreba cineva daca sta in picioare. Da, rezemat de fotoliu sta singur in picioare. Dupa el, ar trebui sa-l tin toata ziua in picioare.Ii place f mult.

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/Edi5Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

neata!!!!! vazut poze cu sarbatoritul Andrei! tare dulce!La multi ani!!!! si pt Tudor si Laura!!!
multumim Anca de tratatie!
noi mergem azi sa ne cantarim si sa ne masuram ca si lunile trecute tot cu o sapt inainte de implinirea lunitelor am fost!

am o intrebare pt fetele care dau la pompa: cat scoateti dintr-un san si in cat timp? eu am reusit doar 80 ml in 10 min, si mai dau dar nu mai iese nimic! sa fie doar atat? ieri la fel nu am putut scoate decat tare putin si dupa o jum de h l-am pus pe Darius la san si a tras, ba chiar s-a saturat din el, doar dinnt-unul! sa manance el asa putin?

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Multumim Mari si Adelina pentru aprecieri.
La ora 13 mergem la vaccin si dam si noi cu date noi.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Adelina, de regula nu poti scoate cu nicio pompa cat poate scoate bebelusul. Tocmai de aia lactatia nu scade daca suge el, dar scade in timp daca dai numai la pompa.
80 de ml e bun daca a si supt si s-a saturat, la mine surplusul e muuuuuuult mai mic, pe la jumatate pot sa scot ca sa ii ramana si lui. Din ambii 40 ml.
Timpul in care scoti depinde de canale, eu am un san cu canale mai inguste si unul cu canale mai largi.

Cine intreba de miscare? Eu am inceput destul de serios, nu foarte, dar destul.
Pilates de 2-3 ori pe saptamana. Am ales Pilates ca sa nu fac febra musculara, nu sunt istovita dupa exercitiu, doar obosita, asa imi pot indeplini si celelalte sarcini.
In plus, unii medici contraindica febra musculara in timppul alaptatului.

Mergi la inceput

Vlad e plin de bubite rosii pe burtica si langa urechi unele cca niste pete, altele cu varf micut si alb mergem la medic mai tarziu

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Anca, multumim pt. cafea si micul dejun! F. frumoase pozele!
Mariuk, Vlad e un dulce, eu sunt demult indragostita de el! Bubite, zici? hm...poate asta explica aparitia febrei? Sunt mici-mici? Au si lichid sau nu? Mici erau si ieri la Adelina, de-am zis eu ca e un fel de dermatita de contact si asta a si fost, ca au disparut automat dupa ce am schimbat-o de salopeta aia din material mai ciudatel. Multa sanatate!

Ionela, tu intrebai cu ce fel de crema am dat-o nu? Crema obisnuita, nimic special.

Doina, am vazut si eu pozele voastre, iti sta f. bine cu noul look!

Nu mai stiu ce-am mai vrut sa scriu...revin.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

NEATA

La multe lunite bebeilor care azi sarbatoresc

Anca multumim de tratatie buna, buna cafeluta

Mari oare nu sunt acele bubite de la caldura?poate i-a fost prea cald peste noapte -am Vladutu sa treaca repede

Si noi mergem azi la controlul la picioruse,inca nu am fost deloc cu ea la picioare la control am asa emoti doamne da sa fie totul bine,cu Alexia am fost cand avea 2 luni jumate parca si i-a descoperit ceva mica luxatie ca mi-a sis doctorita sa o port cu cate 2 pampersuri si cat mai mult in marsupiu ca sa stea cat mai cracanata acum sper ca la Carina sa fie totul ok

Bafta multa si bebeilor care azi merg la vaccin sa nu planga tare rau

O zi frumoasa si insorita sa aveti

Mergi la inceput