LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***
Raspunsuri - Pagina 6
anamariame spune:
Daa, eu n-am nicio sansa sa o fac sa mestece pastile
Momentan e bine, nu a mai tusit deloc (doar de 2-3 ori dimineata), nu ii curge nasucul, respira bine. Insa e usor ragusita, si pare sa aiba foarte putin rosu-n gat. Am citit un pic despre laringita si m-am ingrozit!!!Multumesc pentru sfaturi!
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
simonapro spune:
Buna!
La multi ani Theo frumusel!
La multi ani Anca!
Noi suntem cu iesitul randului doi de masele si a facut de vreo doua ori febra.
Zilele astea am fost data peste cap, nu s-a simtit mama bine, o doare inima si are probleme cu respiratia, maine se duce la cardiolog. Se pare ca trebuie sa gasesc o solutie, nu stiu daca ma mai pot baza pe ea sa stea cu Lucian.
Si noi suntem rusinosi, cum da de cineva strain, vine repede la mine si se ascunde.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
simina_kin spune:
Floricule niste poze cu noua ta silueta nu ne arati si noua???
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI! cu nitzica intarziere buclatului/ochiosului/ nemaipomenit-de-frumosului THEO si energicei/volubilei/povestitoarei-shefe ANCA!

denisamada spune:
Apar si eu dupa un kiul de we...
Dar am recuperat tot! Puteti sa-mi dati si extemporal ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 LA MULTI ANI THEO! ![]() Sa ai o viata frumoasa si implinita!LA MULTI ANI ANCA! ![]() Sa traiesti in continuare asa cum simti, sa iubesti, sa fii iubita si sa te bucuri de copilasii taiSABY, imi pare tare rau. Sanatate multa, indrept spre tine ganduri bune! ![]() ANAAN, NOVUS, super petrecere cred ca ati avut. Mi-e dor de voooooi! ![]() ![]() Noi ne luptam cu virusii, tot incercam sa inabusim la Ana de vreo saptamana raceala, ba da inapoi, ba iar muceste, stranuta, tuseste, ba face un pic de febra, ba nu mai are nimic ![]() In rest, e din ce in ce mai vorbareata si ghidusa. Si plina de personalitate of course, ca doar nu scade, creste. Pe nervii nostri ![]() Speram sa nu ratam reintalnirea dela gradi cu Piticul Adelake de care ne e tare dor, pe motiv de muci&co, sa ne tineti pumnii. |
La multi ani, Theo!
La multi ani, Anca!Multa sanatate, Saby!

Anaan, Novus, trebuie sa va revansati ca v-ati distrat fara noi.

Ana vorbareata si ghidusa, cu care ne-am intalnit astazi la gradi, ca tare dor ii mai era Adelei de ea. 

Nu am reusit sa te vedem sambata la tv, ca tocmai plecasem la shopping.

Nu ne pui si noua un link, sa te vedem? 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 aaaa, si cel mai mare eveniment din wk - operatiunea tunsul: ca degeaba am incercat sa ma bucur de zulufi, ca nu sta mai mult de 5 minute cu clame/pufuleti in par si cum noi inca mai transpiram rau la capusor si asteptam totusi primavara/vara, am zis ca nu am are rost sa o tot aman asa ca am trecut la treaba. operatiunea s-a desfasurat la frizeria de pitici din galeria de la auchan militari iar rezultatul nu am apucat inca sa-l pozez dar ne prezentam cu "dovada" cat de curand |
Gianina

, sunt minunate! 

Felicitari pentru operatiunea tuns. Si eu trebuie sa-mi fac curaj sa ma duc cu Adela la un profi, ca pana acum am ciuntit-o doar eu...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Tufete, hai ca "in sfarsit" avem si noi o problema medicala, si anume de ieri dimineata Sophiphi face kk moale, dupa cum urmeaza: pe la 7 dimi, apoi pe la 11, apoi pe la 13, pe la 17, pe la 19, pe la 22...apoi in decursul noptii pe la 3 (un pic agitatie, un "pfleoshc" dupa care adormit rapid cu kurul in sus, mi-a fost mila s-o trezesc s-o schimb) pe la 5 dimi alt pfleoshc dar am schimbat-o (nu era cantitate mare in scutec, dar moale si cam verzui). A dormit pana la 10, eu eram la scoala dar huzband spune ca a mai gasit o mica pleashca la trezire. Apoi nimic pana pe la 15 cand eram deja acasa. Amu doarme ca s-a culcat la 18 la pranz!
Kakanutele nu erau f. apoase si curgacioase, mai degraba erau gen "scaun de lapte/ de sugar". De la ce i s-o fi tragand? De mancat dubios nu-mi dau seama ce ar fi putut, e drept ca alaltaieri a mancat juma de prajiturica cu cioco, ce nu primeste de obicei dar le-a vazut. Ar putea fi ceva viral?! Culoarea a diferit pe parcurs de la verzui la maroniu. Scuzati detaliile, dar cred ca sunteti obisnuite![]()
Ce sa mai urmaresc? Ce sa-i dau sa pape si ce sa nu-i dau? Nu i-am dat niciun medicament, ar trebui?
Gaza22 spune:
Salut fetelor! raspund repede Ilincai si fig la treaba, mai revin pe seara.
Ilincuto eu zic sa nu te ingrijorezi ff tare, mai ales daca astazi si-a mai revenit. Important e sa vezi cate scaune va avea azi, ce consistenta au, si daca maine e la fel ar trebui o analiza de copro. Aici Denisa te pote lamuri mai bine. Eu zic ca pote doar s-a deranjat de la ceva ce a mancat. Intre timp tratament: ceai de menta, un pic de regim (orez, morcovi, supa de radacinoase, branzica de vaci, banane, nu cartofi, nu iaurturi, etc). Mancare usoara si nu insista daca nu vrea. Si multa hidratare, apa, ceai, titi, gurite mici si dese. Pupici si sa va faceti repede bine. Poti sa incerci si probiotice (Bioticsbaby, probiotics, ecoflorina, etc) dar eu zic intai sa incerci cu regim. Pupici sa va faceti repede bine.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
novus spune:
Hello !!!
Mada, ne revansam noi cum sa nu
, poze a pus Anaan, ale noastre sunt inca in aparat dar promit sa le descarc degraba
Ilinca, nu stiu ce sa zic, cred ca nu e cazul de medicamente, da-i orez si tziti la greu, sigur de la mancare i se trage, daca persista atunci cred ca trebuie investigat
Tufetelor, ce mai mananca ghioceii dupa masa ? Ada de obicei mananca chestii usoare gen iaurt, gris cu lapte, mamaliga plus tziti fara numar fara numar, de fapt ar manca asta toata seara ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Sa ai o viata frumoasa si implinita!