LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

noi am avut o zi minunata; o sa pun si poze; multumesc frumos ca v-ati gindit la noi

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
noi am avut o zi minunata; o sa pun si poze; multumesc frumos ca v-ati gindit la noi Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010Ian - Craciun 2010
Pai altfel nu se puteaAsteptam pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

aici citeva poze de aseara si de azi :)
https://picasaweb.google.com/108584589176305637812/2Ani?authkey=Gv1sRgCMSsnvOw0oLAMg&feat=directlink

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Wow, Chatoano arati bestial.

Daca se poate.... mai multe poze cu Dragoana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi! Sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti!

LA MULTI ANI SIMONA

ELA, ma bucur ca nu eu sunt motivul supararii. Nu e vorba de obligatie, ca eu in general nu fac chestii din obligatie, ci de drag, dar efectiv m-am lasat coplesita si dusa de val. Sper sa nu fie asa la toate care reveniti la serviciu, sau macar sa fie temporar.

NOVUS, ma topesc cand citesc de Ada

MADA, pup cornuletul. Era normal sa aiba si ea momentele ei, nu? Dar oricum zic ca stati f bine

Va pup pe toate!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

v-am zis ca sint numa citeva din poze, o sa vina si restul cu motata mamii :)

merci de aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Pupam toate fetele si toti ghioceii si va multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi!

Pupam cu drag si sarbatoritii zilei Izia, Ian, Iulia, Alexandru, Ana, Mara, Medeea si imbratisam si mamele mandre de puii lor!

Pup si aici Keutu mamii, minunea vietii mele!!! Sa ai parte de tot ce-i bun in viata, copilul meu drag si sa fii inconjurat doar de oameni buni!

Noi n-am avut o zi grozava! De dimineata a venit soacra, s-au bucurat amandoi, apoi am plecat la copii, la locul de joaca. Mare greseala! Mai bine umblam brambura amandoi prin oras. La locul de joaca era o mamica cu un baiatel mai mare cu vreo 9 luni ca Keutu si cu care noi ne-am intalnit in ultimul timp aproape zilnic. Ei bine, de fiecare data cand David il necajea cumva pe Keutu, sau cand aveau de impartit vreo jucarie, mama lui D ii spunea ca Keutu e mic, sa i-o lase lui, sau sa nu-l impinga ca Keutu e mic, sa nu faca nu stiu ce ca Keutu e mic etc: Cred ca lui D i s-a acrit de placa cu Keutu e mic, asa ca de fiecare data cand noi nu suntem chiar pe faza, se razbuna. Azi i-a turnat doua lopeti pline de nisip in cap, de a avut copilul nisip si in scutec. A venit la mine plangand, tremurand tot si scuturandu-se, se vedea ca ii e neplacuta senzatia aia de nisip pe piele. Vreau sa va mai spun ca Keutu e super pasnic, nu impinge/trage, nu smulge nimic de la nimeni din mana, nu deranjeaza pe nimeni cu nimic. Vine copilul plangand si tremurand la mine cu mainile intinse sa-l iau in brate, il iau, il pupacesc, ii spun ca nu-i nimic, sa nu planga ca scuturam nisipul si gata. Pt ca nu se linistea, l-am pus jos, i-am desfacut pana si body-ul, i-am scos cat nisip am reusit din haine si in timpul asta mama lui D m-a tampea la cap ca eu gresesc ca eu mai tare "inspaimant" copilul. Eu daca al meu facea asa ceva, imi ceream scuze la cealalta mamica ca n-am fost atenta si ii explicam la al meu ca a gresit. Ea nu, casunase pe mine, ca uite ce fac din atat lucru. Ca si al ei la fel patea cand era mai mic, ca vai ce probleme o sa am la gradinita cand o merge, ca ce, am impresia ca acolo n-o sa-l impinga nimeni, n-o sa-l loveasca nimeni? Eu numai scuturam copilul care ma tinea strans tare de gat si plangea in hohote. Si m-au apucat niste pandalii de nu va spun. Am avut o discutie mai aprinsa, deja nu le mai suport, am impresia ca toate femeile din satul asta n-au alte preocupari legate de copil, barbat, casa, nu, problema lor e ca eu nu-mi cresc cum trebuie copilul, ca nu merg cu el in vizite si nu chem lume cu copii la mine, sa se invete copilul sa imparta jucariile si cu altii, ca prea il cocolosesc, ca naiba stie ce mai vorbesc ca deja mi-e lehamite. Am fost la o tipa in vizita in iarna (nemtoaica) si Keutu a incercat sa puna mana pe o jucarie, cel mic i-a smuls-o din mana, a incercat cu alta, iar i-a smuls-o, a inecrcat sa se urce pe un cal de lemn, a venit si l-a impins, s-a bagat in cort, l-a scos afara, asa ca Ketu a venit la mine, s-a urcat la mine in brate si a stat acolo cuminte cat am mai vorbit noi vreo 10 minute dupa care mi-a aratat usa. Bun....ce aud acum ca spune tipa? Ca eu am luat copilul in brate si nu l-am lasat sa se joace. Urasc discutiile astea pe la spate si comentariile legate de cum imi cresc eu copilul. Mai am exemple, dar nu mai am chef sa le insir. Asa ca noi de acum cred ca o sa umblam ca pana in vara, singurei, ne jucam cu ce copii intalnim la locul de joaca si cumva o fi.

Mergi la inceput

Am uitat sa o pup si pe Simona si sa ii urez sa fie fericita alaturi de baietii ei!

Ela, tinem pumnii!

Chato, arati super!

Si va servesc si cu o bucatica mica mica de tort, asta pt ca nu i-am facut copilului tort, am cumparat in mare graba unul minuscul, ca nu venea la noi decat socru-meu care nu mananca dulciuri, iar unul mare pt mine si sot era deja prea mult. Sambata fac un tort mai mare si ma revansez atunci.

Desi de azi nu aveam poze deosebite, o sa pun zilele viitoare. Daca sambata o sa fie vreme frumoasa, poate ne chefuim la gradina socrilor si om avea poze mai multe si mai reusite.

Mergi la inceput

Anna si eu am admirat pozele cu Dei-Dei din umbra, dar eram intorsa pe dos de "gura satului" si nu ma simteam in stare sa scriu.

Ada ma dadea gata pana acum cu cat vorbea, acum deja am ramas paf la ce probleme isi pune!!!

Mai sunt copii necuvantatori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

vai, kea, atitia draci sa iti faci tu pt ca gura satului n-o satura(inchide) nimeni? pai io ii spuneam femeii ca are copil prost crescut si ca si ea e cam la fel

pupam sa treca senzatiile reci si neplacute de nisip in kiloti la keutu si pupam pe mami ca sa nu se mai supere pe prosti :)

si multumim iara de aprecieri, ca atitea sint incit o sa ne-o luam in kap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Apropo de intrebari, am primit si eu una azi, de la o chinezoaica: "profesoara, ce-i aia sperma?"

Ma bucur ca ati petrecut frumos. Keutului ca a fost speriat de ziua lui.

pentru bolnaviori: Ianis si Eva.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput