LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anamariame, multumesc pt lista maaare
o studiez maine la birou si o tiparesc

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Denisamada, Gianina, astept si meniurile voastre zilnice

Chatonel un maaare pt frumoasele frantuzoaice !!!!asteptam poze

Kea, un buchet mare de si pt voi, te asteptam pe aici, cam tragi chiulul in ultima vreme !!!

InaPreda, un maaare si pt voi, sa va petreceti ziua asa cum v-ati dorit !!!

Simonapro , sa fii sanatoasa si fericita alatruide feciorii tai !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Dragele mele dragi,

Sa stiti ca si mie mi-e dor de voi si tare mi-ar placea sa mai stam la povesti mai mult, dar de la serviciu nu pot efectiv, iar acasa pic lata, nu imi ajunge timpul de nimic.
Simt ca ma pierd, nu mai am timp sa imi intretin prieteniile , abia mai vorbesc cu prietene dragi la telefon (asta asa, ca ma mai suna ele, Novus), cu sotul abia daca ma mai vad, in fine, hai ca nu asta era scopul, sa ma plang.
Dar pentru ca se leaga, m+am decis sa imi pun cenusa in cap, de fata cu toata lumea, desi initial vroiam sa o fac in privat, dar asa cred ca e e mai bine.

ELA, iarta-ma! De ziua ta nu am intrat si nu am stiut ca este ziua ta, iar apoi efectiv nu am apucat sa te sun si am lasat zilele sa treaca aiurea, m-am lasat coplesita de treaba si m-am trezit mereu tarziu. Sa stii ca m-am gandit la tine, ti-am trimis ganduri bune si nu te-am uitat, chiar daca am fost fara obraz
Nu stiu daca eu eram vizata cand ai spus de dezamagire, as merita-o din plin, dar am tinut neaparat sa iti spun asta aici

Ma bucur ca Ianis nu are nicio treaba la gradi, face echipa cu Adela la capitolul asta. Ana mea iarasi a plans astazi, pt ca "mamaia", alias dna asistenta, febletea ei nu era la gradi, doamna cu care s-a obisnuit in ultimele zile nu era nici ea, era cealalta care a lipsit o perioada, copiii nu erau in clasa ci la masa si nu si-au facut ei ritualul cu facutul cu mana la geam inainte de intrare, etc. Asa ca iar s-a lasat cu urlete, dar la plecare a fost ok, nu se mai dadea dusa...

In rest, ma gandesc la voi si va imbratisez cu drag!

Mami de minune mica

Stai linistita Ioana ca nu tu erai motivul tristetii noastre, si nici prin gand nu mi-a dat ca ai fi datoare sa ma suni de ziua mea Abia astept concediul in Grecia, ce zici, hm?

Madi, Monica (Novus) si Ana, imi sinteti ca un balsam pentru suflet

Ianis de bine ce l-am laudat are o gramada de simptome, dar nici unul definitoriu.... A avut un pic de febra azi-noapte (37,9), acum parca are niste mucisori, a avut azi 3 scaune diareice galbene, a regurgitat un pic si n-are pofta de mancare, ce sa fie? Bianca zicea ca pot combina 3ml de Nurofen+3 ml de Panadol o data la 6 ore, nu?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Da, Ela, asa-i.

Combina 3 cu 3, dar la 8 ore, ca sa nu depasesti doza de 10 ml/zi (din fiecare adica).

Speram ca nu e buba. Pupam

Mergi la inceput

Ela, sanatate multa va dorim! ca sa nu te incurci noteaza-ti pe o hartie ce si cat ii dai la fiecare tura ca sa nu depasesti cantitatile max admise pt greutatea lui, eu asa faceam cand combinam antitermicele

Ilinca, ce face Sophihi, e ok?

Ada vorbeste intruna, zau de stiu pe cine seamana ! se plimba prin casa cu telefonul la ureche exact cum il tin eu adica cu umarul, de nu stiam de ce umbla cocarjita fata si vorbeste cu prietenii ei la telefon, toate convorbirile se termina cu bini bini, pa pa ma distrez de numa' !!

Si sa nu uit noutatea zilei : a intrebat-o pe mama de unde vine vantul ? m-am emotionat de nu am mai putut cand mi-a zis mama !!
Si mai are o chestie daca face ceva si ii spun ca nu e bine sau ca a gresit ma intreaba apoi de 10 ori : ce am facut ?? ce am facut ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Denisamada, Gianina, astept si meniurile voastre zilnice

Pai il pusei pe-ala de azi, daca vrei postez aici zilnic menu-ul, sa se stie.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani, Iulia, fetita frumoasa si cuminte de care imi este dor!Doranna, multe flori pentru tine si ganduri bune, astfel incat reintoarcerea la serviciu sa nu fie deloc stresanta!
La multi ani Izia, Kitzun delicios!Chato
La multi ani, Medeea!Uali
La multi ani, Ana Miruna!
La multi ani, Mara!
La multi ani, Keutzu, baietel scump la vedere, dar simpatic foc!Kea, felicitari, mamico, pentru flacaul tau!
La multi ani Ian, the titiest baby in the world!
La multi ani, Raul!Carla

La multi ani, Simona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:

Si sa nu uit noutatea zilei : a intrebat-o pe mama de unde vine vantul ? m-am emotionat de nu am mai putut cand mi-a zis mama !!
Si mai are o chestie daca face ceva si ii spun ca nu e bine sau ca a gresit ma intreaba apoi de 10 ori : ce am facut ?? ce am facut ??

Fetita desteapta, ce mai incolo si-ncoace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:

Ela, sanatate multa va dorim! ca sa nu te incurci noteaza-ti pe o hartie ce si cat ii dai la fiecare tura ca sa nu depasesti cantitatile max admise pt greutatea lui, eu asa faceam cand combinam antitermicele

Ilinca, ce face Sophihi, e ok?

Ada vorbeste intruna, zau de stiu pe cine seamana ! se plimba prin casa cu telefonul la ureche exact cum il tin eu adica cu umarul, de nu stiam de ce umbla cocarjita fata si vorbeste cu prietenii ei la telefon, toate convorbirile se termina cu bini bini, pa pa ma distrez de numa' !!

Daaa, notez in agenda toate medicamentele recomandate de tufete, ca se le am la indemana.
Multi Adei cea desteapta, si ce i-ai spus? de unde vine vantul? Tati de Ianis a zis: din Siberia

Bianca, multzam fain! bine ca ai fost pe faza sa n-o dau in bara cu cantitatile

Anamariane, sanatate multa si voua sa treaca repede traheita Am notat toata lista de bucate

Titi Ian cum sarbatoreste?, asteptam poze

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Citat:

Multi Adei cea desteapta, si ce i-ai spus? de unde vine vantul? Tati de Ianis a zis: din Siberia

Mama i-a zis ca din cer a luat-o pe nepregatite

Mergi la inceput