LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pai plescutele pot fi cu mai multe...eu fac un fel de mamaliga din tarate si o invelesc intr-un prosop de in. Se aplica fierbinte pe piept. Determina corpul sa transpire si "iese" raceala din el. Se pot face si cu sare grunjoasa incalzita. Nu gasesc nimic pe net despre efecte negative. Eu i-am mai pus Evei la raceli, cand era mai mica si statea (tot cu tarate). Si se simteau imediat efectele. Respira mult mai bine, se mai calma si tusea. Se cheama de fapt cataplasme. Plescuta e un termen popular Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Multumesc tare mult fetelor, ma bucur ca faceti parte din viata mea, imi faceti viata mai frumoasa

Va servesc cu o felie de tort de ciocolata(cumparat aseara pe fuga) si cu ce doriti de baut

Urez multi ani fericiti si impliniti ghioceilor nostri dragi sarbatoriti azi

Ela: tinem pumnii sambata si pe mine ma intereseaza interventia.

Eu admir pozele, dar din pacate uit cateodata, din lipsa de timp sa mai comentez .

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

La multi ani Iulia Alexandra!!!
La multi ani Izia!!!

La multi ani Medeea!!!

La multi ani Keutzu!!!

La multi ani Ian Alexandru!!!

La multi ani Alexandru Raul!!!

Si multe flori pentru fericitele mamici!

La multi ani, Simona!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

La multi ani si din partea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Si daca tot am bagat nasul aici, sa-i raspund Aneian si cu pavorul nocturn. Nu mai tin minte daca voua v-am spus, sau am vb doar cu prietenele mele cu copchii olecuta mai mari, chiar nu mai tin minte, dar prin noiembrie sau decembrie, Luca a avut cateva nopti cu cosmaruri, se trezea tipand si ii era frica de patul lui, ba chiar de camera lui, trebuia sa-l iau la noi sa-l linistesc si sa-l readorm. Am constatat ca visa furnici. Descoperisem de curand un cuib printre placile de gresie, si mi-a fost usor sa-mi dau seama ce se intampla, pt ca le cauta si urmarea pe furnicute minute intregi, dsar se ferea sa le atinga. Cu timpul s-a obisnuit cu ele, stie unde sunt si le mai viziteaza, le vorbeste, asa ca au disparut si cosmarurile cu ele. A mai avut un episod acum (de fapt 2), cand a fost luna prea aproape, iar a fugit de la el din camera in vreo doua randuri, si s-a calmat cand am aprins lumina, ne-am asezat la desene. Inca nu stiu ce a visat. Ideea era ca nu prea ai ce-i face, decat sa-l trezesti bland, sa-l linistesti pe moment, eventual sa-l ajuti sa inteleaga ce e aia vis.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Anaaaaaan! Aia cu pozele sa n-o mai spui, ca ne suparam, vorba Deniseimada! Ce crezi tu ca e mai placut, cand n-are omul chef de vorba, de viata, decat o fatzuca luminoasa de ghiocel? Eu postari oi mai fi sarit, dar poze, niciuna! E drept, cum zicea si Ina, ca e mare bucurie sa auzi vorbe frumoase despre copilul tau, dar cred ca cel mai apreciate sunt tocmai de cele care nu-s in apele lor si stau pitite in "umbra". Uite, trimit acuma, de la "umbra", un catralion de pupi pt Dei Dei si mama lui

http://www.lucamic.blogspot.com/

ai perfecta dreptate si vin in completare eu cu

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

La multi ani, Izia!

La multi ani, Iulia!

La multi ani, Mara!

La multi ani, Medeea!

La multi ani, Miruna!

La multi ani, Ian!

La multi ani, Keutzu!

La multi ani, Raul!

La multi ani, Simonapro!

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

La multi ani, Izia!

La multi ani, Iulia!

La multi ani, Mara!

La multi ani, Medeea!

La multi ani, Miruna!

La multi ani, Ian!

La multi ani, Keutzu!

La multi ani, Raul!

La multi ani, Simonapro!

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

La multi ani ghioceilor de astazi, avem un buchetel tare dragut!
Noi sintem la siesta, am venit din oras unde am mincat la o terasa. Izia a avut meniu complet de copii: spaghete bologneze si crema de zahar ars; bineinteles ca a gustat si din farfuriile noastre si deserturile ... cred ca cel mai mult ea a halit
Sper ca pe seara sau miine sa vin si cu pozele, cind o avea timp motanul sa le faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Chatonico...La multi ani Iziei!! Nu stiam duminica, dar a picat bine.
Va astept intr-o zi de dimineata...si faceti siesta cu David Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

multumim, delfinasule! venim, venim... sa ramina soarele agatat pe cer si sigur aparem... nu chiar imediat, ca lucrez si week-endu ce vine si celalalt, apoi mergem la nunta vara-mii in italia, si apoi, adik la sf de aprilie/inceput de mai ne mai eliberam si putem veni.
Multumim de invi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragele mele!!!

In primul rand un mare LA MULTI ANI! pentru toti ghioceii care si-au serbat deja ziua de nastere si pentru toate mamicile sarbatorite!!! Va urez la toti numai bine si imi cer iertare ca nu am facut urarile la timp, dar am fost cu gandul la voi

LA MULTI ANI ghioceilor ce isi serbeaza astazi ziua Iulia Alexandra, Ian Alexandru, Alexandru Raul, Izia, Ana Miruna, Keutu, Mara!!! Sa aveti parte numai de lucruri frumoase!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput