Ce gatim azi (81)
Raspunsuri - Pagina 16
theophillina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
Theophilina, imi place mult blogul tau. N-am acum unt suficient in casa, ca si faceam o portokalopita. Am copiat mai multe reteta, foarte apetisant blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Adra, multumesc mult,, pai la portokalopita nu e nevoie de unt, ci de ulei. (asta daca nu faci foile in casa). Si blogul tau e super (iar Eva e ), eu mai am mult pana departe. A, si in ca ceva si eu sunt nascuta si crescuta in Giurgiu.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
adra_bell spune:
M-am uitat in acelasi timp si la niste fursecuri care se faceau cu unt.
dar cat iaurt sa pun? sa fie mai gras?
Iar Eva o sa fie mare bucatareasa, sta numai langa mine la bucatarie, cum ai scris tu in prima postare ca faceai cand erai copil:)
Iar blogul este super si e abia la inceput, o sa creasca in timp. Succes si giurgiuveanca
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
theophillina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell M-am uitat in acelasi timp si la niste fursecuri care se faceau cu unt. dar cat iaurt sa pun? sa fie mai gras? Iar Eva o sa fie mare bucatareasa, sta numai langa mine la bucatarie, cum ai scris tu in prima postare ca faceai cand erai copil:) Iar blogul este super si e abia la inceput, o sa creasca in timp. Succes si giurgiuveanca blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Iaurt, e unul grecesc Olympus care se gaseste si in Ro (stiu ca se gaseste sigur la MegaImage, dar la Gr nu stiu daca aveti) si e in 2 variante: cu 2% si cu 10% grasime. O cutie din ala de 10% se pune, care are veo 250 de gr., cred. Alt iaurt cremos nu mai stiu decat Danone (care e bleah), insa or mai fi aparut si altele, nu stiu.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
anaemi spune:
ciorba de linte
pt copii supa de pui
musaca de macaroane cu soia
chiftelute de pastarnac cu sos de rosii
pasta de telina
rulada ochi de elefant
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
amalisimona spune:
Fasole frecata
Wok chinezesc cu creveti
Prajitura cu branza de vaci si stafide
Painica de la Vatican
Koko76 spune:
azi doar crap prajit cu mamaliga si mujdei
anaemi, din ce faci rulada ochi de elefant ca suna tare interesant
mami de printese Ilinca Alexandra(27 iulie 2004)si Elena Stefania(24 mai 2007)
Koko76 spune:
ciorba de fasole uscata
lasagna cu spanac si branza
clatite cu dulceata
mami de printese Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)
lulu77 spune:
Ieri:
mancarica de ciuperci
clatite cu iaurt
paine
peste prajit
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
gogosel spune:
ieri
mancarica de urzici si carnati de casa prajiti
prajitura cu crema de vanilie (pandispan in tava,taiat in doua foi apoi umplut cu crema de vanilie)