Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (66)
Raspunsuri - Pagina 18
irina_d15 spune:
vin si eu cu o completare. in afara de vitamine si omega 3, celelalte nu sunt indicate in timpul sarcinii (cel putin asa zice pe eticheta). Deci eu cred ca trebuie luate pana in ovulatie, ca dupa aia poate se intampla o minune.
fetelor, eram programata azi la controlul de o luna dupa operatie si ieri au venit rusii, cu o saptamana intarziere... atat de dureros, incat nu prea m-am ridicat din pat. chestia asta m-a demoralizat rau de tot. credeam ca dupa laparo se presupune ca trebuie sa fie mai bine, nu mai rau. eu nu aveam asa dureri mari. sa vad ce zice dr. sper sa fac un control saptamana viitoare.
ce sa mai, sunt intr-un butoi foarte adanc si sunt convinsa ca am o
gramada de aderente proaspete in burta. mai ales ca nu prea am tinut regim dupa op, cu toata masa de Paste.
pentru ca nu am ajuns la medic inainte de menstra, luna asta nu fac nici un tratament, ca la control ma duc dupa si e tardiv sa incep vreun trat prin z 10.
mirela2 spune:
elyshor pupici
nu te am mai vazut de mult
esti bine mama?
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
Ellyshor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irina_d15 vin si eu cu o completare. in afara de vitamine si omega 3, celelalte nu sunt indicate in timpul sarcinii (cel putin asa zice pe eticheta). Deci eu cred ca trebuie luate pana in ovulatie, ca dupa aia poate se intampla o minune. fetelor, eram programata azi la controlul de o luna dupa operatie si ieri au venit rusii, cu o saptamana intarziere... atat de dureros, incat nu prea m-am ridicat din pat. chestia asta m-a demoralizat rau de tot. credeam ca dupa laparo se presupune ca trebuie sa fie mai bine, nu mai rau. eu nu aveam asa dureri mari. sa vad ce zice dr. sper sa fac un control saptamana viitoare. ce sa mai, sunt intr-un butoi foarte adanc si sunt convinsa ca am o gramada de aderente proaspete in burta. mai ales ca nu prea am tinut regim dupa op, cu toata masa de Paste. pentru ca nu am ajuns la medic inainte de menstra, luna asta nu fac nici un tratament, ca la control ma duc dupa si e tardiv sa incep vreun trat prin z 10. |
Irina
ai dreptate in afara de Vitex, de care eu stiu ca se ia incontinuu pana la testul pozitiv. Aaa, dupa 3 luni se face o pauza de 1 sapt si se reia. Asa am citit pe un site strain.Imi pare rau ca te doare burtica, dar probabil se mai elimina resturi de la operatie. Nu te ingrijora.
Tratament urmeaza sa faci acum?
Pooooooooooooooooooop!
Babyboom
...vino la mami...acum

Ellyshor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 elyshor pupici nu te am mai vazut de mult esti bine mama? mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() colacei de inot pentru bebelusi |
Mirelusss

Imi creste inima cand ii vad pe motanei la semnatura! Sa le dea Dumnezeu sanatate si noroc in viata! Intelepciune si curaj!

Eu continui lupta, ca n-am ce sa fac.
Am inceput Metformin pentru imbunatatirea ovulatiei si prin iunie ma pregatesc de o stimulare cu Menopur. Cam atat, nimic nou in rest.
Te pupacesc dulce!

Babyboom
...vino la mami...acum

mirela2 spune:
iti tin pumnii ely

mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
elutza81 spune:
Buna fetele!Mersic Elishor pt sfaturi,te pupic..in schimb eu nu prea am vesti bune:((azi am fost la dr. la control dupa 2 ani..si mi-a gasit un chist pe ovarul drept de 4 cm...sincer ma cam asteptam pt ca de un an si ceva nu am mai luat tratamentul cu anticonceptionale..nu am mai luat nik,,m-am neglijat..ovarul stang cel pe care am avut chistul de 8 cm de care am fost operata in 2008,arata bine..si mi-a zis dr..ca a produs si foliculi ceea ce e bine,si uterul e ff bun..Deocamdata nu a zis de operatie,,il tzinem sub observatzie ,mi-a facut si papanicolau si mi-a dat sa mai fac si niste analize,prolactina,estrogen..mai multe..si dupa 2 sapt sa ma duc cu analizele si o sa-mi dea si rezultatul la papanicolau..si apoi o sa vedem pasii urmatori..el mi=a zis sa mai incercam pe cale naturala 6 luni..si apoi sa ma gandesc la FIV:((.Va pup pe toate,sper sa nu ajung la FIV:((
irina_d15 spune:
hello!
cam liniste pe aici. eu am fost ieri la controlul de o luna dupa op. i-am zis ca am avut menstra dureroasa. mi-a zis ca urmatoarele nu vor mai fi asa. nu mi-a facut eco, doar control. cica sunt ok si nu mi-a mai dat nici un tratament. sa ma duc la control dupa doua luni. am liber la bebe.
evident, o sa incerc sa fac si o eco prin constanta. poate reusesc maine, ca ma cam dor ovarele si se apropie ovulatia, sunt si eu curioasa.
am mai auzit de cineva care s-a operat la giulesti de chist endo de 8cm, tot laparo, dar nu stiu la ce medic. nici ei nu i-a dat nici un tratament, nimic, i-a dat liber la bebe.
acuma, nu stiu daca o fi bine sau nu. intr-un fel ma bucur, oricum nu eram hotarata sa iau anticonceptionale. oricum, m-am saturat de toate problemele astea, vreau o pauza.
Va pupic pe toate!
misspii, cum iti mai este?
didisor?!
misspii spune:
Da,cam liniste.
Aseara am fost la medic .
Cel mic nu a mai crescut ,este in urma cu 4 sapt acum are 1400g ,inima este fff marita ,ocupa 3 sferturi din abdomen,piciorusele nu s-au mai dezvoltat ,dar are flux sanguin si activitate cardiaca - ceea ce este surprinzator.Acum astept sa vedem ce se intampla.Sapt viitoare merg din nou,iau dexametazona saptamanal,lichidul este in exces dar nu a mai crescut,sunt imensa...
Cel mare este bine ,are 1900g si este in grafic.sper sa trec de 34 sapt ,acum sunt in 32.asteptarea este groznica si am o frica teribila de momentul efectiv ,am tot felul de intrebari tampite ,o sa-l vad pe cel mic ,cum se procedeaza daca nu mai traieste...multe.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate.Sper ca nu va supar sau va stric ziua cu vestile mele urate.pupici!!!!!!
xdidi spune:
salutare fetelor,
irina e bine ca nu ti-a dat nimic inseamna ca nu aveai asa multa endo, mie mi-a zis ca aveam multa endo si ca trebuie putin domolita...cei drept mi-a folosit tratamentul...am ovulatie in fiecare luna dupa ce am terminat, cel putin pe test....
misspii ce sa zic roaga-te sa fi puternica si sa infrunti totul, eu zic sa iei decizia cea mai buna pt tine, daca sti ca nu suporti sa-l vezi pe cel mic si vei fi impacata asa , fa asa, dar daca vrei sa-l vazi ar fi bine doctorii sa te lase, pt ca asa vei fi mai impacata.....eu eram asa de speriata in ultimele zile cand eram cu tata , mi-era frica sa nu moare cu mine acolo....si cand s-a intamplat eram langa el si eu si mama si sotul meu si ma simt impacata ca am fost acolo...asta este experienta mea, stiu ca nu se aseamana, dar usor n-a fost insa sentimentul de dyupa ca ai incercat tot te va linisti cu timpul....eu iti zic ca ar trebui sa vb cu un psihoterapeut sa te ajute si sa te impartasesti mai des...ajuta si asta foarte mult....te imbratisez si sper sa nu te superi pe mine ca am zis lucrurile astea....
va puuup pe toate

Condoleante!