Pufi de ian-feb 2010 (6) - Felicitari Bea !
Raspunsuri - Pagina 15
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny SUPER!! Macar e cu folos maraiala ![]() |
Nyny..

Cum mai sunteti?
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
nyny spune:
| citat din mesajul lui ana_g stefan se chinuie de o luna jumate cu niste maselute. febra, urlete, nervi, saliva ca la nebuni....din astea, cine stie cunoaste. azi dimineata am fazut in sfarsit vreo 2 coltisori iesiti si vreo 2 punctulete sangerii. mai si tuseste, dar nu-mi dau seama daca e de la saliva abundenta care il ineaca sau de la plaman......ma bucur insa ca nu am reusit inca sa-l intarc, ca altfel nu stiu cum il consolam peste noapte, nu ma vad plimbandu-l prin casa si leganandu-l. revin... _ mama lui Stefan, pui scump |
Bine ca au inceput sa iasa. Poate se mai linisteste de acum...
am Stefanel sa scape mai repede de dureri. Mamica fericita de
Mara si de
David Povestea Marei
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Nyny.. ![]() ![]() Cum mai sunteti? Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Acum dorm amandoi, dar o aud pe Mara cum "behaie" din dormitor. Mai devreme a avut si un pic de febra.
Asta e. Trecem noi si de asta. De fiecare data zic: sper sa nu ia si David, ca la el se manifesta mai nasol raceala.Mamica fericita de
Mara si de
David Povestea Marei
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui nyny Acum dorm amandoi, dar o aud pe Mara cum "behaie" din dormitor. Mai devreme a avut si un pic de febra. Asta e. Trecem noi si de asta. De fiecare data zic: sper sa nu ia si David, ca la el se manifesta mai nasol raceala. |
Da, asa e, mai ales acum, daca se mai aduna si cu dintii...e cam aiurea. Si eu stau cu inima stransa ori de cate ori stranuta diana, sa nu ia si iris vreun virusache...ii mai dau oscillo...am tot avut noroc, pana acum...
am frumuselul, sa nu ia nici un "tropaitor" de virus.Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Beatrice1982 spune:
imi pare rau ca aveti pufii bolnvioriiiiiiiiiiiii
ooooffffffffffffffff
ma doare capul......nu stiu de la ce...........
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
4+ de fetita cu codite...
Doamne ajuta!
evyme spune:
In primul rand, felicitari Bea!!! Sa dea Doamne-Doamne sa iasa totul asa cum iti doresti, sa fie o fetita sanatoasa care sa va completeze familia frumoasa!
Si in al doilea rand, da, l-am tuns pe Sebi
I-am taiat motul aseara si dupa l-a tuns sora mea. N-a plans el, dar am cam plans noi; eu inca nu m-am obisnuit cu el asa chel... Pe de alta parte am scapat de chinul pieptanatului si al legatului parului...
De pe tava a ales in ordine: oglinda, surubelnita si iconita; ce-o iesi din asta nu stiu... L-am mai lasat sa ia si un al patrulea obiect, pentru ca l-a ultimul s-a plimbat cu mana peste toate obiectele cam nehotarat, iar a patra oara a luat un cap-tractor de tir (pus de tati, care e mare pasionat de tiruri).
In alta ordine de idei a reusit sa-i sparga si cel de-al saselea dinte; deocamdata nu se mai vede nimic in gura lui, sper sa ne relaxam si noi cateva saptamani pana s-o luam de la capat...
din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai
Eu te iubesc ca te iubesc si te iubesc ca te iubesc!
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui evyme In primul rand, felicitari Bea!!! Sa dea Doamne-Doamne sa iasa totul asa cum iti doresti, sa fie o fetita sanatoasa care sa va completeze familia frumoasa! Si in al doilea rand, da, l-am tuns pe Sebi I-am taiat motul aseara si dupa l-a tuns sora mea. N-a plans el, dar am cam plans noi; eu inca nu m-am obisnuit cu el asa chel... Pe de alta parte am scapat de chinul pieptanatului si al legatului parului... De pe tava a ales in ordine: oglinda, surubelnita si iconita; ce-o iesi din asta nu stiu... L-am mai lasat sa ia si un al patrulea obiect, pentru ca l-a ultimul s-a plimbat cu mana peste toate obiectele cam nehotarat, iar a patra oara a luat un cap-tractor de tir (pus de tati, care e mare pasionat de tiruri). In alta ordine de idei a reusit sa-i sparga si cel de-al saselea dinte; deocamdata nu se mai vede nimic in gura lui, sper sa ne relaxam si noi cateva saptamani pana s-o luam de la capat... |
Felicitari pentru alegeri, si pentru dintisor!

Totdeauna e binevenita o pauza de dintzosi!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ale1212xa spune:
ce liniste pe aici
noi astazi ne-am facut de cap...am lasat copilu acasa si ne-am dus in mall la un film
repede au trecut 2 ore...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
micki_mica spune:
Seara buna si de la noi!
Suntem dupa un weekend plin, dar am vrut sa fac 2 lucruri, inainte de nani:
1.
La Multi Ani, Cris!

2. Bea, nu stii de ce te doare capul?...S-or fugari liniutele si nu se gasesc? ![]()

Maine intru si eu in normal...ca am de recuperat si vad ca s-au intamplat destule!
Va pupam si va dorim somnic pufos!
Mami a lui
Cristi
www.lucrumanual.tk/cercei/55-cercei-fantezie-roz.html" target="_blank">NOUTATEA ZILEI: Cercei "Fantezie", roz
www.lucrumanual.tk" target="_blank">Obiecte handmade
simplicity spune:
Micki , Felicitari pt stelute
Si noi am avut un weekend plin.O seara linistita va doresc
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "