Aspirante optimiste >20 ani (655)
Raspunsuri - Pagina 12
lilimara spune:
eu una stau prost la capitotul rabdare..mi-am facut un test acum
si e negativ normal

madabout2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corina_s mada, ce scumpa e aia mica..frumusica foc, sa va bucurati de ea ![]() ![]() http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png |
Multumesc Corina! Iti doresc si tie una / unul la fel! E un model f bun te asigur
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
corina_s spune:
lore, dar dupa ce trece ovulatia pot merge la recoltare PN si secretie?
ca eu stiam ca e bine sa te dupa uratii..si nu spre sfarsit
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
madabout2003 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
cine ma? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
Cum cine ma?

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
felicityhope spune:
ha,ha- Anca nu s-a inventat dulapul care sa reziste la
dintre mine si Urs.Patul l-am sfarimat deja.
Crede-ma,nu ii spun Ursu degeaba.![]()
Parents are the last people on earth who ought to have children
ancadragoman spune:
nu ma intreba![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
lorena_86 spune:
moni, da
tipa ai e dar ea e director la clinica dar unde lucrez eu acum e o alta firma, tot a iubitului ei dar nu e ea la conducere....cu alte cuvinte am scapat de ea
moni, dar ce te face sa crezi ca trebuie sa ai simptome....nu e necesar
poate exact acum e bebe cand nu ai simptome
daca stai sa te gandesti e ceva diferit....nu te simti ca lunile trecute.......e si asta un simptom
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
corina_s spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui felicityhope ha,ha- Anca nu s-a inventat dulapul care sa reziste la dintre mine si Urs.Patul l-am sfarimat deja.Crede-ma,nu ii spun Ursu degeaba. Parents are the last people on earth who ought to have children |
las ca se gasesc si alte locuri
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
lorena_86 spune:
fetelor eu nu mai plec in oras
ce bine, ca nu prea aveam chef
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
felicityhope spune:
Da, Corina,nu ne-a oprit patul sau dulapul.Stiti voi cum se zice: in cada,sub cada,pe masa,sub masa
numa sa iasa.
Fetelor sunteti sugubete rau
,
ma faceti sa spun prostii.... 
Parents are the last people on earth who ought to have children