Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumesc pt raspunsuri.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Despre intretinere...

"Din moment ce nu se specifica o limita de varsta, copiii se trec la intretinere de la nastere, daca nu exista vreun regulament adoptat de adunarea generala care sa prevada altceva. Atat despre litara legii. Cat despre spiritul acesteia, daca ne gandim la cheltuielile care se impart pe numar de persoane (adica lumina pe hol, curentul la lift, gazul de la bucatarie si gunoiul) constatam ca acestia (copiii) le consuma din primele zile de viata. Chiar daca nu merg singuri, e evident ca parintii lor fac mai multe drumuri cu liftul pentru a-i scoate afara, e normal sa folosim aragazul mai des cand avem copil mic, iar in ceea ce priveste gunoiul, bebelusii sunt campioni..."

"Referitor la solicitarea dumneavoastra va comunicam faptul ca nici legea nr.
230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, actualizata, nici norma metodologica de aplicare a Legii nr. 230/2007, nu specifica varsta de la care trebuie trecuta o persoana la intretinere, ci numai obligativitatea inscrierii ei"

"Legea spune ca orice persoana care locuieste mai mult de 15 zile pe luna, va fi trecuta la intretinere. Cum si copilul este o persoana, este trecut la intretinere."

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

si mai am o dilema. cand am fost cu flavia, m-am lasat de fumat din luna a 2-a de sarcina. m-am reapucat la 3 saptamani de cand am nascut-o
cu felix, m-am lasat din prima luna de sarcina, si acum, dupa 3 saptamani, visez numai fumat, am numai fumuri in cap ca sa zic asa
soata imi spune ca e doar in mintea mea, ca daca ma reapuc nu mai vorbeste cu mine (LOL), si ca nu mai facem ->
ma lupt cu mine sa nu ma duc sa-mi cumpar, pentru ca stiu sigur ca nu voi ramane la "una - doua pe zi"

AMR 11 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Asa am zis si eu... 1-2 pe zi... si vad cum mi se intinde mana tremuranda dupa pachet... E adevarat ca am trecut de la 0.9 nicotina la 0.1 si de la un pachet jumate pe zi la mai putin de jumatate de pachet, dar pe un umar am ingerasul care zice "mai lasa-le, ca-i pute copilului" si pe celalalt dracusorul care zice "mai ia unaaa"

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ce fac fetele ? Eu cu bebe toata ziua...de 2 zile nu mai doarme ziua..adorme abia pe la 22...in rest vrea sa vorbim amandoi si mai maraie din cand in cand...si ii forfoteste in burta rau de tot.dar e rupt de somn, il vad...adorme 15 min si gata. bine ca doarme noapte ca altfel eram zombie. o astept pe sormea sa ajunga...sa la mine pana duminica. e innebunita dupa andrei
Pe noi ne-a sunat azi sa mergem sa ridicam salariul mediu pe unitate !
ziki eu m-am lasat acum 3 ani cu sotul odata, dar eu m-am reapucat dupa 3 luni...cica eram stresata, bla bla, vrajeala...eram eu disperata sa trag un fum in plamani...si de la un fum, am ajuns iar la un pachet pe zi.Si m-am lasat din nou in dec 2009...am avut ceva probleme cu semnarea contractului pt casa, si i-am zis sotului ca ma las cand semnam actele.si le-am semnat cu 2 zile inainte de craciun, si m-am tinut de cuvant...oricum vroiam sa facem si bebe. ma simt extraordinar, si sunt foarte mandra de mine si de sotul meu.noi consideram ca lasatul de fumat este una din realizarile noastre in viata ! trebuie doar sa vrei, e pacat dupa atatea luni sa te reapuci !
La multe lunite Matei Nectarie,Maria Clara,Marie Lorelei,Alexandru Stefan si Antonia Luiza
La multi ani Ache

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mi se pare o tampenie asta cu intretinerea.
acuma sincere..sunt persoane care ''produc'' si arunca mai mult gunoi decat arunc eu cu tot cu scutecele la copil.
sau persoane care consuma mai mult gaz sau apa decat cele cu copii...pentru ca sunt mai balaciosi/mancaciosi/frigurosi. la lif pt pentru ce? pentru 5 kg in plus pe o persoana ? puteam sa am 60 kg in loc de 50.
in blocurile fara centrala,la caldura de ce sa fie o pers trecuta in plus ? si nu pe mp3 ai apartamentului ? pentru ca tot temperatura aia e in casa,nu iti da radet grade mai multe numa tie sa fie mai cald la bebe.
asa ca asta cu consumul lui bebe e porcarie.
dar na..legile,ne conformam

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Despre intretinere...

Chiar daca nu merg singuri, e evident ca parintii lor fac mai multe drumuri cu liftul pentru a-i scoate afara, e normal sa folosim aragazul mai des cand avem copil mic, iar in ceea ce priveste gunoiul, bebelusii sunt campioni..."

ce tare

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la noi de ex....se trec copilasii la intretinere cand fac 1 an.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mda asta cu intretinerea e complicat. Eu cred in continuare ca nu consuma copilul gaz sau apa cat un adult, iar in privinta gunoiului eu arunc la 2 zile un saculet de 18l cu scutece in timp ce la mine in casa se arunca zilnic cate un sac de 60l. Asa ca nu consider ca el consuma mai mult si in nici intr-un caz cat un adult.
Oricum la administratie se stie cati locuim in apartament si ei au hotarat sa nu-l treaca.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bebele emu e tot ragusit..aveti idee cat tine o raguseala la bebe?maine terminam antibioticul..sper sa nu ne mai deainrest e marait..vrea numai in brate sta 5 min la carusel cu muzica apoi pune buzita..DOAMNE TE ROG SA SE FACA BEBELE MEU BINE REPEDE
pup fetele

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

am pus cateva poze de la botez

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput