Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

sugu, votat, comentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

apropoo....ce level suntezi la FV pe facebook ca sa vad daca se merita sa va sparga astia conturile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

sugu nu am stiut ca putem vota zilnic....am mai votat si eu inca o data vitoarea nora.... pt pufice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

vreau si eu in mai sa ies la plimbare cu voi...va rog sa nu ma uitati!!!
legat de hacker pe facebook chiar zilele astea am auzit mai multi care se plangeau ca le-au fost conturile sparte...

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

si eu!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Buna seara!
Am si eu o intrebare, colacelul pe care il folosim noi la baita este omologat din punct de vedere medical? Dr. Thiery spune ca nu pare safe pt coloana bebelusului
beatrice cum e cu tiroida? hipo sau hiper? Poate de asta ai avut probleme si cu lactatia. La mine cum nu sunt analizele in parametri, cum raman in pana de lapte
Multa sanatate ursuletilor si ursoaicelor racite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

E hiper. Da, am auzit ca asta s-ar putea sa fie cauza lipsei lactatiei.

Nu Sugu, nu e de la chiuretajprobl mai veche
Ma doare stomacul de la atatea calmante. pana marti mi se pare o vesnicie.

Sapt aceasta tre sa ajung si la oftalmo si nutritionist cu bebe si la endocrinolog si gineco cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

offf..sper sa se rezolve. Incearca si ketonal supozitor ca sa mai protejezi stomacul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna dimineata!

Beatrice75: Sanatate multa! Crezi ca deja se poate pune steriletul sau te interesezi din timp? Ca parca am auzit la cineva ca la 1 an de la nastere, parca... Fiind cu hormoni iti regleaza si un eventual dezechilibru hormonal? Doar ti-l pune si atat sau cum se face?

Cele care va duceti la dr. Thiery sau care aveti contact cu medici, intrebati si voi care e teoria lor cu privire la cand sa pui copilul ridicat, sprijinit de perne? Ca eu nu am vrut, consider ca nu e graba, dar joi plec la soacra-mea care de cate ori vorbeste cu mine sau cu sotul ne intreaba daca am pus-o pe perna... Vreau sa am un raspuns argumentat... Am zis ca la ce gasesc, o sa ii duc printuri, sa se lamureasca singura, ca nu ma crede si o cam aia grija... ca de ce nu incep diversificarea, ca nu se mai satura, ca de ce nu ii dau ceai sau/si apa, ca ii e frig, sa o imbrac mai bine etc... Sper sa ma tina nervii ca stau de joi pana duminica la Galati! Tre' sa fiu diplomata, sper sa imi iasa! Va pup ca s-a trezit mandruta!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Anymona, noi folosim Aderma si o crema de la plafar cu rasini... mult mai buna decat Aderma dar urat mirositoare . Mustella si Avene nu au dat rezultate. Nici cu Aderma nu e pielea fina, tot are zone aspre. Ieri seara am incercat sa pun galbenus de ou in apa si rezultatul nu a fost rau. Deja ma bucur de orice imbunatatire, nu mai conteaza cat de mica este.

La noi si Emanuel a avut dermatita. A aparut pe la 3-4 ani si a disparut pe la 5-5 1/2 asa ca exista o umbra de speranta si cu cei mai maricei

Lidia, eu sunt la 38 dar sa vezi Ratusca ce avansata e . E numai vina ei ca m-a corupt

Beatrice sanatate multa! De ce mergi la oftalomog? Are bebe probleme cu ochisorii?

Referitor la schema de alimentatie provenita de la Culcer, eu una sunt socata.

- Zaharul si mierea sunt in egala masura cancerigene. Nu mai vorbim de alte motive pentru care pot fi considerate nesanatoase. Singurul indulcitor sigur este siropul de agave despre care la noi nu se stie mai nimic din pacate.

- Fructele si legumele pierd vitamine prin spalare, refrigerare si prelucrare. Ideal ar fi sa fie proaspat culese, spalate, curatate si congelate daca nu se folosesc imediat. Daca sunt rase si fierte asa nu mai ramane nicio vitamina . Pe cat posibil se fierb intregi in lichidul necesar (nu in exces) sau la abur (mult mai sigur)

- Sarea nu are ce cauta in meniul copilului cat mai mult timp cu putinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata, fetelor!

Elfica, nu ii duce articole, ca mai rau te judeca Ii spui scurt pe doi ca asa ti-a spus medicul sa faci: alaptare pana la 6 luni fara apa fara ceai fara nimic altceva si nu pus pe perne. Eventual ii spui ca ai fost la doi pediatri Cu pusul pe perne ii spui ca nu e suficient de dezvoltata coloana vertebrala si musculatura aferenta cat sa ii sustina o postura corecta si ca pusul pe burta si tinutul in brate in pozitie verticala reprezinta antrenament suficient pentru statul in fundulet. In plus, mai bine o pui pe Iulia la 30-45 de grade in carucior, cu spatele sprijinit pe o suprafata tare,pentru ca pernele moi in care se scufunda si doi centimetri nu ii stimuleaza corect niciun muschi, o suprasolicita inutil. Mult succes si nervi tari! Cu cat esti mai ferma in explicatii cu atat o sa vezi ca te va lasa in pace. In plus, sa nu uiti ca tu esti mama, tu decizi pentru Iulia .

Ieri am impartasit si eu Vladutul, Sophie nu a vrut, a zis ca ea nu mai e mica sa bea vin cu lingurita ( bea cu sticla direct )

Mergi la inceput