Pufi de ian-feb 2010 (5) - LMA Alicredo!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

si sa zic si buna diimineatza

azi sunt fresh...m-am inchis aseara cu Dragos in dormitor ca tati avea de lucru la calculator si ne-am culcat pe la 8 si ceva..amandoi pana azi dimineatza la 7 Doamne de cand nu am mai dormit atat

Wow, Ale1212xa...asta da somn!
Bravo Dragos!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Asa a facut sotul aseara, s-a inchis in camera cu Dani la 8.30 si n-a mai iesit , au adormit amandoi pana la 7.30 dimineata.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Mai oameni buni...e vreo retzeta la treaba asta cu somnul?
Fie-va mila, sheruitzi...ca n-am mai vazut mai mult de 4 ore legate de somn...de mai bine de un an...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

si sa zic si buna diimineatza

azi sunt fresh...m-am inchis aseara cu Dragos in dormitor ca tati avea de lucru la calculator si ne-am culcat pe la 8 si ceva..amandoi pana azi dimineatza la 7 Doamne de cand nu am mai dormit atat

Wow, Ale1212xa...asta da somn!
Bravo Dragos!

Asa a facut sotul aseara, s-a inchis in camera cu Dani la 8.30 si n-a mai iesit , au adormit amandoi pana la 7.30 dimineata.

Mai oameni buni...e vreo retzeta la treaba asta cu somnul?
Fie-va mila, sheruitzi...ca n-am mai vazut mai mult de 4 ore legate de somn...de mai bine de un an...

Trebuie sa iti fie foarte greu.
Dar Dani nu se trezeste. Adica se trezeste cateva secunde, se uita (il verifica daca mai e acolo) la tata si adoarme la loc.
Eu nu inteleg invers...de ce nu dormi tu mai mult de 4 ore legate? Eu de ex. am patit asa doar in primele 3-4 luni de viata. Ca il alaptam. Dar apoi, cand si-a scos masa de noapte, ....nu m-am mai trezit si nici el nu a mai vrut noaptea mancare.

Mergi la inceput

Citat:

Trebuie sa iti fie foarte greu.
Dar Dani nu se trezeste. Adica se trezeste cateva secunde, se uita (il verifica daca mai e acolo) la tata si adoarme la loc.
Eu nu inteleg invers...de ce nu dormi tu mai mult de 4 ore legate? Eu de ex. am patit asa doar in primele 3-4 luni de viata. Ca il alaptam. Dar apoi, cand si-a scos masa de noapte, ....nu m-am mai trezit si nici el nu a mai vrut noaptea mancare.

Pai...iris, in afara de faptul are nu una, ci doua mese de noapte...face si uratzel, cateodata...cateodata doar scanceste...de la dinti, se foieste.... Bunaoara aseara...la 8 jumi era in pat...deja la 12 incepuse scanceala, foiala...pana la 2 am tot pacalit-o cu suzeta..apoi mancare...la 5 iar foiala....si tot asa,de-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Neata!!!!!!!
Fara test nu am cum sa stiu ca e barza sau e cioara.........
desi in sinea mea, cred ca e barza, acu ramane sa vedem azi, maine..........

Bea, sa dea Dumnezeu sa fie cum va doriti voi.
Cred ca e foarte greu cu doi copii mici....vecina mea e insarcinata cu bb2, fetita va avea 2ani si 2 luni cand se va naste urmatorul. .....zicea ca o sa isi ia bona interna....ca nu se poate altfel......
Ce faci cu ala mare, daca urla cand asta mic vrea sa doarma? mai ales pe la 6-8 luni cand se trezesc de la zgomot? sau cand stai sa alaptezi cate o juma de ora si alalaltul vrea sa faca kk??? sunt situatii si situatii....cred ca mamele care au doi copii mici sunt niste eroine.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

nu trebuie vazuta asa situatia..............apoi atunci nu mai faci in veci.........

eu in urma multor , sau ma rog, a catorva exemple de bb2 cand are copilul 5-6 ani e terbil de greu..................
nu stiu, poate e si vina parintilor........
dar mai bine tin pe ulul intr-o parte si pe celalat in cealalta, cand celala t are 3 kile si nu 23.................

apoi eh, n-oi muri eu din asta cu sigurantza............

greu, calr, dar eu sper ca pana aatunci, daca va fi sa fie, vom scapa de durerile de masele..........or iesi caninii.........si ui asa sper sa cresc un copil ascultator si sa ii vorbesc de surioara/fratiorul ei inca de cand oi avea doua liniutze................

cred ca va conta foarte mult daca va auzi zilnic de el/ea, si va fi crerscut in astia 9 luni, cat o intelege el, dar sunt sigura ca intelege, asa incat sa isi iubeasca fratele si sa fie intelegaTOR si ascultator...............cat se va putea........
iar altfel, har domnului, e tati, e buni, este cresa.............este curte..sunt casa cu 3 camere, deci nu mi-e frica...........

am incredere ca daca va fi, atunci va fi bine, numai dumnezeu sa ne ajute sa fim sanatosi, si sa vina pe lume bb2 in pace, liniste si sanatate

atat conteaza pt mine deocamdata, in rest ne descurcam........................

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Citat:

am incredere ca daca va fi, atunci va fi bine, numai dumnezeu sa ne ajute sa fim sanatosi, si sa vina pe lume bb2 in pace, liniste si sanatate

Bea...tare frumos ai scris, ca de obicei!
Sa-ti ajute DD sa fie asa cum iti doresti, si asa cum meriti!
Esti o mamica puternica si curajoasa, si ai multa dragoste de oferit!
Pe mine, cel putin, ma incarci cu energie, cu mesajele tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Vb de diferenta mica de varsta intre copii, ma bag si eu ca musca-n lapte ca o mama eroina ce sunt (BF)

Intre Mara si David este o diferenta de 1 an si 10 luni. E greu, chiar foarte greu cateodata, incepand din perioada sarcinii, pana.... nu stiu cand. Dar Bea are dreptate... daca stai sa te gandesti prea mult iti vine sa nu mai faci deloc. Trebuie sa iei lucrurile din mers si sa te adaptezi pe loc la fiecare situatie. Mai inchizi ochii, mai treci peste reguli .. Timpul zboara... nici nu-ti dai seama cand a trecut si ii vezi mari.

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Vb de diferenta mica de varsta intre copii, ma bag si eu ca musca-n lapte ca o mama eroina ce sunt (BF)

Intre Mara si David este o diferenta de 1 an si 10 luni. E greu, chiar foarte greu cateodata, incepand din perioada sarcinii, pana.... nu stiu cand. Dar Bea are dreptate... daca stai sa te gandesti prea mult iti vine sa nu mai faci deloc. Trebuie sa iei lucrurile din mers si sa te adaptezi pe loc la fiecare situatie. Mai inchizi ochii, mai treci peste reguli .. Timpul zboara... nici nu-ti dai seama cand a trecut si ii vezi mari.

Povestea Marei

timpul zboara, te adaptezi....si intre timp esti obosita non stop si nici nu iti dai seama cand sunt mari....pai si aia cu bucuria ca sunt mici, si timp pt a-i invata si a-i indruma? .....
Eu ma gandesc ca e mai usor daca primul are peste 5 ani, te intelegi cu el, depaseste si faza cu gelozia pe cel mic - ca il tii numai pe celalalt in brate, ca il alaptezi, dormi cu el,etc.
Si daca astept ca Dani sa faca 5 ani...nu mai fac alt copil, ca voi avea 40 de ani si nu mai e cazul.....
sa nu uit ca nu am ramas niciodata insarcinata...asa ca aceste discutii sunt doar....discutii de pierdut timpul - cel putin pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Neata!!!!!!!
Fara test nu am cum sa stiu ca e barza sau e cioara.........
desi in sinea mea, cred ca e barza, acu ramane sa vedem azi, maine..........

Bea, sa dea Dumnezeu sa fie cum va doriti voi.
Cred ca e foarte greu cu doi copii mici....vecina mea e insarcinata cu bb2, fetita va avea 2ani si 2 luni cand se va naste urmatorul. .....zicea ca o sa isi ia bona interna....ca nu se poate altfel......
Ce faci cu ala mare, daca urla cand asta mic vrea sa doarma? mai ales pe la 6-8 luni cand se trezesc de la zgomot? sau cand stai sa alaptezi cate o juma de ora si alalaltul vrea sa faca kk??? sunt situatii si situatii....cred ca mamele care au doi copii mici sunt niste eroine.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

nu trebuie vazuta asa situatia..............apoi atunci nu mai faci in veci.........

eu in urma multor , sau ma rog, a catorva exemple de bb2 cand are copilul 5-6 ani e terbil de greu..................
nu stiu, poate e si vina parintilor........
dar mai bine tin pe ulul intr-o parte si pe celalat in cealalta, cand celala t are 3 kile si nu 23.................

apoi eh, n-oi muri eu din asta cu sigurantza............

greu, calr, dar eu sper ca pana aatunci, daca va fi sa fie, vom scapa de durerile de masele..........or iesi caninii.........si ui asa sper sa cresc un copil ascultator si sa ii vorbesc de surioara/fratiorul ei inca de cand oi avea doua liniutze................

cred ca va conta foarte mult daca va auzi zilnic de el/ea, si va fi crerscut in astia 9 luni, cat o intelege el, dar sunt sigura ca intelege, asa incat sa isi iubeasca fratele si sa fie intelegaTOR si ascultator...............cat se va putea........
iar altfel, har domnului, e tati, e buni, este cresa.............este curte..sunt casa cu 3 camere, deci nu mi-e frica...........

SUBSCRIU SI TIN PUMNII

Si mie mi se pare mult mai usor sa fie copii apropiati de varsta. Si eu am prieteni care au zis ca sa se faca mare nr 1 si...uite asa nu au mai avut chef de nr 2...

Pe la 4 ani cand deja nr 1 mananca orice, in sfarsit il poti lua dupa tine prin vacante , gradi, poate fi lasat la locuri de joaca in malluri si vacante etc..nu le-a mai venit sa se intoarca la nopti nedormite, pampersi, mancare la pacget etc...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mda...fiecare cum crede ca e mai bine pentru el.........
aici deja ajungem la "gusturile nu se discuta"

si ui asa...............face fiecare cum doreste sau cum o ajuta DD......

eu cred si sper ca ca voi reusi, in rest dumnezeu stie, ca nu stiu ce imi rezerva viitorul........

am mai zis-o daca cineva o pune acolo, si vrea sa se nasca, sigur va avea un rost in viata si il/o va ajuta DD sa fie bine, si noi, bineinteles......

sotul vrea...........nu zice nu, i-am zis ce implica, el a zis ok........

da, oboseala..la la la dar avem pe urma timp sa ne tot odihnim cand vor fi plecati cu noptile, sau se vor insura................pe la pensie , daca om ajunge, om recupera somnul pierdut

eu cred ca fiecare varsta are frumusetea/greutatea/placerea/neplacerea ei..........

acum eu cel putin sunt la faza de facut copii..........:D

apoi de crescut/educat/scoala/fac/insuratoare/samd.................

cel putin asa vad eu

alexutza zice bine.....cand creste si e mai mare, iti piere cheful..mie deja e pe cale sa se piarda, cand vad cum creste si cat e de mare, si e din ce in ce mai independent..........doamneeeeeeeee cateodata nu imi vine ca cred.............dar sunt sigura, ca in oricat de mare oboseala si in stres si asa mai departe, putem sa luam si sa vedem fericirea aia ca si cum vedem acuma intr-un copil, cred ca atunci va fi la patrat.................

normal ca sunt si zile negre, de alea sunt si cu si fara copii, dar eu acum sunt foaaaaaaaaaaarte optimista si vad lucrurile foaaaaaaarte roz.................::))))

sorina
ai tu energie, nu tre sa iti dau eu...........ai si pt mine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Povestea Marei

timpul zboara, te adaptezi....si intre timp esti obosita non stop si nici nu iti dai seama cand sunt mari....pai si aia cu bucuria ca sunt mici, si timp pt a-i invata si a-i indruma? .....
Eu ma gandesc ca e mai usor daca primul are peste 5 ani, te intelegi cu el, depaseste si faza cu gelozia pe cel mic - ca il tii numai pe celalalt in brate, ca il alaptezi, dormi cu el,etc.
Si daca astept ca Dani sa faca 5 ani...nu mai fac alt copil, ca voi avea 40 de ani si nu mai e cazul.....
sa nu uit ca nu am ramas niciodata insarcinata...asa ca aceste discutii sunt doar....discutii de pierdut timpul - cel putin pt mine.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

BF

Eu nu stiu cum este mai bine cu diferentele de varsta. Sunt sigura ca depinde de fiecare copil. De ex Sorina are 2 fete cu diferenta destul de mare si totusi Iris o solicita maxim cat pentru 2 zi si noapte.

Povestea Marei

Mergi la inceput