Targoviste (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Am scapaaaaaaaaaaaat! Doamne ce bine e!Abia luni se afiseaza rezultatele, deci mai stau putin in stres. Poaturi oricum nu sunt, dar macar am scapat de partea care tinea de mine.

Cristina

Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Flori Doamne ajuta. Cum au fost subiectele?

Eu sper ca ala unu care este sa fie pentru tine.

Mergi la inceput

Cristina, Doamne - ajuta! E un post in oras...
Subiectele au fost ok, sa spunem. Mai greu ca am avut limitat spatiul (2-3 pagini) si niste eseuri care necesitau argumentare pe cateva pagini bune (cel putin 5-6). Deci greuatatea a constat in structurarea cat mai riguroasa a continutului pt a putea cuprinde tot in 2 pagini. Am avut timp de lucru 4 ore, dar mai imi trebuia 30 min sa termin. Acum asta e. Ma enerveaza ca nu au afisat astia baremele de corectare.
Nu-mi ramane decat sa astept....sa astept...sa astept....

Sunt rupta de somn. Nu prea am dormit bine in ultima perioada si ma gandesc ca nu mai am ce face. Profit de ultimele 2 luni de concediul meu de 3 ani.

Pupici, fetelor!

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Flori te-ai odihnit? Sper ca da. Cat despre asteptat....mereu suntem intr-o mare asteptare sa se intample cate ceva. Nu iti face griji ca nu ai terminat. Bine ca ai stiut. Vede omul ca stiai subiectul.

In fine acum sa ma vait si eu ca ieri am uitata. Am fost la doctor iar cu ochii. Glaucomul meu nu a disparut deci s-ar putea prin septembrie sa ma operez...nu de glaucom. Sa rezolv una din problemele pe care le am de vedere nu de presiune Vedem la inceputul lui septembrie ce si cum.

In rest la mine toate tot cum le stiti. Aceleasi activitati. Ceva nou: maine ma duc sa vad Harry Potter.

Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Iar suntem codasi la scris. Probabil ca v-a zgornit caldura din casa pe la locuri impadurite.

Astept activitate ca la mine nu se intampla nimic excitant, incitant. Ah ba da ma duc diseara la Harry Potter.

Pupici fetele!

Mergi la inceput

Buna!

Eu am intors azi casa cu susu' in jos. Curatenie generala...mutat mobila...alea-alea. N-am stare! Ma uit la cate un film si ma simt vinovata ca ar fi tb sa invat. Inca sunt in starea aia...de dupa...

Cristina vizionare placuta diseara! Vreau si eu!

Week-end placut si cat ma racoros...insa,nu cred ca avem prea multe sanse!
Pupici!

Mergi la inceput

Neata!

Eu sunt in febra asteptarii rezultatelor! Astia ne fierb in suc propriu si tot intarzie afisarea!

Cristina cum a fost filmul?

Getik gata carantina? Cum e ariciul?

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Flori filmul a fost super. Au fost cateva particele care eu in capul meu le-asi face altfel dar este bun de vazut mai ales in 3D.
Imi pare rau ca esti inca asa de stresata. Sper sa afiseze cat mai curand si sa nu se mai joace cu nervicorii vostri. Cat despre curatenie si eu am fost intr-o sesiune saptamana trecuta de invartit lucrurile prin casa dar aici este viata usoara pentru ca lumea nu are asa de multa mobila ca ala noi.

Cat despre vreme: trimite un pic de soare si pe aici. la mine sunt 11 grade si ploua de vineri seara.

Va pupic.

Mergi la inceput

Am reusit...9.75...prima nota din judet!
O sa iau post la scoala de muzica! Tb sa dau de baut!

Va multumesc pt sustinere!

Mergi la inceput

Buna fetelor, asa mai pe la pranz dar azi am avut un meeting de la 8.30....

Uhu Flori ce ti-am zis eu. Doamne ajuta. Sa stii ca am intrat ieri de vreo 3 ori sa vad daca ai scris ceva dar aveam eu o presimtire pozitiva. Nu ai de ce sa multumesti iubita de sustinere. De asta suntem aici. sa stii ca vin la cinste. Pe 18 august zbor acasa. Poate ne vedem o fuga la joaca.LOL

Fug la treaba ca am o gramada.

Pupici.

Mergi la inceput