Targoviste (12)
Raspunsuri - Pagina 15
tuinea spune:
Buna dimineata!
Multumim de tratatie Getik. Ma bucur tare mult ca este bine Ary. Dai si tu de tuse sirpo de ceapa.
Flori doamne ajuta ca ai reusit sa-ti iei cartea de munca. Ma rog la DD sa mearga totul bine pe 13.
In rest eu ce sa va zic: toate la fel. Sala, servici, acum am o gramada de lucru si nu-mi vine a ma apuca ca e descris si ma apunca nebuneala...
Va pupic si sa aveti o zi super.
ginye55 spune:
Getik eu am lucrat 4 ani in Bucuresti, apoi am intrat in CIC. Sanatate ariciului.
Cristina
tuinea spune:
'Neata!
Flo spor la treaba, Getik sanatate la arici.
Eu azi am intens microscopie....de la 9 deci in 5 minute dar nu am putut sa plec fara sa va zic salutare.
Pupici!
ginye55 spune:
Buna, fetelor!
Am reusit, in sfarsit azi, dupa 2 zile de stat la cozi interminabile, sa-mi depun dosarul pt concurs. Nu pot sa spun decat ca e o mare bataie de joc ce se intampla pe la inspectorate.
Pup!
tuinea spune:
Buna dimineata!
Sa ii dau un lui Flori. Bravo mama ca ai reusit sa-ti depui dosarul. Iti spun ca nu numai la inspectorat e o mare bataie de joc ci peste tot in institutiile de stat dar asta este Romania. ne va mai trebui probabil 500 de ani ca sa prindem pe altii din urma.
In rest ce sa va zic: treaba, treaba, sala, acasa si tot asa.Ma pregatesc cu mare bucurie acum pentru ziua de marti cand ma intlanesc cu soata si copila din dotare la Dublin.
Pupici si sa aveti o zi super!
ginye55 spune:
Cristina cred ca abia astepti intalnirea! Pana la urma ei s-au intors acasa, nu? Nu s-au acomodat cu schimbarea?
Si eu maine imi astept nepotul. Nu l-am mai vazut din martie. Sta aproape de Bucuresti si e mai greu de ajuns la el.Asa ca 2 zile are si Edi partener de joaca. Nepotul e cu 5 luni mai mare.
Pup!
getik1 spune:
buna dreagelor eu am avut niiste zile ff pline chiar daca timpu a fost urat a venit mami la mine si am stat la palavre si am reusit sa imi fac treburile in voie ca de ary sa ocupat ea i-am zis sa ii tina dumnezeu obiceiu sa vina mai des.
giny acum am inteles care era treaba cu cartea de mmunca, distractie placuta azi cu mmusafiri.
tuinea si sa treaca timpu mai repede sa te vezi cu soata si copil
eu am facut o prajitura cu piscoturi si frisca facuta de mine si am reusit spre marea mea uimire
va si fug la duracel
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
getik1 spune:
buna dragelor
hai la o sau un capucino sau ce va doreste inimioara eu sunt cu ary prin casa ca afara bate vantu de ne ia pe sus
vapup si va dorec o zi buna
tuinea spune:
Buna dimineata!
Getik ce prajiturica ai facut tu si nu ne dai si noua?
Ma bucur ca esti bine. Ocuptata dar bine.
Flori pup si spor la treaba.
Eu maine plec. Azi am o zi plina.
Pupici!
getik1 spune:
hai dragelor la o cafea un capucin sau ce vrea sufletelul vostru
tuinea am facut o prajiturica din piscoturii cu budinca, zmeura si pe deasupra frisca facuta in casa din smantana si zahar nimik deosebit reteta a la geta
vapup si va urez o zi buna