Targoviste (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetele hai la o

flori da am fost in oras pe 1 la papusi si ary nu sa speriat a facut poze cu multe din ele

cristina

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

'Neata fetele!

La noi e soare si frums. Eu sunt mai bine. Tot cu mulkta treaba dar in regula.

Aseara am fost afara cu colegii mei si m-am simtit extraordinar. Deh trebuia sa fac cinste. Ne-ma mai relaxat cu totii.

In rest azi e vineri si este super LOL.

Pupici fetele!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Hai, hai inviorarea ca eu am fost deja. Am reusit sa-mi vindec ranile de la picioare in stilul sec. XVIII cu apa calda si sare asa ca de zi iar pe metereze.

La noi a fost un weekend sucit ca si vreme. Sambata am iesit afara, ieri am stat in barlog.

Va pupic fetele si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata!

Mergi la inceput

'Neata!

Vai ce scurt mai Flori....
Pai nu imi zici nimic? Ce-ai facut in weekend?

E ca deobicei: sala, servici si sa vdem ce ma mai asteapta in rest.

Pup toate fetele si va doresc o zi super!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Iar am ramas singurica....
Eu am pus pe facebook cateva poze de ieri de la graduation-ul lui Roxy de la gradi. Au fost superbi.

In rest eu tot cu ce stiti: sala, servici deci nimic nou sub soare.

Va pupic si sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna!

Cristina o sa intru sa-ti admir fata!

Eu, momentan, alerg sa-mi fac dosarul pt titularizare...cer astia
'n-spe' mii de acte legalizate, adeverinte peste adeverinte.......mai am o luna pana la examen si incep sa intru in fibrilatii.

Pup fetele!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Flori bafta la examen. Eu ma rog la DD sa-ti iasa asa cum vrei tu. Nu te stresa ca o sa vezi ca o sa fie super bine.

In fine la noi sa zic ca e soare dar cand apare cand dispare, azi mi-ampus sandale noi - asta in cinstea batailor si a ranilor de pe picoare pe care le am. Am analizat situatia indeaproape si buba peste alta bubita nu imi poate face. Asa ca hai la sandale!!!!

In rest tot cum stiti: sala, acus servici si ii spuneam soatei ca nu stiu de unde sa incep ca finisuleste mereu un mister.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Morning!

Pai am ramas chiar singura asa ca ia sa-mi fac de cap pe aici.

Pun de cafea, ceai, capucino, ciocolata calda,...., pranz, cina .... vrea cineva?

Fetele une ati disparut mei iarasi. De Miha nu mai zic ca ne-a parasit definitiv. Cred ca nu ne mai vrea...

Va pupic si sa aveti un weekend super!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Pai nimic, nici o veste despre cum ati petrecut, ce ati facut in weekend? Eu ce sa va zic: sambata am fost la cumparaturi la un magazin mai departe si of course am decis ca merg pe jos. A fost in regula dar daca era dealul la intors cu toate cumparaturile in troler cred ca o luam in freza LOL.

Yeri pana cand m-am imbracat eu a inceput sa ploua si asa este si acum...Tocmai se vaitau astia aici la TV ca este seceta.

Azi am meetinguri peste meetinguri si se anunta o saptamana grea...in orice caz de vineri seara sunt la Belfast pentru ca ma duc la nunta unei prietene.

Cam atat pe azi fug la treaba.

Pupici!

Mergi la inceput