Targoviste (12)
Raspunsuri - Pagina 10
ginye55 spune:
Cabinetul il are la scoala nr 13 "Matei Basarab", cea din m3. Deci f aproape de casa.
La noi de vreo cateva zile ploua in fiecare dupa-amiaza. Cand vrem sa iesim la plimbare vine ploaia.
Pupici!
ginye55 spune:
Neata!
Ce faci, Cristina? Reusesti sa zbori azi? Bafta multa!
Getik tu nu mai zici nimic? Ce face ariciul tau?
tuinea spune:
Buna dimineata!
Flori si soata mea se plange de ploaie. Nici Roxy nu a putut iesi.
In fine sa va zic ca zbor catre casa. Pe pagina de la Leeds-Bradford Airport nu mai este nici o avertizare deci Doamne ajuta.
In rest acelasi program nebun la mine.
Deci de maine dispar ca magarul in ceata. Promit sa intru sa va zic ce am facut vineri.
Pupici si sa aveti o zi super!
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuinea Deci de maine dispar ca magarul in ceata. Promit sa intru sa va zic ce am facut vineri. |
Tin pumnii pt vineri!
tuinea spune:
Ola fetele ca ici chiar ca ma simt ca in spania. Mi-am scos toate noile toleturi de vara si by the way am fentat moartea si de data asta si am ajuns vie si nevatatmata dupa ce cu succesiuni mici si marunte am trecuta pe langa THE CLAUD.
Merci Frumos Flori de urari!
Maine marea zi. Nu stiu am fluturi in burta. Toata aparatura verificata. Vorbesc unele cu altele asa ca sper sa fie ok.
Va zic in orice caz maine daca am trecut clasa au ba. LOL
Va doresc o seara nu calduroasa ci excitanta.
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuinea Va doresc o seara nu calduroasa ci excitanta. Cristina si Roxy (2.10.2004) |
La ce ziceai ca ai examen maine?
Te astept cu vesti bune!
Otiliav spune:
Cristina bafta cu teza de doctorat!
Vad ca nu v-a spus Flori ca ne-am vazut si noi fata in fata. De fapt numai fata nu mi-a vazut-o Flori ca m-am lasat luata de val si m-am dus in camera unde erau aranjate fetele (eram la nunta fratelui meu la un hotel langa Targoviste). Si uite asa in loc sa ies coafata de acolo am iesit machiata cu o tona de pudra, fond de ten de am inceput sa stranut, sa ma manance pielea. Asa-mi trebuie daca la varsta mea fac experimente .
Flori e o pustoaica finuta, pare atat de fragila. Edi un nazdravan plin de energie si mereu in miscare asa cum ii sta bine unui baiat.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
tuinea spune:
Buna dimineata!
FETELE...AM SCAPAT, AM SCAPAT! a IESIT FOARTE BINE!!!!!
Otilia bine ai revenit. Ma bucur ca v-ati intalnit si eu m-am intalnit cu Flori. La intalnire fiica-mea avea bluza pe dos asa ca iti dai seama ce impresie am facut eu. LOL. Cum fuse la nunta?
Flori pai mai dau si examene la altceva asa ca ma pre4gatesc intensiv. LOL
Pupivci fetele.
ginye55 spune:
Otilia ma faci sa rosesc! Ai ajuns acasa? Am apucat sa scriu la cozonacei ca ne-am vazut. Uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163362&whichpage=9
(in josul paginii). Oricum, si acum cand ma gandesc la fetele tale ma ia cu . Pur si simplu sunt superbe!!!
Cristina cand te mai prind prin TGV te pun sa-mi faci cinste. Vezi ca stiu si unde stai, asa ca n-ai nicio sansa sa scapi. Felicitari!
Eu azi sunt singura acasa: Edi la mama, soata la munca ( de o sapt nu l-am vazut...i-am spus ca daca nu vine azi acasa pun lacat pe usa ). E liniste.....wow....
Week-end placut!
getik1 spune:
buna fetele ce facetii?
sper ca suntetii bine
eu am avut niste probleme in familie cu rudele si apoi cu cezar care m-au pus jos acu sunt pe cale sa ma ridic, pentru ary ca ea are nevoie ff multa de mine. cand o sa am puterea o sa va povestesc.
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik