Aspirante optimiste (654)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 20
lorena_86 spune:
cu hormonalele cum stai?
ti-ai facut estrogenii?
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
nouasnrs spune:
Toate sunt bune la mine mai putin endometrul mic.
Iar el are astenoteratozoospermie moderata. Pentru astea vroiam tratament naturist.
lorena_86 spune:
fetelor....am primit a treia stelutza
ce frumos....am trei steluteeeeeee
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
offf chiar nu stiu cum sa te ajut
vb cu rachell, ea avea o problema cu sotul si acum e graviduta
poate mai intra ea si te lamureste

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
si fa-ti estrogenii, ei sunt responsabili cu ingrosarea endometrului
ia utrogestan, ceva
nu ti-a dat nimic dr dupa inseminar macar.....?
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
nouasnrs spune:
Ba da mi-a dat arefam 200 de mg pe zi. Daca vb tu cu rachell inaintea mea te rog sa o rogi sa imi raspunda.

draguta spune:
noua
si la mine problema tot endometrul mic, am luat si duphason, vitamina E , omega 3, degeaba
foliculii au fost frumosi si 20,21 dar endometru mic
tu cat l-ai avut?
draguta spune:
o fosta aspiranta care acum e graviduta i-a dat sotului laptisor de matca si dupa doua luni a ramas
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nouasnrs Sunt foarte suparata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Azi mi-a venit clar asta e... Am sunat-o pe doctora si a zis sa ne vedem vinerea care vine la prima ecografie. Luna asta nu vrea sa imi faca stimulare ovariana a zis ca nu e bine 2 luni la rand.Asa ca luna asta vrea sa imi faca inseminare pe ciclu natural iar eu sunt cam speriata pentru ca pe ciclu natural am un singur ovul deci sanse mult mult mai mici. Iar ultima data cand ma monitorizat pe ciclu natural am ovulat cu un ovul de 17.5 deci imatur deci bun de aruncat si endometru mic.Ajutati-ma si pe mine pot lua ceva naturist pentru ovule si pentru ingrosare endometru. VA ROOOOG !!!!! ![]() ![]() ![]() |
capsule naturiste: menstrovital plus de la firma vitalia K doar pana in ovulatie 2 capsule odata/3 ori pe zi
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
ioana_iasi spune:
va 
noapte buna si spor la liniute...va astept la odisee
+4 ,teodor de 2 ani,tati si
eu!