Prietene la bine si la greu - 112

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Licurici sunt superbe.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

Licurici sunt superbe.

multam, astept sa faca si Bucurestiul mai multe fetite
Oricum e prima transa, mai intentionez sa fac si alte modele, unele mai marisoare si mai pt duamne..Sa vad cum stau cu timpul..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 15+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:

Licurici sunt superbe.

Oricum e prima transa, mai intentionez sa fac si alte modele, unele mai marisoare si mai pt duamne..Sa vad cum stau cu timpul..

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Da, da si Bucurestiul ar vrea sa faca fetite, dar sa vedem

mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:

Licurici sunt superbe.

Da, da si Bucurestiul ar vrea sa faca fetite, dar sa vedem

eu te astept...am rabdare ,si pe Raluci care o sa faca pereche de fetite, deci ...o sa am clientela grasa

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare de pe meleaguri clujene !!!

am disparut si eu de prin zona din motive de astenie primavaratica,sa zicem...trece si asta..

am citit asa mai pe sarite ,asa ca sa-mi fie cu iertare daca imi scapa ceva; in primul rand vreau sa-i urez bun venit acasa Luminitei ,ma bucur ca ati ajuns cu bine si sper ca Richard sa vi se alature cat mai curand posibil; apoi,vreau sa o felicit pe Ionela ptr. rezultatele bune de la echo;Tinei ii multumesc ca isi face timp sa ne impartaseasca retete culinare (by the way,ma bucur ca ai identificat cauza varsaturilor)...si cam atat..aaa,Licu sunt absolut minunate clamitele ,studiez oferta si trimit o comanda..soon

aaa..si ca tot vorbeati de "perioade bune"..se pare ca si noi traversam una ,mai ales la papa..n-a mancat copilul meu asa de cand s-a nascut ,singura noastra problema ar fi laptele...la capitolul "crize" cred ca suntem in top....e asa de incapatanaaaat!!! daca ceva nu iese cum doreste dumnealui ,se tranteste pe jos(in genunchi),dam cu capul de podea(zici ca face matanii,nu altceva,tipa ca din gura de sarpe,tranteste jucariile pe jos eeetc....imi vine sa ma ascund ,cand face chestii de astea....in parc,mi-a facut o scena de mi venea sa fug mancand pamantul...cred ca iarna asta ne-a capiat,abia astept sa se incalzeasca sa putem iesi sa mai socializam ,ca e ..jale!!!

va si va doresc toate cele bune si sa iasa soarele pe strada fiecareia!!

Mergi la inceput

Miany, sa zic ca m-am sters pe frunte linistita cand am citit ca mai e cineva, inafara de mandra mea, care se da cu capul de podeauoff uoff, sper sa le treaca perioada asta cat mai repede, ca tare imi fac griji. Bine, mai povestea si Lili de Lila ca e nazbataioasa cu lovitul de podea..
Amalia se da si cu capul de mobile, nu numai de podea, cand nu ii convine ceva sau nu primeste ceva

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:

Fetelor ce pasta de dinti mai folositi pentru pitici?eu foloseam nenedent.am primit un colgate pentru 0-6 ani dar are fluor.Voi folositi pasta cu fluor?nu stiu daca sa ii cumpar tot nenedent sau sa folosesc colgate-ul.

Noi il folosim numai pe asta.
http://www.onlinepharma.ro/produse-pentru-dintisori/250-weleda-gel-dinti-pentru-copii.html
Nu am incercat altceva.
Ii place la gust dar nu suporta sa o spal pe dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Noi folosim nenedent la spalatul pe dinti...le place si gustul si spalatul;cand le mai intra in aria vizuala periutele,le cer si mi le intind sa le pun pasta... cred ca e desert pt ei...
Licurici,maine nu am cum ca e WE si e program cu familia,dar luni intru si dau o comanda de clamite si pt fetita si pt mine ( as vrea un mac,un fluture... cred ca ar merge si o idee mai mare ca as vrea sa-l pun pe o cordeluta...mai studiez din modelele pe care le ai si ma hotarasc)

Many,sper ca nu era si Miniblu-ul asta inchis acum?

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Gabitza, nu era inchis Miniblu din Libery, nu am gasit ce cautam eu.
Dana cand ai timp te rog sa-mi spui si mie cum a fost bufetul ptr. bebe la Delphin Palace, noi cautam sa vedem unde mergem in vacanta. Eu am zis Bulgaria, ca este mai aproape de casa, sotul nu vrea, ca pana conduce el in Bulgaria , ajunge cu avionul la turci, se cazeaza si bea si o bere.Clar vrem Lara ptr. ca ne-a placut mult plaja, dar nu ne-am hotarat la ce hotel. Noi am fost la Rixos si acum am vrea Delphin sau Royal Wings, dar mai mult atarna Delphin. In camera aveati ceva cana electrica, fierbator? Multumesc

Azi am iesit pana in Mall in Baneasa, ne-am plimbat, am cumparat cate ceva si piticotul a alergat de a scos untul din ta-su. La urma am mers sa mancam, evident ca el dupa ce a terminat mancarea lui (pe care o avea de acasa) nu a mai avut rabdare sa stea sa mananc si eu. Tati mancase o data cu el asa ca a zis ca-l duce la trenulet sa se uite, sa mananac si eu linistita. Cand la dus a zis hai sa vada daca sta si la pus intr-o chestie, asa incantat a fost ca l-a dat o tura. Intre timp am ajuns si eu, asa emotionata am fost ca baietelul meu era acolo ca mi-au dat lacrimile. Cand ajungea in dreptul meu imi facea cu mana. Sa lesin acolo de fericire, am copil mare si atat de mult am asteptat clipa asta, pacat ca nu am avut aparatul foto la mine.
Hai ca bat campii

mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Asa se crizeaza si Mateo si saptamana trecuta pentru ca i-am luat o cutie de suc din mana , care era aproape goala, dar tot sareau picaturi din ea, s-a aruncat pe burta cu fata de marmura, are o lovitura in barba si un colt de dinte sarit...Ma asteptam sa fie mult mai rau... In continuare face la fel, tot asa se arunca dar nu mai da cu capul asa rau , doar putin cu fruntea
Si frate-su se dadea cu capul de pereti la varsta lui si de parchet, asta e dezavantajul, aici nu avem parchet...

Lumi - multumim

N-am citit din urma.

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput