Prietene la bine si la greu - 112
Raspunsuri - Pagina 19
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 iupiiiiiii!!! Traiasca samburica cu codite de Many!! stateam cu dejtu pe iefcinci...deja dadeam in scenarite.. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 15+ cu Iris/ul Firefly's shop BLOGUL MEU |
Am asa un sentiment ca va fi tot baiat, vom vedea, important este sa se nasca la termen
Da ne strangem pe bancutza la noapte, cu toate ca eu dormitez cam odata cu Vlad
mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!
gabitza35 spune:
Felicitari Many,sarcina usoara in continuare
Pt mine se anunta azi una din zilele de care m-am ferit cat am putut ... mucosii decalati grupa mare
So,Dragos trezit undeva pe la 6,la 6.30 butona la jucarii...a adormitla 10.30
Eva s-a trezitla 9, mai devreme de 12-12.30 nici nu visez sa adoarma ... dar cine se va trezi atunci?
Prima plimbare a sarit din schema. Dupa ce mancam pe la 14-15 ar trebui, in mod normalsa iesim afara, dar mi-e teama ca iar il va apuca somnul pe Dragos exact in momentul potrivit ( nu cred ca rezista azi pana la 20 doar cu un somn). Asa ca voi gati cu un ochi la ei,iar de calcat in o alta zi...pe net decat cat doarme Dragos,Eva nu-i asa interesata de tastatura si cu ea printre si pe picioare pot naviga linistita
pa
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
grigore_tina spune:
Many eu eram cu scenarii ca vor fi 3.Ma bucur ca e unul si e sanatos.Sa fie el ok asta e important.Ce sex va avea nu cred ca conteaza prea tare.Cand ne gandeam la al doilea si noi,acum mi-a trecut prentu ca vreau sa il rasfat pe Geo cat mai mult tati nu vroia sa auda de inca un baiat.acum i-a trecut.A zis ca daca il facem sa fie orice numai sanatos si ok sa il nasc(cand va fi sa fie).
Laura de job nu mai cred nimic.Ba e alba ba e neagra.Neoficial as avea postul de director oficial nu stiu nimic.Tot neoficial pe la inceput de mai s-ar putea sa incep.De ce zic neoficial pentru ca sefii nu mi-au spus nimic dar au discutat intr-o sedinta treaba asta si cum am colegi buni m-au anuntat.
Asa ca astept.Inca nu imi fac iluzii pana nu semnez pentru noul post.
Eu sunt inca suparata:Geo mai varsa/regurciteaza cred ca e mai ok.Nu mult dar il apuca din senin.Cred ca are putin rosu in gat.Asa mi s-a parut.Am inceput sa ii dau tantum verde.Daca nu isi revine mergem la doctor.In rest e ok,papa (ceva mai prost pentru ca il supara dinti),se joaca.
Meniul de azi:
-dimi: iaurt si o banana(separat nu amestecate)
-12.30:supa de linte
-16.30:orez cu lapte si scortisoara
-19.00:cereale
O zi buna
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many!
Andrecluj spune:
Sa scriu si eu repede un meniu, ca nu am mai facut-o de mult:dimineata lapteapoi 2 kiwila pranz spanac, cartofi dulci si un ou fiertlaptedeseara cata pizza margherita vrea Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
Lumi_Richard spune:
Vin si eu cu mare drag pe bancutza pt Many,felicitari,draga noastra!
Eu sunt putin dezamagita ca nu sunt doi , dar pot astepta pana la urmatoare sarcina Ti-ar placea 4,Many?
Oh, si pt mine,va rog sa aduceti un ceai cu lamaie....sau o tuica fiarta,sa treaca raceala!
miany75 spune:
salutare,salutareee!!!
am intrat cu sufletul la gura sa citesc vestile de la many; felicitari ptr.cei doi ochisori ,many,sa creasca frumos si sanatos,pana la termen si sa dea DD sa fie ce doriti voi!!!
andre e absolut adorabila Chiara!!!! si exact cum zice Lumi pare un copil super fericit(dar,nici nu ar putea fi altfel cu atata lume in jurul ei,care o iubeste)
mihamora si mie imi place atitudinea ta "sanatoasa" vizavi de soacra
Licu eu pariez pe baietel..nu stiu de ce am eu feelingul asta..acu sa fie ce-o f,dar sanatos,nu?
magda super vesti ne dai!! incet-incet iese soarele si pe straduta voastra!! tinem pumnii in continuare sa aveti parte numai de reusite!!!
shtephy ce ma bucur sa te vad si ce frumos ne povestesti tu de pui tai dragi..cred ca esti topita,cand ii vezi !!! si sa intre toate lucrurile pe fagasul normal!!!! Sanatate maxima!!!!
ramo c. mai hai pe la noi si lasa prostiile deoparte...by the way,super tari pozele de la Balea-lac
miany75 spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Oh, si pt mine,va rog sa aduceti un ceai cu lamaie....sau o tuica fiarta,sa treaca raceala! My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
o tuica de salaj merge?!! si insanatosire grabnica...ce face Richard? tot pe baricade?
miany75 spune:
fetele ,hai sa va zic o reteta bestiala...la noi a avut un succes teribil!!(am regretat ca nu am facut mai mult)
am topit niste unt ntr-un vas de yenna ,dupa care am pus un fir de praz,am adaugat si putina apa ,dupa care am razuit un jumatate de morcov,am mai adaugat un dovlecel taiat cubulete ..de asezonat ,am asezonat cu un praf de sare de mare,putina nucsoara,la final am pus cateva buchetele de broccoli si somon si le-am stropit cu putina lamaie ...cand au fost gata ,am razuit putin cascaval si am mai lasat la cuptor vreo 5 min...a fost bestiaaaal!! a mancat puiul meu ,fara sa respire
magdaz_ina spune:
Felicitari, Many!
Chiar m-au facut sa ma simt bine rezultatele de la eco. Intr-adevar, nu era de asteptat sa fie probleme in zona abdominala si era vorba mai degraba de prudenta din partea geneticianului, dar e asa de bine sa auzi si o veste buna, ca iti vine sa te duci sa iti cauti copilul si de ce nu are, numai sa auzi si tu ceva de bine.
Urmeaza sa mergem pe 1 aprilie sa ne recolteze sange pentru testul genetic (rezultatele peste o luna). Am mai prins ceva incredere ca vor fi bune si acestea.
Rares este tot mai mult un copilas dragut si tot mai putin un bebelus, face progrese in directia mersului independent.
Relatia frate-sora se contureaza tot mai bine si sunt o pereche de copilasi deliciosi.
Magda, mami de Rares si Iarina
miany75 spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina Felicitari, Many! Chiar m-au facut sa ma simt bine rezultatele de la eco. Intr-adevar, nu era de asteptat sa fie probleme in zona abdominala si era vorba mai degraba de prudenta din partea geneticianului, dar e asa de bine sa auzi si o veste buna, ca iti vine sa te duci sa iti cauti copilul si de ce nu are, numai sa auzi si tu ceva de bine. Urmeaza sa mergem pe 1 aprilie sa ne recolteze sange pentru testul genetic (rezultatele peste o luna). Am mai prins ceva incredere ca vor fi bune si acestea. Rares este tot mai mult un copilas dragut si tot mai putin un bebelus, face progrese in directia mersului independent. Relatia frate-sora se contureaza tot mai bine si sunt o pereche de copilasi deliciosi. Magda, mami de Rares si Iarina |
ca de obicei,nu te dezminti..ai o atitudine pozitiva si asta sigur e in folosul tuturor felicitari ptr.progrese!!!