Prietene la bine si la greu - 112

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

La multi ani Monis drag !
sa fii fericita alaturi de cei dragi tie si sa ai parte de tot ce e mai bun in lume

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

La multi ani Monis dragut, sa fii sanatoasa, vesela si inteleapta cum te stiu
Mai multe nu pot sa zic ca-s neagra de suparare, as fi vrut sa te sun sa-ti urez dar mi-am pierdut telefonul ca proasta pe strada Astept numere de telefon pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

La multi ani Monis sa fii sanatoasa, sa ai parte de cat mai multe bucurii si sa te simti mereu implinita alaturi de cei dragi.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Mai multe nu pot sa zic ca-s neagra de suparare, as fi vrut sa te sun sa-ti urez dar mi-am pierdut telefonul ca proasta pe strada Astept numere de telefon pe mess

Sper ca nu eu am fost cauza

mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:

Multumesc Doamne!

ba tu ba tu Dupa ce am vb cu tine cred ca mi-a alunecat tel din buzunar si cotofenele astea de vecini atita au asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Multumesc Doamne!

ba tu ba tu Dupa ce am vb cu tine cred ca mi-a alunecat tel din buzunar si cotofenele astea de vecini atita au asteptat.

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

la multi ani, Monis!!! Cu multa, multa sanatate si cu multe postari aici. Sa iti mearga toate ca pe roate, si cu Santi, si cu Rares, si cu jobul, si cu gradinita, si cu gatitul, dar si cu relaxatul, cititul, masajele, beauty-saloanele, concediile etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani, Monis draga!!! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!!! Multa sanatate!

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:

Gabitza, nu era inchis Miniblu din Libery, nu am gasit ce cautam eu.
Dana cand ai timp te rog sa-mi spui si mie cum a fost bufetul ptr. bebe la Delphin Palace, noi cautam sa vedem unde mergem in vacanta. Eu am zis Bulgaria, ca este mai aproape de casa, sotul nu vrea, ca pana conduce el in Bulgaria , ajunge cu avionul la turci, se cazeaza si bea si o bere.Clar vrem Lara ptr. ca ne-a placut mult plaja, dar nu ne-am hotarat la ce hotel. Noi am fost la Rixos si acum am vrea Delphin sau Royal Wings, dar mai mult atarna Delphin. In camera aveati ceva cana electrica, fierbator? Multumesc

Multumesc Doamne!

Many, bufeteul ptr bebe nu mi s-a parut prea bogat: aveau lapte la cutie, iaurt cu fructe, biscuiti, borcanase cu fructe(contineau zahar) si borcanase cu mancarica...dar erau din acelea ptr 6 luni.
Ca aparatura: cuptor cu microunde, blender si aparat de incalzit biberoane.
Imi amintesc ca exista si un "children corner"...dar nu am fost atenta si nu iti pot spune ce ofereau.
In camera aveam cana electrica.
Eu anul trecut, dimineata ii pasam fructe lui David, ptr pranz am avut borcanase cu mine iar seara cereale. Imi mai amintesc ca aveau si un colt cu mancare dietetica...poate acolo s-ar gasi ceva de combinat.
Ca o parere generala, iti recomand acest resort...am fost foarte incantati si multumimiti.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

La multi ani MONIS, sa fii fericita si sanatoasa , sa ai parte numai de bucurii din partea lui Santi

Mergi la inceput